Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?

iyi ne kelime, kondisyon bisikleti süper bi şey, almayan kalmasın, az önce kondisyon bisikletimle 15 dakika(cık) egzersiz yaptım, sonuç:318281 dosyayı görüntüle318282 dosyayı görüntüle318283 dosyayı görüntüle318280 dosyayı görüntüle

Abi bu çirkin görüntüyü neden paylaşırsın ki forumda ? Terledim deyince anlıyoruz zaten. Antrenman sonu tişörtünü sıkıp su çıkaran tiplerden misin sende ? Aşırı terlemek çok iyi spor yaptığın anlamına gelmez. Tamamen boş bir bilgi. Terleyince iyi bir spor yaptığını ve terinde bunun karşılığı olduğunu görmen senin düştüğün yanlış.

Scudo
Bu tartışmayı uzatmak kendinize hakarettir, yapmayın. Belli ki kendi bildiği doğruyu mutlak doğru zanneden bir şahıs var karşınızda. Bunu anladığınız an ortamı terk edin. Mümkün değil yaptığı şeyin saçma olduğuna hayatta inandıramazsınız. Ancak kendinizi paraladığınızla kalırsınız.

Bırakın saatte bilmem kaç pedal çevirsin, bize ne? Herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın. Konuyu sessizce takip ediyordum da gereksiz uzatıldı. Konu sahibinin de bizlerin de karşı fikirlere saygı duyması gerekiyor.

Kondisyon bisikletiyle kadans hesabı yapan arkadaşa birkaç şey söylemek istiyorum. Bisiklet zannettiğin gibi sadece bir ulaşım aracı değildir. Ulaşım dışında kullanan insanların fikrine saygı duyacaksın ve saçmasapan konuşmayacaksın. Pis görüntülerle forumu kirletmeyeceksin. Herkes terliyor ama bunu buraya gelip atmak iyi bir şey değil. Çok terlemek de bir marifet değil. Ah, sana oturup saatlerce bu konuları derinlemesine anlatmamak için zor tutuyorum kendimi ama vaktim değerli. Anlamayacağını bile bile kendimi yıpratmayayım. Sen kadans hesabı yapmaya devam et ama lütfen kirli fikirlerini ve fotoğraflarını buraya yansıtma.

Selamlar kondisyon bisikletine yeten param yok kondisyin artirmak icin napmamai onerirsiniz
Bu tartışmayı uzatmak kendinize hakarettir, yapmayın. Belli ki kendi bildiği doğruyu mutlak doğru zanneden bir şahıs var karşınızda. Bunu anladığınız an ortamı terk edin. Mümkün değil yaptığı şeyin saçma olduğuna hayatta inandıramazsınız. Ancak kendinizi paraladığınızla kalırsınız.

Bırakın saatte bilmem kaç pedal çevirsin, bize ne? Herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın. Konuyu sessizce takip ediyordum da gereksiz uzatıldı. Konu sahibinin de bizlerin de karşı fikirlere saygı duyması gerekiyor.

Kondisyon bisikletiyle kadans hesabı yapan arkadaşa birkaç şey söylemek istiyorum. Bisiklet zannettiğin gibi sadece bir ulaşım aracı değildir. Ulaşım dışında kullanan insanların fikrine saygı duyacaksın ve saçmasapan konuşmayacaksın. Pis görüntülerle forumu kirletmeyeceksin. Herkes terliyor ama bunu buraya gelip atmak iyi bir şey değil. Çok terlemek de bir marifet değil. Ah, sana oturup saatlerce bu konuları derinlemesine anlatmamak için zor tutuyorum kendimi ama vaktim değerli. Anlamayacağını bile bile kendimi yıpratmayayım. Sen kadans hesabı yapmaya devam et ama lütfen kirli fikirlerini ve fotoğraflarını buraya yansıtma.
Abi profilden anladigim kadariyla yarisicisin kondisyon artirmak icin tavsiyen varmi

Ne kötü bir başlık bu ya. Ya aynı kafada adamlar gelip benzer şeyler yazıyor. Ya da aynı kişi yeniden kayıt olup trolluyor.

Ne kötü bir başlık bu ya. Ya aynı kafada adamlar gelip benzer şeyler yazıyor. Ya da aynı kişi yeniden kayıt olup trolluyor.
Aynı kişi yeniden kayıt olup trolluyor.

Madem öyle bu durumdan kazanım nedir onu da bulmaya çalışsak mı. Bu ürünleri satıyor olabilir mi

Aynı kişi yeniden kayıt olup trolluyor.
Hocam iyi günler, Bisan trx8400 model bisiklet alacağım altus ve tourney setleri var ama aralarında 2 bin tl civarı fark var altus daha pahalı tavsiyeniz nedir? trx 8100 e yoneleceğim herhalde.

Hocam iyi günler, Bisan trx8400 model bisiklet alacağım altus ve tourney setleri var ama aralarında 2 bin tl civarı fark var altus daha pahalı tavsiyeniz nedir? trx 8100 e yoneleceğim herhalde.

(link) 3x8 vitesli, eski Altus'a yakın TX800 setli, mekanik disk frenli, düz maşalı.
(link) 3x9 vitesli, yeni Altus setli, hidrolik disk frenli, düz maşalı.
(link) 3x7 vitesli, Tourney setli, V frenli, süspansiyonlu.
Aralarındaki farklar çok belirgin. Süspansiyon istiyorsanız zaten 8100, istemiyorsanız diğer ikisi kalır. Hidrolik disk istiyorsanız da yine tek seçenek var.
8100'de artık eskide kalması gereken, sadece maliyet kaygısı nedeniyle kullanılan vidalı ruble ve ona uygun göbek var. Sonradan değiştirip kasetli sisteme çevirmek için ruble ile arka göbek değişmeli, jant muhtemelen yeni tellerle tekrar örülmeli. 14-28 ruble hız bakımından da tırmanma bakımından da yetersiz. 14-34 megarange ruble takılarak yokuş performansı iyileştirilebilir, hız için yapacak bir şey yok ama bu haliyle birçok kullanıcı için yeterli gelebilir. 8100 ve 8400 Tourney'de 48-38-28, 8400 Altus'ta 48-36-26 aynakol var. Büyük dişli aynıyken diğer iki dişlinin daha küçük olması ve 11-32 yerine 11-34 ruble kullanması 8400 Altus'un yokuşlarda 8400 Tourney'den daha avantajlı olmasını sağlıyor.
Bütçeniz yetiyorsa 8400 Altus > 8400 Tourney > 8100 sırası zaten belirgin, aralarındaki fiyat farklarına değer. en azından 8400 Tourney ile 8100 arasında. Bütçeniz yetmediğinde zaten yettiği en iyisidir. Süspansiyon ve fren konusunda da kararınızı vermenizde fayda var, örneğin süspansiyon istiyorsanız başka markalarda 8400'lerin süspansiyonlu dengi ya da istemiyorsanız başka markalarda 8100'ün süspansiyonsuz dengi bulunur.

@Spartiat Mosso legarda pro x21 modelini alacağım sanırım. Mosso mu önerirsiniz yoksa 8400 tourney modelini mi?

@Spartiat Mosso legarda pro x21 modelini alacağım sanırım. Mosso mu önerirsiniz yoksa 8400 tourney modelini mi?
x21 bazı özellikleri bakımından daha iyi olsa da vidalı sistemi nedeniyle 8100'deki dezavantajlara sahip. İkisi arasında 8400 Tourney belirgin iyi. x24 MDM modeli 8400 Tourney'e denk sayılır, az daha iyi.

hiç binmemekten iyidir. z2 çeviriyorum. Kadans çalışıyorum ve eğleniyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
anneannemden aldığım kondisyon bisikleti kışın zevkli oluyor binmesi

Geri