Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Komoot

ufuq81

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
ufuk
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Hayirli geceler. Komoot uygulaması ile baslik ve detaylı bilgiye ulaşamadım. Ben duzce ilinde ikamet ediyorum ve orada rota yapıp bunu indirebiliyor veya garmine yollayabiliyorum. Suan istanbuldayim burada rota olusturuyorum kayıt ediyorum ama rotayi indirmeye izin vermiyor. Bununla ilgili ücretsiz şekilde yapılacak birsey varmi acaba?

Scudo
Üye olurken bir tane ücretsiz bölge seçme hakkınız oluyor. Sonrasında her bölge için ayrı ödeme yapmak, ya da dünyadaki tüm bölgelerin olduğu paketi satın almanız gerekiyor. Premium üye olursanız da tüm bölgeler açılıyor yanlış hatırlamıyorsam.

(link)

Arkadaşlar Komoot'ta rota planlarken A ve B noktasını seçtiğimizde yolu neye göre seçiyor. Eğimi mi baz alıyor yoksa mesafeyi mi? Bunun bir ayarı var mı?

Bildiğim kadari ile en yaygın olan yolu ve kısa olanini seçiyor. Siz A ile B arasında ekleme yapabilir veya istediğiniz güzergahtan gecirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Gördüğüm kadarıyla anayollarda, varsa mutlaka yan yoldan geçirtmek istiyor, yol ne kadar uzarsa uzasın.
Bunun dışında en az eğim içeren, sonra da en kısa yolu seçiyor. Seçtiğiniz bisiklet türüne göre yol kalitesine göre de ayar yapıyor.

Arkadaşlar Komoot'ta rota planlarken A ve B noktasını seçtiğimizde yolu neye göre seçiyor. Eğimi mi baz alıyor yoksa mesafeyi mi? Bunun bir ayarı var mı?
Ayarı var mı bilmiyorum ama uzun bir rota yaptığımda kafasına göre çizince ben istediğim rotayı kısa kısa oluşturup, birbirine ekliyorum. Bu da biraz zaman alıyor tabii.

Geri