Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya-Yerköprü Şelalesi-Hadim-Taşkent-Alanya Turu

geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
güzel turunuzu güzel bir anlatımla paylaştığınız için sağolun. sayenizde çok uzaklarda olan köyümü bir kez daha görmüş oldum (suyu soğuk olan köy :)

bu arada konya.da hangi çorbacıymış bu?

• Beğen
@akify.
Sağol hemşerim. Yağci köyünün suyunu içtim üzümünü, dutunu yedim hakkıni helal et

Net Mr Görüntüleme Merkezi
Feritpaşa Mahallesi, Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesi No:24/4 Selçuklu, (Mustafa Kaya İş Merkezi), 42100 Selçuklu/Konya
(0332) 238 31 12
(link)

Dosyalar

• 20170720_093815.jpg
    20170720_093815.jpg
    146,6 KB · Okunma: 50
Tek kelimeyle harika.

• Beğen
HOCAM TEK KELİMEYLE HARİKA OLMUŞ,
BENİMDE HAYALİMDEKİ TUR
2 YIL TAŞKENTTE GÖREV YAPTIM
ÇOK GÜZELDİR ORALAR
KUŞ YUVASINDA İKİ DEFA ARABAYLA GEÇMİŞTİM
BİSİKLET GEÇMEYİ ÇOK İSTİYORUM

• Beğen
@TAHİRDEMİR
Geçkalmadan yapın mutlaka, yol ve tünel çalışmaları yüzünden manzara bozulmaya başlamış.
Teşekkürler.

EVET HOCAM YOL KISALTMAK İÇİN ORALARIN DA BAKİR DOĞASI BOZULUYOR ARTIK

• Beğen
@atasoy bu turu yeni farkettim, ayaklarınıza sağlık şahane bir tur olmuş, darısı diğer hayallerinize kazasız belasız diyelim :harika:

Okumaya basladim baskan film guzelms devaminida ise gidince orada okuyacam kave esliginde :D
"Turcularin gücü adinaaaaa
Güüüç bende artikkkkkkkkk"

HeMan :D

@Anonim
Sizden bekledigimiz tur yazilari 2023 de gelir mi acaba ? Peh

Devaminida smdi okudum baskan. Keyifli gecmis masallah. Yuklu iken rampalar gercekten zorlayici oluyor baskanim. Ben 11 28 rublemi soktum yerine 11 34 megarange taktim mecburen. Ne fark etti dersen biraz daha rahatladi o kadar :D

@atasoy baskan ozelden mesaj yazcam bakarsin

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@atasoy Hocam tebrikler harika tur olmuş.
Fotoğraflar ile turu anlatışınızda güzeldi. Daha güzel turlar yapmanız dileği ile ayağınıza, emeğinize sağlık.:harika:

• Beğen
Çok güzel bir tur olmuş. Severek okudum. Ayağınıza sağlık.

• Beğen
uzun süredir tur yazıları bakmıyordum, yazınızı gözden kaçırmışım. Gerçı epeydir forma da pek girmiyordum. Nasıl kaçırdım diye kendi kendime hayıflandım. Ben Sarıoğlan köyündenim. Orada olmasam da ailem şu an orada. Seni misafir ederdik. Hadim'e varana kadar da seninle ilgilenecek dostlarımız var. Hani Hadim ve sonrası zaten sana ait. :) Yerköprü şelalesinde ayağına yemek dahi getirtebilirdik. :) Neyse inşallah bu turu birlikte yapma şansımız olur.

@Bozkırlı
Çok teşekkür ederim hemşerim.
Turlarda ufak tefek aksilikler olmazsa buraya ne yazacağız :) tuzu biberi olacak ki macera olsun. İnşallah bir gün beraber turlarız.

@atasoy
Konya dağcılik kulubu (KONDAK) beni takip etmiş herhalde:)
FB_IMG_1503425869806.jpg

20170722_103754.jpg
1900 rakım, özgür yılkı atları ve bisiklet işte hayat bu:)

Ramazan Bayram'ının birici günü motorla geçtiğim rota ben Ankara-Konya-Hadim-Taşkent-Sarıveliler üzerinden Mahmutlar -Alanya yaptım. Bisikletle gidilecek zor fakat harika manzaralı bir rota. Tebrik ederim paylaşımınız için teşekkürler.

Geri