- Tepki
- 18.531
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşım sabahları ne alıyorsun? Bize de söyle biz de alalım ve eldiven şal taşımaktan kurtulalım.Şu an iş'e gidiyorum.
Düzenli ve tempolu egzersiz yapmayan uyuşuklar şubat ayında bu şekilde dışarı çıkamazlar. Üzerimde sadece ince polyester tişört var.
Son 7-8 aydır baş ağrısı bile yaşamadım.
yok yav aynısı bende var kimseyi rahatsız etmez sesi yok ki cihazın.Saat 05:27, kondisyon bisikletimle anlık demiş. Allah komşusuna sabır versin, o gürültü çekilir mi?
Sen bir de komşuna sor.yok yav aynısı bende var kimseyi rahatsız etmez sesi yok ki cihazın.
Sen bir de komşuna sor.
Benim üst komşu gece biniyor, sesi bize geliyor.
benim eşim de biniyor, sıfır sesSordum sordum, hiç ses gelmiyor dedi. ap. yapısı ile alakalı da olabilir. Spor matı falan kullanmıyorum. düm düz halı üstünde
Arkadaşım sabahları ne alıyorsun? Bize de söyle biz de alalım ve eldiven şal taşımaktan kurtulalım.
SEni hic dinlemedim ama bence haksizsin.Bu sitedeki vatandaşların sayesinde toplu taşıma ve motorlu taşıt kullanmaktan kurtuldum, spora başladım. Bu ikazları da minnet borcumu ödemek için yapıyorum.
Bisikletimle 1 kere yan takla attım, 1 kere de dizimi yaraladım. Bu iki kazanın sebebi de sağa sola sapmak için sinyal vermeden çok ani manevra yapan trafik magandaları ve tuhaf ki iki kaza da aynı kişi yüzünden oldu.
Demem o ki, bisiklet ulaşım aracından başka bir şey değildir. Yeri gelir rampa aşağı kaptırır 70-80 gidersin, yeri gelir 10'a 20'ye düşersin ama... Neyse
Başınıza bi şey gelirse bu ikazlarımı hatırlarsınız.
Senmi geldin? "Seni hic sevmedim süt oğlan" gelme birdaha.Bugün yine çok süperim .