Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Knog/moon arka aydınlatma kararsızlığı

ykaya

Aktif Üye
Tepki
275
Arkadaşlar şimdiye kadar birçok saçma sapan ışık sistemi kullandım. Ucuz etin yahnisi yavan olur misali hep yarı yolda kaldım. İnsanlar sanki gün geçtikçe daha kötü araba kullanıyor ve yolları babasının malıymış gibi düşünüyor. Bu da beni oldukça tedirgin etmeye başladı. Artık 10-20 liralık ürünlerle bu işi halledemeyeceğimi fark ettim. Otomobil sürücülerinin gözünün içine sokabileceğim bir arka çakar arıyorum. İki marka arasında ciddi bir kararsızlık yaşadım. Moon fiyat konusunda bir adım önde ama canımdan önemli olmadığı için tavsiyenizi bekliyorum.
NOT: İki bisikletim var. Üçüncüsü de gelebilir. Tak çıkart olayı pratik olursa iyi olur. Olmazsa da artık her biri için bir tane alacağım.

Scudo
Moonu yaz başından beri kullanıyorum, sorunsuz. Işığı oldukça uzaktan farkediliyor. Şarjı fena değil ama sürekli yanık kaldığında 2 saati zor görür diye düşünüyorum, yanıp söner durumda 4-5 saati görebiliyor çünkü. Takıp çıkarmasıda kolay diye düşünüyorum(göreceli bir şey tabiki:))

Modeli unutmuşum, comet modeli var

LAA673.jpg

Moon'u bilmiyorum hiç görmedim ama bir arkadaşım knog kullanıyor hem ön hem arkada.

Araba ile arkasından giderken görmemek elde değil. Aynadan baktığımda ise arabalardan daha fazla ışı saçıyor yola bildiğin led xenon gibi :)

• Beğen
Tepkiler: ykaya
Moon var moon var. 25'ten 100 lümene kadar çok çeşitli güç kapasitesine sahip model var.
Ben nabula adlı 100 lümenlik versiyonu kullanıyorum. 100 lümenlik mod bence gereksiz. Ama şarjının uzun süre gitmesi için nabula tercih ettim. 50 lümenlik çakar modu e-5'te bile görmemek mümkün değil. Üstelik şarjı bayağı gidiyor (tek bir sürüşte hiç bitiremedim) probe modunda (ki bayağı dikkat çekiyor) şarjın 10 saat gittiği iddia ediliyor.

Sonuçta çok memnunum. Ama knog 70 lümen olan blinder r modeli de çok iyi. Kesinlikle dikkat çekiyor. Onu da tavsiye ederim. Ben fiyatları yakın diye nabula aldım.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege ve ykaya
On far icin Knog arc 640, arka icin ise moon comet 35 kullaniyorum. Fazlasiyla isimi goruyor. Hatta konya yolundan gideceksem gunduz bile aciyorum ikisinide.. Gece performansını zaten soylemeye gerek yok. (Knog alacaksaniz ufak bir ricam olur.. On farinizi suruculerin gozune sokmamak icin, biraz yere dogru ayarlayin. Zaten kullanimi en verimli bu sekilde alirsiniz)

Ön için Moon LX760 arka için Knog Blinder Road R kullanıyorum. İkisinden de memnunum ama Knog bağlantı lastiğinden kopma durumuna geldi. Katlanarak kilitleniyor diye gösteriyorlar hep ama o şekilde kalın sele boruların da kopma yapabiliyor. Düz bir şekilde kilitlenirse sorun olmuyor. Lastik harici gayet memnunum ışıktan.

• Beğen
Son olarak şu iki modelde kaldım. Moon 80 lira knog 180 lira. Herhalde moon bu durumda daha cazipQuickMemo+_2016-10-18-14-57-23.png QuickMemo+_2016-10-18-14-59-54.pngSiz ne dersiniz?
Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

merlinden ön aydınlatma için lezyne micro drive 450xl ve arka aydınlatma için yine lezyne strip drive pro aldım. ikisi kargo dahil yaklaşık 240 liraya geldi. iki üründen de fazlasıyla memnunum. arka aydınlatma day flash modunda 100 lümen veriyo ve bu modda yaklaşık 5 saat kullanılabiliyo. piyasadaki kaliteli ürünleri incelediğimde fiyat/performans açısından lezyne'ın iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum değerlendirmende fayda var.

Hocam söylediğiniz gibi aydınlatma görünürlüğü sağlayan yegane unsur ve hayatı öneme sahip. Bu sepeble en çok para verdiğim aksesuarlar ön ve arka aydınlatma oldu. Kullandığım çift arka için: Knog Blinder Road R ön için: Moon X-power 330s ikisi de hem aydınlıkta hem karanlıkta çok iyi görünürlük sağlıyor tavsiye ederim.

• Beğen
ön-arka ikisinde de knog kullanıyorum. gayet başarılı ve sağlam ürünleri var. ben knog derim.

@Serkan Mıstınoğlu

2015 şubattan beri kullanıyorum bende aynısını.
Her defasında söküp taktığım için tırnak kırıldı.
Birde şarj ömrü vasat.
2 haftada bir şarj ediyorum.
Ancak kışın daha çok şarj olur. Günler çok kısa.

Pil açısından Cihaz bunun birbuçuk katı büyüklükte olsa daha iyiymiş.
Aydınlatma çok başarılı.:)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
26940_moon_meteor_x_pro_and_moon_arcturus_bike_rechargeable_light_set.jpg
Arkadaşlar sonunda bu ikiliyi sipariş ettim. Merlin.com dan. Gelince ilgili değerlendirmemi de yaparım. Fiyat çok cazipti. İnşallah sağ salim ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: AhmetArslan
@ykaya Merhaba bende aynı ürünü almak istiyorum.Ürün elinize ulaştığında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler...

• Beğen
Arka isigim knog blinder road
Beni farkeden araclarin cok uzaktan selektor yapmaya basladiklarini goruyorum.
Bence moon da cok iyi bir urun. En knog kullandigim icin bu urunu yorumladim. Belki moon kullansaydim da yorumum bundan farksiz olurdu.

• Beğen
Arkadaşlar Merlin'den sipariş ettiğim ön ve arka ışık setim geldi. İlk izlenim: Süper!!!
20161207_202615.jpg 20161207_202939.jpg 20161207_202950.jpg
Fotoğraflar anlamsız bir biçimde yan durdu. Kusura bakmayın.

20161207_212421.jpg
Dayanamadım çıkıp fotosunu çektim. Sisli bir havada çekildi. Bir de foto yine ters. Bilen biri düzeltirse sevinirim.

@ykaya mobil yükleme yaptığınızda ufak bir düzenleme kes/kırp vs. gibi bu sorunu yaşamıyorsunuz bilginiz olsun. Yükleyeceğiniz fotoğrafın azıcık sağından solundan vs. kırpmanız yeterli

Geri