Scudo Sports

Kmc zincir X9 SL GOLD TITANIUM

onur katrağ

Daimi Üye
Tepki
26
arkadaşlar bu zincir hakkındaki düşünceleriniz nedir sizce nasıl fiyat konusunda ve kullanım konusunda varmı kullanan

(link)

Scudo
kullanıyorum, gayet güzel bir zincir daha 300km kadar oldu bakalım kaç bin dayanacak. kullandığım koşullar yarış ve antreman ortamı.

Kullanmadım, benim de ilgimi çeken bir ürün, ancak sanki ses yaptığına dair sıkıntı okuduğumu hatırlıyorum bu ürünle ilgili ...

ses geliyormuş fakat yağlama sorunu olduğunda ses geliyormuş diye yorumlar okumuştum

söylendiğine göre çok iyi bir zincirmiş fakat kullanmak nasip olmadı

Çok güzel ve hafif bir zincir, titanyum nitrit kaplamalı olduğu için daha dayanıklı. ben de 2. kere aldım. Genel kullanım için çok gerekli değil. Eğer hafif bir bisikletiniz varsa ve biraz daha hafifletmet ve şık bir görünüm istiyorsanız tavsiye edilir.

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Çok iyi bir zincirdir son 4 yıldır topladığım bütün bisikletlerde 9lu ve 10 olanını kullandım defalarca...

Ama fiyat çok pahalı ebayda 55dolar :)

O zinciri altın sanıp yürüten olabilir.Performansı için birşey diyemem ama bisiklette zengin gösterir :)

fonksiyonunun dışında künye olarak da kullnılabilir, düğünde geline de takılabilir :p

uyumlu olsuğu bisikletlerde mtb yazmıyor problem çıkarma ihtimali varmı acaba
ağırlık mükemmel fakat dayanıklılık ne durumda kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız

eskiyen dış lastikten kemer yapımı vardı forumda bu zincirden de kolye künye ve benzeri şeyler yapılır gibime geliyor:) işin şakası bır yana görüntü çok şık hafiflik de cabası ve kullananlarda olumlu konusmus fazla söze gerek yok düşüncesindeyim.

Geri