@akify.
Sağol hemşerim. Yağci köyünün suyunu içtim üzümünü, dutunu yedim hakkıni helal et
Net Mr Görüntüleme Merkezi
Feritpaşa Mahallesi, Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesi No:24/4 Selçuklu, (Mustafa Kaya İş Merkezi), 42100 Selçuklu/Konya
(0332) 238 31 12
(link)
HOCAM TEK KELİMEYLE HARİKA OLMUŞ,
BENİMDE HAYALİMDEKİ TUR
2 YIL TAŞKENTTE GÖREV YAPTIM
ÇOK GÜZELDİR ORALAR
KUŞ YUVASINDA İKİ DEFA ARABAYLA GEÇMİŞTİM
BİSİKLET GEÇMEYİ ÇOK İSTİYORUM
Okumaya basladim baskan film guzelms devaminida ise gidince orada okuyacam kave esliginde
"Turcularin gücü adinaaaaa
Güüüç bende artikkkkkkkkk"
HeMan
@Anonim
Sizden bekledigimiz tur yazilari 2023 de gelir mi acaba ? Peh
Devaminida smdi okudum baskan. Keyifli gecmis masallah. Yuklu iken rampalar gercekten zorlayici oluyor baskanim. Ben 11 28 rublemi soktum yerine 11 34 megarange taktim mecburen. Ne fark etti dersen biraz daha rahatladi o kadar
@atasoy Hocam tebrikler harika tur olmuş.
Fotoğraflar ile turu anlatışınızda güzeldi. Daha güzel turlar yapmanız dileği ile ayağınıza, emeğinize sağlık.
uzun süredir tur yazıları bakmıyordum, yazınızı gözden kaçırmışım. Gerçı epeydir forma da pek girmiyordum. Nasıl kaçırdım diye kendi kendime hayıflandım. Ben Sarıoğlan köyündenim. Orada olmasam da ailem şu an orada. Seni misafir ederdik. Hadim'e varana kadar da seninle ilgilenecek dostlarımız var. Hani Hadim ve sonrası zaten sana ait. Yerköprü şelalesinde ayağına yemek dahi getirtebilirdik. Neyse inşallah bu turu birlikte yapma şansımız olur.
@Bozkırlı
Çok teşekkür ederim hemşerim.
Turlarda ufak tefek aksilikler olmazsa buraya ne yazacağız tuzu biberi olacak ki macera olsun. İnşallah bir gün beraber turlarız.
@atasoy
Konya dağcılik kulubu (KONDAK) beni takip etmiş herhalde
1900 rakım, özgür yılkı atları ve bisiklet işte hayat bu
Ramazan Bayram'ının birici günü motorla geçtiğim rota ben Ankara-Konya-Hadim-Taşkent-Sarıveliler üzerinden Mahmutlar -Alanya yaptım. Bisikletle gidilecek zor fakat harika manzaralı bir rota. Tebrik ederim paylaşımınız için teşekkürler.