Şeffaf
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.424
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Diğer
Evet evet tabii lazım abi olması lazım. Her forumda her sitede var. He köşebaşını tutan gençler arasında yapılan sohbettir. Her gün laf ola beri gele dediğimiz lagaluga ettiğimiz boş muhabbetlerin döndüğü yerdir. Canın sıkılınca siteye girip de "naabıyonuz löön" yazdığın köşedir. Öylesine bir uğrayıp da hadi ben kaçtım dediğin yerdir. İskiye kafam bozuldu arabayı sattım dediğin yerdir konu dışı. Dahon kullanıcı kulübüne yazamazsın, bisiklet tavsiyeleri kısmına yazamazsın. Başkasının konusuna girip de diyemezsin başıma bir şey gelmeyecekse Trump'ı sevmiyorum diye. Böyle kaldırım yapan mühendisin taa diye başlayan cümleler kuramazsın başkasının konusunda.
Gürültü yapan komşudan intikam alma planlarını yazacağın yerdir. Hayatında ilk defa yaptığın börek maceranı, piştikten sonra nasıl kıyıp da çöpe attığın o bir tepsi kıymalı ve şekerli iğrenç böreği anlattığın ortamdır konudışı.
Konu dışı, hayattan karelerdir, özgür ortamdır serbesttir. Herkese her yere lazımdır. Arko krem gibidir.
Önemlidir, gereklidir.
Gürültü yapan komşudan intikam alma planlarını yazacağın yerdir. Hayatında ilk defa yaptığın börek maceranı, piştikten sonra nasıl kıyıp da çöpe attığın o bir tepsi kıymalı ve şekerli iğrenç böreği anlattığın ortamdır konudışı.
Konu dışı, hayattan karelerdir, özgür ortamdır serbesttir. Herkese her yere lazımdır. Arko krem gibidir.
Önemlidir, gereklidir.