Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya'daki teyzemize yardım toplamaya başlıyoruz

ÆSir

Dora Otomotiv Yedek Parça
Tepki
1.471
İsim
Emre
Başlangıç
2001—02
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
MUTLU YILLAR
05/01/2021 destekleriniz teslim edilmiştir. Hepinize Hatice Teyze'nin çok çok selamı var.
Banka hesap bilgilerini güncelledim, kendisinin ziraat banka kartı gelmiş, üzerinde IBAN yazıyordu. Artık yardımlarınızın takibi bende olmayacak, bizzat kendisine ulaşacak. Ben parayı gönderdikten sonra gelen ufak bir meblağ vardı, onu da gönderdim, dekontu aşağıda. Çok tatlı 4 tane yavru kedisi vardı. Aynı zamanda başlangıçtan bitişe bütün hareketleri excel formatında konuya ekledim. PDF olarak paylaşmak istediğim zaman kimin ne kadar gönderdiği ortaya çıkıyor ki bunu ben kesinlikle istemiyorum. Konuyu açarken de dediğim gibi aklımda en ufak şüphesi olacak biri varsa çekinmeden uzaktan bağlantı talep edip banka hareketlerini sorgulayabilir.
1641481285538.png

Toplam teslim edilen rakam 13200 TL. Dakika 25:30
Ses kaydı:
1641414996671.png

1641415014269.png

1641415021855.png

---------

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Öncelikle verdiği destekten dolayı @Admin ve @sccetin Beye teşekkür etmek istiyorum.

1640891731854.png

Konuyu- Bisikletçi Teyze

Gelişmeyi- Bisikletçi Teyze

Sonucu- Bisikletçi Teyze

Bilen ve bilmeye herkese tekrar sunmak isterim.

Ameliyat tarihimiz hala belli değil. Önümüzdeki hafta sanırım belli olur. Fakat yönetim ile de bu konuyu görüştük, ameliyat olsun veya olmasın. Biz bu yardımı toplamaya başlayalım. En yakını bisiklet piyasasından da bileceğiniz üzere sakıza kadar her şeye zam geldi. Bu zamların karşısında bisikletçilerin işi kış sebebi ile zaten düşüyor.

Yani toplayacağımız yardımı gerek ameliyat, gerekse kış şartlarındaki zorlu yaşamdan dolayı erkenden toplayalım, bir faydamız olsun.

Konularda sürekli yardım için gönüllü birisini bekledim, kimse topun altına girmek istemedi. Yönetimden de onayı alınca yardım hesabını sizlerin önünde yeni açacağım vadesiz hesabımda ben toplayacağım.

Ara ara hesap hareketlerini sık sık sizlerle şeffaf bir şekilde paylaşacağım. Olası bir güven sorununu ortadan kaldırmak için hesap hareketlerini uzaktan bağlantı ile dileyen bağlanıp da kontrol edebilir. Teyzemizin banka hesabı olmadığı için biriken parayı ya yine sizden birisine ileterek ona teslim ederiz ya da Konya'da bulunan bir tanıdığıma gönderir fotoğraf kanıtlı teslimini gösteririz.

Tek başıma hareket etmem doğru olmayacağı için, bütün adımları beraber planlayabiliriz.

Yatırılan paraların açıklamalarına kullanıcı adınızı yazarsanız sevinirim. Amacım kimin ne paylaştığını ifşa etmek değil, yardımlarınızın geldiğini göstermek.

Hesabı biraz önce açtım.

Hatice AYDINLI - Ziraat Bankası
TR890001002197430941285002

Yurt dışından yardımda bulunmak isteyenler için kripto TRC20 ağı, USDT adresi:

TKXiU6mwMsbVPpWBytni2uPeiWEYBHRQux

Sizlerden son bir ricam konuya lütfen bol bol yorum yapın, üstte kalsın, daha fazla kişiye ulaşalım ne kadar destek olabilirsek emin olun kendisi için o kadar iyi olacaktır.

2022 yılını bir insan için güzel bir yıl haline getirelim.

Bir önceki konuya dahil olan arkadaşları etiketliyorum. Ayrıca destek olabileceğini düşündüğünüz herkesi etiketleyebilirsiniz. Hepinize şimdiden çok çok teşekkür ederim.

@mehmetsunu @Atasoy @mhmtp @Adem Tırpancı @Kuzey Ege @Mehmet Metin Levent @trainspotting35 @krank @Hami Bulut @M.İhsan @Offroad @Upper Architect @necmeddin @fatihgocmez @BilalKorukcu @_Madmexx _ @suyunsesi @Özcan @Delta @ulas @Abdurrahman Gülcan @M.İhsan @TeamO2.cc @Bir vatandaş @TrEddieMercury @kyucel @Anonim

BAĞIŞÇILARIMIZ

Secda
Madmexx
Nick yok( Eray Ö****)
Nick yok( M. Çetin A***)
Mehmet Altuğ
ozkanburak
Nick yok( A. Sefa A***)
Nick yok (Fatih K*****)
Necmeddin
S0n3r
Veto8
Nick yok(Erhan A*****)
Adem Tırpancı
TrEddie Mercury
İsim vermek istemeyen bir bağışçı
BilalKorukcu
özgür duygu
ahmetberber
Upper Architect
SCCETİN
Nick yok(M. Metin L***)
Nick yok(İbrahim G***)
Nick yok (Murat G****)
Ulaş kaya
Nick yok( M. Cem S***)
Erincu
samet akkaya
Nick yok( Saliye D****)
TAHREFA
Nick yok (Onur D****)
Nick yok (Özcan Ç****)
Secda'nın sevgili annesi
Fırat İler
Suyunsesi
Orhan Özkaya
Nick yok (Salih K****)
Mustaac
Özgür Fatih Özer
Fayfonski Granada
Cömert
Nick yok (Yavuz E***)
İsim vermek istemeyen bir bağışçı
Atasoy
Everhard
KRED
specific
TUĞRUL TOMBA
Abdurrahman Gülcan
Krank
gunesmubin
kyucel
M.ihsan
Sebahattin Gerçeker
Murat Çömez
Nick yok ( Murat Ö****)
Nick yok ( Biltekin K*****)
Fatih Aytaç
GUNEROKN
Aybek Cihan
789

İsmini atladığım varsa affola, kaçırmadan herkesin adını yazmaya çalıştım.

Dosyalar

• BisikletForum.xlsx
    11,6 KB · Okunma: 30
Son düzenleme:
Scudo
Elimden gelen desteği yukarıdaki hesaba ilettim.
Yüreğinize sağlık. Yine bir şeye ihtiyaç olunursa burdayım:)

Merida alyen

Swiss Charger power bank

Önce özelden mesaj atın lütfen. Elimde birer tane var. Sonra karmaşa olmasın. Bu ürünlerin bedeli de teyzenin. Ama para yatırmadan önce bana özel mesaj atın. Birden fazla kişi için ürün yok. Sonra mağdur olmayın.

Vira bismillah.

Yardımı en kısa sürede yapacağım. Yardım sonlana kadar aklımda her ay yapmak var. Ama umarım satıştaki bisikletim satılır. O zaman daha iyi bir fikir geliyor aklıma. 🤗

İlk adımı atmanız süreci sonuca ulaştıracaktır çok teşekkürler. Umarım buradan ulaşan yardımlar zor durumdaki teyzemizi sevindirir. Ben de çorbada tuzum olsun diyerek harçlıklarımdan artırabildiğim kadarıyla yardım edeceğim.

Konuyu üste de çıkarmak için yeni mesaj yazıyorum. Üyesi olduğum Whatsapp ve Telegram gruplarında da bu konuyu paylaştım, gruplardaki arkadaşlardan da yardım etmek isteyenler olabilir diye.

Konuyu bu şekilde eş, dost, tanıdık çevrelere de yayabilirsek, BF ile sınırlı kalmamış oluruz.

Üniversite eğitimi sebebiyle uzun süre Konya-Meram'da yaşamama rağmen teyzeden mezun olup gittikten sonra haberim oldu. Böyle bi yardımlaşmaya vesile olanlardan Allah razı olsun :) İnsallah bi nebze rahatlatabiliriz teyzeyi bu süreçte.

@AESir , şu kullanıcını adını değiştir bro, etiketlemekte zorlanıyorum :) . Özelden mesaj attım. İşlem tamam. Gelişmeleri bu başlıktan takip ederiz. Destek veren tüm Canlar, sağolsunlar , varolsunlar.
@Anonim , hızlı gonzales dahi yanında pasif kalır. Hayırlı işlerde hızlı olmak lazım. Tebrikler.😍:harika:

Geri