Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konu Dışı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Şeffaf

Forum Bağımlısı
Tepki
2.424
İsim
Burak
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Diğer
Evet evet tabii lazım abi olması lazım. Her forumda her sitede var. He köşebaşını tutan gençler arasında yapılan sohbettir. Her gün laf ola beri gele dediğimiz lagaluga ettiğimiz boş muhabbetlerin döndüğü yerdir. Canın sıkılınca siteye girip de "naabıyonuz löön" yazdığın köşedir. Öylesine bir uğrayıp da hadi ben kaçtım dediğin yerdir. İskiye kafam bozuldu arabayı sattım dediğin yerdir konu dışı. Dahon kullanıcı kulübüne yazamazsın, bisiklet tavsiyeleri kısmına yazamazsın. Başkasının konusuna girip de diyemezsin başıma bir şey gelmeyecekse Trump'ı sevmiyorum diye. Böyle kaldırım yapan mühendisin taa diye başlayan cümleler kuramazsın başkasının konusunda.

Gürültü yapan komşudan intikam alma planlarını yazacağın yerdir. Hayatında ilk defa yaptığın börek maceranı, piştikten sonra nasıl kıyıp da çöpe attığın o bir tepsi kıymalı ve şekerli iğrenç böreği anlattığın ortamdır konudışı.

Konu dışı, hayattan karelerdir, özgür ortamdır serbesttir. Herkese her yere lazımdır. Arko krem gibidir.
Önemlidir, gereklidir.

Scudo
Sa

Forumun motorcusu geldi

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf

Valla o bahsettiğim böreği aynen yazdığım gibi yaptım ve çöpe attım :)

@Şeffaf
:D :D
Hangisi lazım acaba

İçimdeki motorcu uyandı banada bundan lazım :D
(link)

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
e9751864cb8f87c6e6116555e5ec999a--funny-ads-hilarious.jpg

@Şeffaf ama o bisiklet değil. Motor :)

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
@slckats
fark etmez bineriz abi :)

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
Ömrümü yedin ömrümü

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Uykusuzluktan başım ağrıdı. Şimdi de başım ağrıdığı için uyuyamıyorum. Hadi buyur

@Şeffaf
Haci atmayacaktin. Dahada ustune pudra sekeri serpeleyip kürt böregiymis gbi yiyecektin :D

Sular kesik sular..

Haber vardı istanbulda su kesilecek iller diye. Dün görmüştüm. Şöyle bir şeydi :

(link)

@Şeffaf bizim mahallede var orda ama sular hala var. Kesilmez inşaallah.

S.A. Arkadashlar
2016 kron tx 150 mi modafiye olarah naBaBilRm? Öne Air süsbansion yababirm mi? Arka şahseyi uzatarak basacam. Şahseyi LED şeritlerle veya ip neonla süslücem. Başga nabam? Plaka, hellaflus tazmanya canavarı falan...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri