Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Konnix TY-002992B Bagaj Üstü Heybeli Çanta

Ürün hakkındaki görüşleriniz nelerdir? :)

• Toplam katılım
    45
@o.bsrn Uzunca zamandır kullanıyorum ve memnunum. Az yer kaplıyor, yan heybesi pratik, istediğim zaman takip çıkarma olayı güzel. Hala tavsiye ediyorum. Günübirlik gezintilerde fazlasıyla idare eder :)

Scudo
İlk kez tecrübe ettim:..

Benim normal yani orta boy konnix in sınırlarını bugün zorladım.
Evde su yoktu.
Marketten iki tane 10 lt suyu rahat sığdırdım.

Hatta ihtiyaç olsa 5 lt de üst kısım alacak.
Banamısın demedi.
O haliyle bile iki taraflı eşit yüklendiğinden gayet dengeli sürüş yaptım.:):)

(link)

Hocam ürünle beraber yağmurluk kılıfı da geliyor mu?. Birkaç sitede yazmamışlar ama bu sitede yağmurluk dahil diye yazmışlar...

(link)

Arkadaslar heybeye ihtiyaci olan var ise arka 45 litre x2 adet ön 30 litre x 2 adet bide 60 litrelik dry bag olmak uzere birinci sinif 650 denye kumastan heybe ureten bi arkadasim var bu 5 parca takimi 270 e yapiyor bilginiz olsun .
20626598_1307526476025042_8478592599255011617_o.jpg

@mariokaldato Daha ayrıntılı fotoğraf ve bilgiler sunabilir misiniz?

@kuşlar gibi özgür Çok teşekkürler, güzel bilgiler bunlar.. :)
Bugün bisiklet mağazasında inceleme fırsatım oldu. Altındaki bagaja sabitlenen parça ve çantanın cırt cırt ve klipsleri akıllıca yapılmış gibi, takıp-çıkarma pratik görünüyor. Deneyiminiz ne yönde acaba, gerçekten pratik midir? İçindeki küçük bölmeler de oldukça kullanışlı. Yakın fiyata topeak'in yine benzer bagaj üstü çantası da vardı, kalitesi belki değil ama konnix daha kullanışlı açıkçası. Yanda açılan heybeleri de extra güzel özelliği... Bir de boşken kalıbında duruyor mu, bir süre kullanımdan sonra boşken ezik büzük bir duruşu oluyor mu acaba? Tek beni düşündüren, açılan heybeleri şöyle 5-10 cm daha uzun olsalarmış çok daha kullanışlı olacakmış. Bu haliyle büyük boy defter veya A4 dosyası sığıyor mu acep?

@mervan kızıl Rica ederim, faydalı olduysam ne mutlu :) Ilk aldığımdan bu yana bir yıl geçmiş ve hiç sıkıntısı olmadı. Takıp çıkarma 10 saniye alıyor, benim için önemli olan özelliği buydu. Bununla pazara gidiyorum ve yanlara yaklaşık olarak 3 kg domates, 3 kg salatalık; yukarı bölmeye de 2 kg kayısı sığıyor. Boşken kalıbında duruyor, ben de korkmuştum devrilir diye, sapa sağlam. İç duvarlarında sert plastik bir şeyler var :) Benim görüşüm, günübirlik gezintilerde, bakkal-market alışverişlerinde, okula-işe giderken kullanmak için birebir olduğudur. Yağmur ve çamur da geçirmiyor.

@mervan kızıl merhaba mervan burdan reklam yapmis gbi olmak istemem sadece bir girisimci kardesimiz uretiyor bunlari ve dunya markalarina kafa tutacak iscilige ve malzeme kalitesine sahip urunleri var ozelden irtibat bilgisini paylasayim ordan incelersiniz

(link)

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@mervan kızıl
Du bi sn yanlis link sanirim reis suna bak
(link)

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
merhaba sırt çantası şeklinde bir fotoğrafını paylaşırsanız çok sevinirim

29" bisiklet kullanıyorum bu çantayı alsam kötü görünür mü tavsiye eder misiniz

@axr3228
Selamlar. Sırt çantası olmuyor bu heybe. Görüntü konusunda yorum yapmam güç ancak pratik olması gayet güzel. Hâlâ da kullanıyorum, ne yükler taşıdı bilseniz :) Fiyatlar yükselmiş ama daha uygununu belki Decathlon'da bulabilirsiniz.

Boyutunu fotoğraflara bakarak kestiremiyorum. İçine 14" laptop düzgün bir şekilde sığar mı? Biraz da defter kitap... Mariner D8 için düşünüyorum bunu.

Hayır sığmas dersençz, katlandığı zaman sıkıntı yaratmayacak ve dediğim şeyleri de içine alabilecek başka çanta önerir misiniz?

@OkanSo
Selamlar. Benim dizüstü bilgisayarı hem büyük hem de küçük gözde denedim, tamamen sığması mümkün değil.
Decathlon'dan değerlendirebileceğiniz ürünler:
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
Geri