Scudo Sports

Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?

Kış ayları boyunca Hamstırlar çoğalsa da biz hep Kunduzuz anadın mı?

Scudo
Bu sitedeki vatandaşların sayesinde toplu taşıma ve motorlu taşıt kullanmaktan kurtuldum, spora başladım. Bu ikazları da minnet borcumu ödemek için yapıyorum.

Bisikletimle 1 kere yan takla attım, 1 kere de dizimi yaraladım. Bu iki kazanın sebebi de sağa sola sapmak için sinyal vermeden çok ani manevra yapan trafik magandaları ve tuhaf ki iki kaza da aynı kişi yüzünden oldu.

Demem o ki, bisiklet ulaşım aracından başka bir şey değildir. Yeri gelir rampa aşağı kaptırır 70-80 gidersin, yeri gelir 10'a 20'ye düşersin ama... Neyse

Başınıza bi şey gelirse bu ikazlarımı hatırlarsınız.

Son düzenleme:
Şu an iş'e gidiyorum.

Düzenli ve tempolu egzersiz yapmayan uyuşuklar şubat ayında bu şekilde dışarı çıkamazlar. Üzerimde sadece ince polyester tişört var.

Son 7-8 aydır baş ağrısı bile yaşamadım.
Arkadaşım sabahları ne alıyorsun? Bize de söyle biz de alalım ve eldiven şal taşımaktan kurtulalım.

Kondisyon bisikleti kullanmıyorum ama vücudun çeşitli kaslarını çalıştırmaya yarayan, iç mekanlarda kullanılabilen, güvenli ve basit bi ekipman olduğu için illa ki işe yarar; tabi amacınız "basit antrenman olsun"sa. Eğer ki bisiklete binme hazzı yaşamak istiyorsanız işe yaramaz tabi. Soğuk kış günlerinde de giyim kuşamınız uygun olduğu taktirde çok keyiflidir dışarıda bisiklete binmek ama camdan dışarı bakarken pedal çevirmek sizi tatmin edecekse tabi sıcacık odada çevirirsiniz kim ne diyebilir ki? Önerdiğim marka model maalesef yok zira pek ilgi alanıma girmiyor..

(konunun ilk mesajına cevaben oluşturulmuş bir içeriktir, konu şirazesinden kaydı malumunuz epey bi)

Sen bir de komşuna sor.
Benim üst komşu gece biniyor, sesi bize geliyor.

Sordum sordum, hiç ses gelmiyor dedi. ap. yapısı ile alakalı da olabilir. Spor matı falan kullanmıyorum. düm düz halı üstünde

Sordum sordum, hiç ses gelmiyor dedi. ap. yapısı ile alakalı da olabilir. Spor matı falan kullanmıyorum. düm düz halı üstünde
benim eşim de biniyor, sıfır ses

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Her hafta 1 küçük kupa hacamat, haftada 3 gün 45'er dakka yüksek tempolu egzersiz, haftada 5 gün sıcak duş vesair.
Arkadaşım sabahları ne alıyorsun? Bize de söyle biz de alalım ve eldiven şal taşımaktan kurtulalım.

1740068952520.png

Bir cisim yaklaşıyor....

ya da neyse ya yiyin birbirinizi hadi hayırlı geceler

Bu sitedeki vatandaşların sayesinde toplu taşıma ve motorlu taşıt kullanmaktan kurtuldum, spora başladım. Bu ikazları da minnet borcumu ödemek için yapıyorum.

Bisikletimle 1 kere yan takla attım, 1 kere de dizimi yaraladım. Bu iki kazanın sebebi de sağa sola sapmak için sinyal vermeden çok ani manevra yapan trafik magandaları ve tuhaf ki iki kaza da aynı kişi yüzünden oldu.

Demem o ki, bisiklet ulaşım aracından başka bir şey değildir. Yeri gelir rampa aşağı kaptırır 70-80 gidersin, yeri gelir 10'a 20'ye düşersin ama... Neyse

Başınıza bi şey gelirse bu ikazlarımı hatırlarsınız.
SEni hic dinlemedim ama bence haksizsin.

Bugün yine çok süperim .

Dosyalar

• F84281E5-7FC2-4C5C-9553-E2D34784620A.jpeg
    F84281E5-7FC2-4C5C-9553-E2D34784620A.jpeg
    45,9 KB · Okunma: 35

“Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?”​

Suale bak hizaya gel. Böyle soru mu olur?

İyi ne kelime, kondisyon bisikleti süper bi şey.

Şu sokakta sürülen bisikletlerden kat be kat iyi.

Vakit kaybetmeksizin başlayınız.

Geri