Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kocaeli

Scudo
Kartepe tırmanma yarışı için kayıtlar açılmış

(link)

selam arkadaşlar genelde derince taraflarında oluyorum katlanır bisiklet kullanıyorum buraları da pek bildiğim söylenemez iş nedeniyle geldim 3 yıldır burdayım ama çok gezmeye vaktim olmadı. Beraber sürüş yapmak vakit geçirmek isteyen olursa eğer sevinirim. Çok arkadaşım da olmadığı için yeni arkadaşlar edinmeye de çalışıyorum. Aynı hobiye sahip bir arkadaş benim için iyi olur, güzel vakit geçirebiliriz.

haftasonu MTB yarışı olacakmış, yarış talimatını göremiyorum ama duyuru yapmış olayım buradan

Selamlar herkese, buralarda yeniyim. Karamürsel ve gölcük taraflarında eşlik edebilecek arkadaşlar varsa kontak kurmayı isterim.

• Beğen
Tepkiler: piskiletci67
Gölcük'teyim şehir\turbisikleti ile tek başıma çevrede sürmeye çalışıyorum buralarda beraber sürecek arkadaşlarla tanışmak isterim

Arkadaşlar 8-9-10 Aralık tarihlerinde Kocaeli’de olacağım, haritada gördüm atletizm pisti diye geçiyor sanırım aşağıdaki konum. Burası 7/24 açık ve girişin serbest olduğu bir yer mi acaba, bilgisi olan var mıdır?

C01F52D1-8853-47EC-892F-C99EA66B779D.png

Umur merhaba, evet Atletizm pisti diye geçiyor. 7/24 açık değil, yanlış hatırlamıyorsam akşam 22:00'a kadar açık.. Güvenlik personeli var, girişindeki binada soyunma odası, duşlar ve tuvaletler mevcut, çok da temiz.. Alışveriş yapabileceğin ufak bir büfe de var. Aracını hemen önüne park edebilirsin. ;)

Umur merhaba, evet Atletizm pisti diye geçiyor. 7/24 açık değil, yanlış hatırlamıyorsam akşam 22:00'a kadar açık.. Güvenlik personeli var, girişindeki binada soyunma odası, duşlar ve tuvaletler mevcut, çok da temiz.. Alışveriş yapabileceğin ufak bir büfe de var. Aracını hemen önüne park edebilirsin. ;)
Abi teşekkür ederim bilgi verdiğin için, sanırım uymayacak bize çünkü sabah mesaimin 5-6 gibi başlayıp gece 11-12'ye kadar falan süreceği bi iş yapmaya geliyorum. O saatlerin dışında güvenli bi koşu alanı arıyordum..

Var mıdır peki böyle bir park veya benzeri bi alan?

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Abi teşekkür ederim bilgi verdiğin için, sanırım uymayacak bize çünkü sabah mesaimin 5-6 gibi başlayıp gece 11-12'ye kadar falan süreceği bi iş yapmaya geliyorum. O saatlerin dışında güvenli bi koşu alanı arıyordum..

Var mıdır peki böyle bir park veya benzeri bi alan?

Ben sürekli Seka Park'ta koşuyorum. Gece 12 ye kaldığım da oluyor zaman zaman. Köpekler oluyor, 2 senedir 3 kez falan tansiyon yükseldi aramızda :) Genelde geçip gidiyorum yanlarından.

Parkur bu , uçtan uca 7.6km, ara manevralarla uzatabilirsiniz.Tırmanış antrenmanı için bir uçurtma tepesi var, arada oraya da in çık yapıyorum.

(link)

Merhaba Ümit reflex bisiklete sahibim. Arka vites dişliler dağılmıştı tekrar dizdik ve göbekten sıktık. Bu dişli yerine Shimano MF-Tz 500-510 14-34t 7 li ruble olur mu araştırken foruma bir video sayesinde duyup üye oldum umarım faydalı olur,/oluruz.
Kocaeli Maşukiyedeyim mesleğim otomobil tamiri üzerine. Geçmişte menüsküs ameliyatı geçirdiğimden biraz bisiklete mesafeleydim çocuğumun bisikletini tamir etmek istiyorum.

Merhaba selamlar herkese, Gölcük tarafına yeni yerleştim. Geçmişte MTB kullanıcısıydım ancak artık Yol Bisikletine geçiş yaptım. Gölcük çevresinde birlikte yol bisikleti sürebileceğim gruplar veya kişiler varsa iletişime geçmeyi ve tanışmayı isterim. Buralara biraz yabancıyım o nedenle çevrem de pek yok. Bu konularda iletişime geçebileceğim birileri olursa benim için de çok iyi olur. 🙏

Merhaba selamlar herkese, Gölcük tarafına yeni yerleştim. Geçmişte MTB kullanıcısıydım ancak artık Yol Bisikletine geçiş yaptım. Gölcük çevresinde birlikte yol bisikleti sürebileceğim gruplar veya kişiler varsa iletişime geçmeyi ve tanışmayı isterim. Buralara biraz yabancıyım o nedenle çevrem de pek yok. Bu konularda iletişime geçebileceğim birileri olursa benim için de çok iyi olur. 🙏
Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü var. İnstagramda bul yaz yardımcı olurlar. Yol bisikleti tarzı turlar çok olmuyor. Hafta sonları uzun tur, çarşamba günleri çab turları oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Rovou
Selamlar iyi forumlar, Gölcük bölgesinde bisikletimin bakımını yaptırabileceğim önereceğiniz bir yer olur mu? Kocaeli tarafında birkaç yer biliyorum ama pek uzaklaşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Geri