Scudo Sports

Komik diyaloglar

cimcime

Aktif Üye
Tepki
83
Normal yaşamında gayet normal iletişim kurabilen insanlar nedense televizyon programlarında, özellikle canlı yayınlarda bu yetilerini kaybedebiliyorlar. Örnekler bir araya geldiğinde ortaya çok komik bir manzara çıkıyor...

Ömer Çavuşoğlu: Elini vicdanına koy!..
İhsan Kalkavan: Tamam koydum...

Muhabir: How was Sergen's freekick goal?
Van Hooijdonk: It was fantastic...
Lig Tv muhabiri: Evet sayın seyirciler çok fantastikti diyor...

(Şansa Dansa'da Seray Sever, Fatih'e ipucu verir)
Seray Sever: Möööö!..
Fatih Ürek: Geyik?
Seray Sever: Ya mööööö!..
Fatih Ürek: Tamam buldum... Ceylan?

Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda. Ayda 2 kilo kadar yani... (2X5=6)

İbrahim Tatlıses: Ben Müslüm Baba'nın terini bardağa koyup içerim!..

Emre Aşık: 90 dakika boyunca terimizi ıslattık... (Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası)

Şansal Abi: Ne kazanan memnun hakemden ne deee... Tabii kazanan yok kazanan Türk futbolu... (2-2 biten FB-BJK maçı sonrası toparlamaya çalışıyor.)

Ümit Aktan: Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep...

Şansal Abi: Olağanüstü hastayım...

Erman Hoca: Goller Ay'dan geliyor, ne Ay'ı, Merih'ten geliyor!.. (Fenerbahçe'nin yediği goller hakkında yorumu..)

İsmet Badem: Şu an tansiyonum ve kalbim durmak üzere... (Ülkerspor-Lottomatica Roma maçından sonra...)

Erman Hoca: Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın...

Güntekin Onay: İtalyan yönetmen bu maçı şimdilik iyi yönetiyor... (2.Yarıda) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptığımız hiçbir faulü görmüyor!.. (Lazio-Beşiktaş maçında)

Nermin Kartal Örkmez (NTV muhabiri): Letonya'da Letonlarla yaptığımız maçta...

Ahmet Çakar: Hasan koşsa anlarım ama durarak hareket ediyor...

Hakan Şükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum...

Güntekin Onay: Sergen 1 metre içerdeydi ve adeta Stam`ın belinden su aldı... (Lazio-Besiktaş maçında)

Güntekin Onay: Savunmada hata yapmazsak ikinci golü her an bulabiliriz, onun müjdesini vereyim buradan size...

Ahmet Çakar: Beşiktaş, Chelse`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak... (Lazio-Besiktaş maçı sonrası)

Ahmet Çakar: Eğer Ali Aydın ben o ikinci sarı kartı Victoria`ya değil de yandan geçen Koray`a gönderdim deseydi bütün Türkiye ona enteresan yerleriyle gülerdi...

Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor... (Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında)

Turgay Şeren: İkinci gol de Boer`un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer`un şeyinden oldu...

Güven Sazak: Ne söylentisi? Aziz Yıldırım`ın başkan adayı olacağını kör sultan bile duydu. (Aziz Yıldırım`ın tekrar aday olacağı yönündeki söylentiler hakkında fikri sorulunca)

Erman Hoca: Şu an hangi aydayız? Ramazan. Ramazan deyince insanın aklına ne gelir? Pide... Başka ne gelir başka? Fırıncı küreği. Tak altına sokarsın alırsın pideyi...
Şansal Abi: Aman hocam!

Haşmet Babaoğlu: 70. dakikada Fenerbahçeliler Yusuf Yusuf diye bağırıyorlardı...

Erman Hoca: Ben sana yandan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım!..

Erman Hoca: Kemal`e yapılacak en ufak bir itme Kemal'i iter

Scudo
Erman Hoca: Ben sana yandan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım!..

Erman Hoca: Kemal`e yapılacak en ufak bir itme Kemal'i iter

bu son ikisi kopardı bni :D

Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor... (Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında)
:D :D
Teşekkürler paylaşım için....:)

• Beğen
Tepkiler: ismailofli

süpermiş

koptum yha :D:D:D çoq komik eline sağlık

Aloo siyah ekran cikti efendim...
- Yazin kullanici adinizi,
-Yazdim.
- Parolanizi da girin, .
-Tamam.
- Garip karakterler akmaya basladiginda klavyeden F7'ye basin.
- Elimle mi ? .....
- Eee,siz bilirsiniz.

- Alo,iyi gunler.Ben Internet'e giremiyorum. (Butun ayarlar kontrol edilir, her sey yolundadir...)
- Bir sorun gorunmuyor,tam olarak ne hata mesaji aldiginizi ogrenebilirmiyim ?
- www.internet.com yaziyorum,ama ordan bir yere gidemiyorum.

- Ben bir imac kullanicisiyim.
- Buyrun hanfendi,sorun neydi?
- Benim CD surucumden iceri sinek girdi.
- Anlayamadim efendim.
- imac'ime sinek kacti diyorum.
- Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce ?
- Ama goruyorum,yuruyo icerde.
- Bocek ilaci falan sikin isterseniz...
- Bi sey olmaz mi ?
- Bilmem,aslinda biz imac'e destek vermiyoruz pek,PC olsaydi yardimci olabilirdim.

- Benim sayfalarim gelmiyo.
- Su an yurtdisi cikisimizi saglayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim.
- Bi ilgilenseniz...
- Sey,uydu uzayda efendim.
- Haa tamam o zaman...

- Aloo Iyi aksamlar nasil yardimci olabilirim ?
- (Sinirli bir ton) Iyi aksamlar hamfendi, ben tam olarak 26 dakika 36 saniyedir Internet'e bagliyim ve hala hicbir sey gelmiyor, daha ne kadar beklemem lazim acaba?
- Gelmiyor derken sayfalar mi acilmiyor beyfendi?
- Hayir kardesim,hicbir sey olmuyor.Iste bak 27 dakka 53 saniye oldu,hala bisi yok !!
- Internet explorer'i actiniz mi beyfendi ?
- Ne eksloresi ? Nasil yani ?
- Himm beyfendi,Internet'e girdikten sonra Internet Explorer ya da Netscape programini calistirarak Web sayfalarini gezmeye baslamaniz lazim.
- Alala,Internet'e girince kendi baslamiyomu yani ?

- Sanirim makinam kilitlendi.
- Simdi soyle yapalim,ctrl-alt-delete.
- Hepsine ayni anda mi?
- Evet.
- Ama parmaklarim yetmiyor?
- Bakin once ctrl'ye sol elinizin basparmagiyla, sonra sag elinizin bas parmagiyla alt-gr'ye,sonra da sag elin isaret parmagiyla delete tusuna basiyorsunuz.
- ctrl'ye bastim,alt tusuna da simdi.
- Delete'e basicaksiniz.
- ctrl'den elimi cekeyim mi ?
- Hayir efendim.
- Peki alt-gr'den ?
- Hayir efendim dedim ya, hepsine ayni anda basiyo olmaniz gerekiyor.
- Daha kolay bir yolu yok mu ?
- Var efendim,makinada reset yazan butona basin.
- Nerede o ?....
- Isterseniz ctrl alt delete'i tekrar deneyelim,basmaniz gerek,sadece bir tus kaldi.
- Tamam fisini cektim.
- Peki...

Bunlarda benden:)

Çok komikmiş ama bir düzeltme yapayım. Türkçede "diyoloğ" diye bir kelime yok. Doğrusu "diyalog". Batı dilleri kökenli: (dialogue). Eski Yunanca dialogos; yani ikili söz-konuşma anlamında..Konu bölümünde düzelttim ama genelde hala yalnış çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
@gürsel

Bunlar da benden. Yalnış ve yanlış birbirine çok karıştırılıyor.

Doğrusu YANLIŞ ( yanılmaktan geliyor.)

Yanlız da yalnız ile karıştırılır hep.

Doğrusu YALNIZ. ( yalından geliyor.)

Forumlarda satılık yerine satlık da görüyoruz.

Tabii SATILIK olacak.

(Masumum, ben başlatmadım.)

FB_IMG_1538079843393.jpg
Koca : Karim bisikletime bindi evi terketti.
Polis:Karinizin boyu kaç?
Koca: 1 metreyi geçik
Polis: gözrengi?
Koca: kahverengi olabilir.
Polis: Saçrengi?
Koca:kumraldi herhalde.
Polis:bisiklet nasıl bir şeydi?
Koca:
2018 Pinarello Dogma F8 Karbon Yol Bisikleti rengi siyah kırmızı
KadroTorayca T1100 1K Carbon Asymmetric
MateryalKarbon
Kadro Boyu (Stok)55cm
Kadro Boyu (üretim)52,53,54,55,56,57,58
Jant Ebatı700c
Vites Sayısı22
Amortisör / MaşaOnda F8 T1100 1K Carbon Asymmetric
Fren SistemiShimano Ultegra BR-R8000
Fren KollarıShimano Ultegra ST-R8070 Di2
Ayna KolShimano Ultegra FC-R8000
Vites KollarıShimano Ultegra ST-R8070 Di2
Arka AktarıcıShimano Ultegra RD-R8070 Di2
Ön AktarıcıShimano Ultegra FD-R8070 Di2
RubleShimano Ultegra CS-R8000
ZincirShimano CN-701
Jant Seti/ÇemberiFulcrum Racing Zero
Jant Ön GöbekFulcrum Racing Zero
Jant Arka GöbekFulcrum Racing Zero
Jant TelleriFulcrum Racing Zero
GidonMOST Talon
Gidon BoğazıMOST Talon
ElcikPinarello
Sele BorusuPinarello Carbon Air8
Polis: tamam merak etmeyin bisikletinizi buluruz.

:)

Bu adam kim? Bulun lütfen, bisikletimi ona yeniden toplattıracağım. Adını da Ayprıgeytçi Salih Usta koyacağım.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ahahhahah çok iyiymiş hepsi ya. :smile:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Biyoloji öğretmeni, dört ayrı deney kabına birer tane solucan koyar;

1. Solucanı bira dolu kaba,

2. Solucanı şarap dolu kaba,

3. Solucanı Rakı dolu kaba, ve 4. sünü de maden suyu dolu kaba.

Ertesi gün öğretmen öğrencilerine sonuçları gösterir:

Bira içerisindeki birinci solucan ölmüştür...
Şarap içerisindeki ikinci solucan ölmüş,
Rakı içerisindeki de ölmüştür,
Maden suyu içerisindeki solucan ise yaşıyor ve cap canlı..

Öğretmen sınıfa sorar:

- Bu deneyden ne öğrendik?

Öğrencilerden biri cevap verir;

- Her kim ki bira, şarap, ya da rakı içiyorsa, midesinde kesinlikle solucan olmayacaktır..

İlgilenen olursa diye hem de konuyla ilgili olarak ben mi yanlış ilan açtım diye düşünüyorum. 1 ayda 20 den fazla kişi bisikleti sattığımı düşünerek iletişime geçiyor. O yüzden linki de sizinle paylaşayım, sattığım ürüne ait link bu

(link)

İlan başlığı ve içeriğini aynı şekilde face markette de paylaşmıştım ancak henüz bisikletin üzerinden sökmediğim için, bisiklet üzerindeki resimleri kullandım.. En son bu sabah başımdan geçen olayı nakledeyim size 😅 bir servis şöförü ve ustası olan abimiz aradı, olay şu :
- (servis Şöf abimiz) selamünaleyküm kardeşim, ilandaki bisiklet için aramıştım?
-aleykümselam abi, buyur.
- (servis Şöf abimiz) nedir kardeşim şimdi bu bisiklet? Fiyat çok. Kron mu bu cron da olabilir. Ben tam bilmiyorum ama? Oğlana alacağız da bizim. Ondan şey ettim.
- abi, bisiklet salcano ama ilandaki gibi satılık olan sadece vites grup seti....
-(servis Şöf abimiz) nie? Vites mi? Markası mı vites?
- yok abi, vites sistemini ilgilendiren parçalar satılık sadece.
-(servis Şöf abimiz) nasıl ya? He, şanzımanı mı yoksaa?
-evet abi, 😅..
-(servis Şöf abimiz) yok kardeşim, kalsın. Şanzımandan çok çektik, gerek yok.çocuk bari çekmesin. Vallaha kusura bakma rahatsız ettik.
- 😅👍😄🤣.. Abi yemin ederim 10 numara adamsın. İnş gönlüne göre denk gelir.... Ben de bakarım, hayırlı işler.....

Diyalog böyle bitti ama vallaha elden düşme bisikletim olsaydı karşılıksız verecektim. Bu paylaşımım yanlış anlaşılmasın, aşağılama vs değil. Memlekette hala böyle temiz saf abiler var mı? 🙂🙏

Bir de Suriyeli bir genç aradı geçenlerde. Türkçe bilmiyor. Bana diyor ki,
-bisiklet? 2000?
-olmaz kardeşim, sadece bisikletin vites grubu satılık. O fiyat olmaz.
-2000?bisiklet?
-😑 olmaz..
-tamam 2200 bisiklet.
-kardeşim sadece vites grup seti 2500.. Bisiklet değil satılık.
-2250 bisiklet..
-😩😒🤨 malesef.. Rast gelsin..

Deyip kapatmıştım 😄

Editleyeyim: Suriye li ile diyaloğu arkadaşıma anlatınca bana şöyle bir video aktardı. Birwz daha uzatsaydım, konu içerik değil ama form olarak aynı olacaktı 😅

Son düzenleme:
İlgilenen olursa diye hem de konuyla ilgili olarak ben mi yanlış ilan açtım diye düşünüyorum. 1 ayda 20 den fazla kişi bisikleti sattığımı düşünerek iletişime geçiyor. O yüzden linki de sizinle paylaşayım, sattığım ürüne ait link bu

(link)

İlan başlığı ve içeriğini aynı şekilde face markette de paylaşmıştım ancak henüz bisikletin üzerinden sökmediğim için, bisiklet üzerindeki resimleri kullandım.. En son bu sabah başımdan geçen olayı nakledeyim size 😅 bir servis şöförü ve ustası olan abimiz aradı, olay şu :
- (servis Şöf abimiz) selamünaleyküm kardeşim, ilandaki bisiklet için aramıştım?
- (servis Şöf abimiz) nedir kardeşim şimdi bu bisiklet? Fiyat çok. Kron mu bu cron da olabilir. Ben tam bilmiyorum ama? Oğlana alacağız da bizim. Ondan şey ettim.
- abi, bisiklet salcano ama ilandaki gibi satılık olan sadece vites grup seti....
-evet abi, 😅..
-(servis Şöf abimiz) yok kardeşim, kalsın. Şanzımandan çok çektik, gerek yok.çocuk bari çekmesin. Vallaha kusura bakma rahatsız ettik.
- 😅👍😄🤣.. Abi yemin ederim 10 numara adamsın. İnş gönlüne göre denk gelir.... Ben de bakarım, hayırlı işler.....

Diyalog böyle bitti ama vallaha elden düşme bisikletim olsaydı karşılıksız verecektim. Bu paylaşımım yanlış anlaşılmasın, aşağılama vs değil. Memlekette hala böyle temiz saf abiler var mı? 🙂🙏

-bisiklet? 2000?
-2000?bisiklet?
-😑 olmaz..
-tamam 2200 bisiklet.
-2250 bisiklet..

Deyip kapatmıştım 😄

Editleyeyim: Suriye li ile diyaloğu arkadaşıma anlatınca bana şöyle bir video aktardı. Birwz daha uzatsaydım, konu içerik değil ama form olarak aynı olacaktı 😅

İlanı düzenleyip en başa "SATILIK OLAN BİSİKLET DEĞİL GRUP SETİ !!!" diye yazılsa bile "SATILIK OLAN BİSİKLET"ten sonrasını okumayıp arayan olur.

(link)

-evet abi, 😅..

-bisiklet? 2000?
-2000?bisiklet?
-😑 olmaz..
-tamam 2200 bisiklet.
-2250 bisiklet..

Deyip kapatmıştım 😄

Minik bir tavsiye,komple bisikletin olduğu fotoğrafı kaldırın,bakalım bu seferde ''ya kardeşim madem bisiklet satıyorsun komple fotoğrafını neden koymuyorsun'' diye hesap soracaklarmı :acpsnr:

(link)

-evet abi, 😅..

-bisiklet? 2000?
-2000?bisiklet?
-😑 olmaz..
-tamam 2200 bisiklet.
-2250 bisiklet..

Deyip kapatmıştım 😄

Ahahahaha abi bizim insanımız neden böyle ya

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri