Scudo Sports

Kocaeli'de nereden bisiklet alabilirim?

koray_can

Forum Bağımlısı
Tepki
212
kocaelili arkadaşlar bisiklet almak istiyorum ama biyer bulamadım.yardımcı olurmusunuz? 700 liraya kadar almak istiyorum izmitte şişman motor carraro whistle bianhci bisiklet bayiliği yapıyormuş yardımcı olun lütfen?

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Scudo
bulvar semtinin hemen başında anıtpark yanında taşer bisiklet veya ümit bisiklet diye bir yer gözüme çarpmıştı. geçen sene orada kron marka bisikletlerin satıldığını görmüştüm. ncity de kent mağazasında bianchi marka bisikletler satılıyor, veya derinceden gürkan turun otobüsüne binip hareme gidersin. otogarın hemen dibinden kalkan arabalı vapurların birine binip sirkeciye geçersin. orada bisikletçilerden beğendiğin bir tanesinden sıkı bir pazarlıkla satın alıp, gürkan turun bagajıyla bisikletini derinceye getirebilirsin. geçen sene internet üzerinden satın aldığım bisikletin parçalarını sirkeciden o şekilde yükseltip gelmiştim.
kolay gelsin

tşk ederim salcano almayı dusunuyordum astro 240 Srd ama burda bir türlü bulamadım dediğniz yerlere gidip bakıcam.ilk defa bukadar uraşıyorum bilgim olmadan ve etrafında seçenek olmadan çok bunaltıcı bişi.

bencede kocaelide bulmak çok zor sirkecide istemediğiniz kadar modeli bulabilirsiniz.bu arada 2.el temiz modeller var onlarada bakmanızı tavsiye ederim.ben 3 bisikletimide sıfır aldım şimdiki aklım olsa temiz 2. el alırdım %50 daha ucuza bulmak mümkün heleki bir süre sonra parça yükseltmek istersenizki bence istersiniz kesinlikle 2.el alın.

şimdik geldim kron xc 1000 buldum 800 lıraya getırırız dıyor abı.ama ordakı yesıl sıyahtı pek hosuma gıtmedı heralde 20" modeldı cok kaba geldı bana

@koraycan

(link)
sen genede üşenme bi sirkeciye git derim

işte baktıgım bisiklet aynen buydu 2009 model oldugundan dolayı bole geldı sanırım bana kotu
(link)

PENTA Ticaret Vestel Bayii. Salcano'nun İzmit bayilerinden biri. Tlf. 0 262 3229090

Demiryolu caddesinde Ulugazi ilköğretim okulunun tam karşısında. Beyaz eşya bayii ama bu sene iyi bir bisikletçi arkadaşın tavsiyeleri doğrultusunda Salcano'nun orta-üst grup bisikletlerini getirmiş ve peynir-ekmek gibi satıldığını şaşırarak bize anlatıyordu. Model ve kadro boyu konusunda zengin. Katalogta bulunan ve sizin aradığınız fiyat aralığındaki modellerin çoğu elinde var-dı. Sormanızda fayda var. Yada isterseniz getirtebilir. İyi bir pazarlıkla liste fiyatlarının daha altında alıp kartınıza yüzlerce takside böldürebilirsiniz ;)

1-2 ay önce bir arkadaşa Astro 212 HD almıştık. Sahibi Hüseyin Bey. Giderseniz haber verin siz gitmeden telefon edip yardımcı olmasını rica edebilirim. Kadro boyu konusunda hassas davranın. Elindekini satmasına izin vermeyin ;) Umarım aradığınızı bulursunuz.

oralara gidip sordum fakat hıc ındırım yapmadılar zaten pesın fıyatı oymus ole soluyorlar 2 subesınede gıttım.

Dostum izmitte bulamadıysan bisiklet alacak bi yer benim gibi sende hepsiburada.com dan al taksitle de alırsın sorun olmaz

@Alp Mehmetoğlu

300 liraya alcağını sanmıyorum ama.demiryolu caddesinde kuveyt türk bankasının yanında vestel bayii var penta tic.orda var bugün gördüm bakarsan alma şansın var.ama 400 lira diyorlar sanırım.git bir sor tam net fiyatını sormadım arkadaşım

@koraycan

Orası değilde Belsa'nın yanındaki PTT şubesinin hemen yanında İstanbul AVM var. Orada ng650 filanda var 300 liraya kapatıyorlar ben Astro 210 V aldım.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
@koraycan

Bisikleti görmeden, üzerine binmeden almanı tavsiye etmem. Bence Sirkeciye gidip görmelisin. Ben Salcano almayı düşünerek gittim; fakat Sedonaları görerek inceleyince fikrim değişti. 721 aldım, çok memnunum. Triple butted kadro var, ileride yükseltmeye de müsait. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
@DOĞU AZİZ

ben bisikletimi aldım 240 srv istanbul sirkeciden sipariş ettim yorum için tşk ederim.

Geri