Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konu Dışı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Knight Rider Grenaj taktır bence babuş repsol güzel olur turnucuysa bisiklet ek olarak tiger 870 de güzel gider

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Knight Rider CBR 600R ın grenajlardan buluabilirsen sanayide güzel olur beyaz üstüne kırmızı ve siyah kalın birer şerit var düz değil tabi şekilli şüküllü

Babuş güzel taslak ama parçalar kawasaki :D öyle yaptırcaksan tavsiyem rüzgarlığa ve farlara 4 numara film çektir sinyalleri gömmeyle değiştir plakayı ya katlanır yap yada sök aynalarıda kısasıyla değiştir bence 70 tl civarı kawasaki yan aynası

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
@Knight Rider
Arkaya boyle torba tak daha havali.olurn full simano aksam yap
aviary-image-1525209215332.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@mariokaldato
826eb3-d2afabcfa009b54c9bc8d6625514289a.jpg

Tiger bu yalnız abi :D ama muazzam ses veriyo bu çok ceza yedik biz bundan

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yokuş çıkarken hararet yapıyorum. Nasıl kesintisiz rüzgar sağlayabilirim? :D

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
@Kunget AHA AHA AHA ADAMINA DENK GELDİN ABİCİM. pocket bike var ktmnin 50 cc hem hafif hem yeterli güç sağlar en az o he o bana az diyosan 65 ve 85 de var tebi cc arttıkça ağırlıkta artıyor

@Şeffaf Başkan sen kendin böyle olsun diye açmadınmı zaten :D maymun değilde motorcuya döndü benim sayemde:)

@Kunget 50 cc yeterli abicim o zaman sana hem ucuz hem hafif onun yakıtı zaten yağ karıştırıyorsun oluyo :D

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf ve Kunget
@Kırık jant Et kızartırım tatlı yaparım daha ne yapyaım işte yemek yapan koca tipinden olcam galiba :D

@Fire Blade TR
Abisi çok alıştırma sonra hep senden bekler bizim hanımlar.:D

Doğru ama hakkaten sipır yemek yapıyom yaw hele bi etli pilavım var uff muazzam

@Kunget Gel İstanbula babuş en kralından yapıyım sana :) (valla gelirsen yaparım:))

• Beğen
Tepkiler: Kunget
@Kunget Oda güzelmiş :D istersen 3-4 yıl sonra İzmire tur yaparsam malzemeyi sen ayarla ben yapyım sana :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri