Scudo Sports

Komşumun kaçak elektrik kullanması

Ben senin bu bilimsel bakış açını gerçekten takdir ediyorum.Nicel gözlemin değerini biliyorsun ,tam bilimsel bakış açısı.
:harika:
Çok teşekkür ederim abi ben sadece olayın gereksiz biçimde karmaşıklaştırılmasına karşıyım.

Scudo
Ben senin bu bilimsel bakış açını gerçekten takdir ediyorum.Nicel gözlemin değerini biliyorsun ,tam bilimsel bakış açısı.
:harika:
e iyi de komşunun evin içindeki fırının çalıştığını nasıl anlayacağız? :koptum:

e iyi de komşunun evin içindeki fırının çalıştığını nasıl anlayacağız? :koptum:
Hadi ya ben bunu hiç düşünememiştim ne kadar gerizekalıyım. Komşunun elektrik tesisatını hatmetmişsiniz, neyi ne kadar ve ne zaman çalıştırıyor tek tek sayıyorsunuz ama daha evine gidemiyorsunuz, çalışan aletleri gözlemleyemiyorsunuz.

Hadi ya ben bunu hiç düşünememiştim ne kadar gerizekalıyım. Komşunun elektrik tesisatını hatmetmişsiniz ama daha evine gidemiyorsunuz.
e iyi de ben sana söylemedim ki o lafı. Bir de üslubunuz pek bir rahatsız edici.

İki kelimeyi bir araya getirip şurada hasbıhal edemiyoruz ya, kaçak elektrikle mücadeleyi nasıl yapacağız ?

e iyi de ben sana söylemedim ki o lafı.
Bir de üslubunuz pek bir rahatsız edici.
İki kelimeyi bir araya getirip şurada hasbıhal edemiyoruz ya, kaçak elektrikle mücadeliy nasıl yapacağız ?
Bence pasif agresif bir yaklaşımınız oldu. Şimdilik ben konuyu meşgul etmeyeyim. İyi akşamlar.

Ya bu arada komşuyu dakikalarca dürbünden izlemek te nedir.?

Son düzenleme:
Elektrik kaçağına bu kadar vicdani sorumlu yaklaşan arkadaşlara sormak lazım.bu ülkede yandaş işadamlarına sırf para kazandırmak için peşkeş çekilen santraller,pahalı alınan elektrik,25 Kr tan 60 Kr a gelen kW fiyatı,dağıtım bedelleri adı altından yapılan soyguna niye sesiniz çıkmaz.bu nasıl bir kendinizi kandirmacadir.sanane komşundan? zaten istenen,getirilen hal bu.arkadaşını ihbar et,akrabanı ihbar et,farklı olanı ihbar et vs vs.peki ihbar edeceğin yer ne kadar temiz bir de onu düşün.elektrik,su insanı haktır ve bunun para ile satılması bile bir kere abes.elbette israfa engel olunmali koyarsın her eve belli bir kW hak,geçenden zamlı alırsın vesselam.halki soyana ses çıkarmayanin kendi komşusunu ihbar etmesi ve bunu ahlak sayması ahlaksızlık değilse nedir?bu soyguna karşı çıkan,isyan eden hiç kimseyi şikayet etmem,hatta ben hiçbir konuda komsumu şikayet etmem yarın olur devlet seni içeri tıkar geride kalanına komşun bir kap yemek verir devlet ne halde diye sormaz bile biraz akıllı olun.her eve 150 TL den aşağı fatura gelmiyor asgari ücretli nasıl ödesin bunu.ahlak derken önce adalet deyin bırakın öbür dünya işlerini hesabı bu dünyada görelim önce...

Önce kapımızın önünü süpürürsek belki mahalle temiz olur. Mahalle temiz olursa ilçe temiz olur. İlçe temiz olursa il temiz olur. İl temiz olursa ülke temiz olur. Fırın kullanma testini de birgün kek yapın ve fırınım bozuk sizin fırında pişirebilirmiyim şeklinde yapabilirsiniz.

@Aykut asil

Sayacın üzerinde bir adet düğme vardır. Bastığınız zaman ekranda menü içinde ilerleyeceksiniz. "P" ibaresini gördüğünüzde sayacın fotoğrafını çekip burada paylaşırsanız (ya da bana özelden de gönderebilirsiniz) bir yorum yaparız.

P değeri komşunuzun Kasım ayı içinde çektiği en yüksek anlık gücü kW cinsinden gösterecek. Yine sayaçtaki aynı düğmeye basarak sayacın tarih ve saatinin de doğru olup olmadığını kontrol edip yazın lütfen. Bunu 30 Kasım'dan önce yapmalısınız çünkü Aralık'tan itibaren sıfırlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri