Scudo Sports

KMC zincir

Shimano elbette daha iyi. KMC'nin kötü zincirleri de var, iyi zincirleri de var. Esas mesele verim-dayanıklılık ekseni. Shimanolar her ikisinde iyi, KMC orta, Sram ise dayanıklılıkta çok iyi, verimde orta gibi gözüküyor. Şahsen sram alırdım yalan yok. Zincir bisikletin canıdır.

Shimano zincirleri KMC ye ürettiriyor shimano kime göre neye göre daha iyi ben kmc den asla şaşmam

Scudo
Shimano zincirleri KMC ye ürettiriyor shimano kime göre neye göre daha iyi ben kmc den asla şaşmam

"Shimano zincirleri KMC ye ürettiriyor"dan çok "Shimano KMC'ye de zincir ürettiriyor" ya da "KMC Shimano'ya da zincir üretiyor" daha doğru olur aslında. İlk cümleden Shimano'nun tüm zincirlerini KMC üretiyor anlamı çıkıyor.

Who Makes Chains For Shimano?
Shimano is one of the largest bike component companies in the world. The company is based in Japan and has a number of factories around Asia. Their Malaysia factory, which has been in operation since 1990, manufactures a large proportion of their entry-level to mid-range products.

Their higher-end products, such as their Dura-Ace components, are made in a factory in Japan. They also have a factory in China.

KMC chains, on the other hand, are made by a specific branch of KMC Components. KMC Chain Industrial Co Ltd. is a roller chain manufacturer based in Taiwan. They also have branches in the USA and Europe to help distribute their products.

Who Makes KMC Chains?
KMC Chains are made by a Taiwanese company called KMC Chain Industrial Co Ltd. The company makes a range of bicycle components that are distributed to many other companies including Shimano.

-----

Hem yukarıdaki alıntının kaynağı, hem bazı karşılaştırmalar içeren linkler:
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Narcostic
Shimano elbette daha iyi. KMC'nin kötü zincirleri de var, iyi zincirleri de var. Esas mesele verim-dayanıklılık ekseni. Shimanolar her ikisinde iyi, KMC orta, Sram ise dayanıklılıkta çok iyi, verimde orta gibi gözüküyor. Şahsen sram alırdım yalan yok. Zincir bisikletin canıdır.

Bıraktım bisiklet işlerini scooter aldım rahat ettim ter yok toto acısı yok yorgunluk yok. Aylardır foruma girmiyorum bile şimdi canım sıkıldı da bi bakim dedim ne var ne yok yol bisikleti tavan arasında yatıyor aylardır elimi bile sürmedim bu saatten sonra da olmaz bizden bisikletçi artık karbon salınımına devam.

Kmc candir. Birbucuk yil ve 8000 kmdir gram uzama yok. Aferin KMC :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Bıraktım bisiklet işlerini scooter aldım rahat ettim ter yok toto acısı yok yorgunluk yok. Aylardır foruma girmiyorum bile şimdi canım sıkıldı da bi bakim dedim ne var ne yok yol bisikleti tavan arasında yatıyor aylardır elimi bile sürmedim bu saatten sonra da olmaz bizden bisikletçi artık karbon salınımına devam.
Ben de bıraktım, şimdi kahve içmediğim gün başım ağrıyor. Eskiden ne sağlıklıymışız. :D

Geri