Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya taşkent alanya turum

tur ve paylaşım harika olmuş. tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Çok güzel resimler hocam tebrikler.Bisikletinizin aynakolunda ki plastik koruyucu satın aldığınız bir parçamıdır acaba?

• Beğen
@Kazım kuru55
Sağolun. Aynakolda herhangi bir koruyucu yok hocam.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ayağınıza sağlık tur ve fotoğraflar için. İnşallah o tünelleri de ödenek yok diye kaderine terk etmezler. Dünya para döküp yarıda bırakılan tonlarca projenin kaderini paylaşmaması dileğiyle.

@MakRo
Çok teşekkürler. Temeninize katılıyorum.

• Beğen
  • Beğen
Merakla, beğenerek ve keyif alarak okudum-izledim. Anılarınızı çok güzel aktarmışsınız, teşekkürler. Allah sağlık sıhhat versin size ve bizlere ki sizi izlemeye devam edelim. Selamlar...

@ayhanakbuga
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Cümlemize inşalllah

Konular hortlatılacaksa bari tur yazılari hortlatılsin görmeyenler de faydalansın;)

Tebrikler çok güzel bir tur olmuş.Nice nice güzel turlara çıkmanız dileğiyle.:harika::harika:

• Beğen
@Atasoy güzel bir tur olmuş tebrik ederim. Gidonunuz barend mi takılı ve memnunmusunuz

• Beğen
@OsmaniyeRehber
çok teşekkür ederim.

@smalkaya Sağolun. Ergon gp5 model elcik kullanıyorum. Kelebek gidon rahatlıginda diyebilirim.

• Beğen
Tam benlik turlar. Huzur dolu harika tur olmuş. Söylenecek söz kalmamış. Ayaklarınıza sağlık

• Beğen
@recep24ank
Teşekkürler. Hocam sizin ekip bu rotaya yakışır. Planlamaya alın bence.:harika:

@Atasoy harika ve zor bir tur olmuş. Geçilen noktaların tarihi anlatılmış ve manzaralar yazıya aktarılmış. Anlatımınız tatlı olmuş. Bizlere keyifle okumak kalmış. Eline ,ayağına ve emeğine sağlık. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
Memleketimi, topraklarımızı görmek ne güzel.Ayaklarina , yüreğine sağlık abi.🙏👏🧿💪Belki bir gün birlikte pedallariz Ermeneği,Zeyve'yi,Hadim'i,Taşkent'i,Mut'u.Neden olmasın🙏Sağlıkla kal güzel insan...

• Beğen
Geri