- Tepki
- 35
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Furkan, kardeşim güzel temennilerin için teşekkürler. Yeni yılın ilk haftasında ikinci turumu atıp geldim. Sağlam soğuk yedim arkadaş.Hepinize günaydın, yeni yılın ilk haftasına güzel başlamanızı temenni ederim.
Biletlerimi aldım. Perşembe* sabahı emanetlerinizi teslim edeceğim. Yardım etmek isteyip şu an müsait olmayan üyeler için hesabı Ocak sonuna kadar açık tutacağım. Ocak ayı bitişinde son bir yardım daha ileteceğim.
Murat beye katılıyorum.Size yapmış olduğunuz bu güzel iş için ayrıca teşekkür ederim.Kimsenin aklında bir şey kalmasın bence . Daha şeffaf olunması bu konuda gönderen göndermeyen herkes için daha sağlıklı olur ye düşünüyorum. İlgi alaka gösteren herkese de şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim.Saygılar.Merhaba,
yapmış olduğumuz bu yardımların yerine ulaştığına canı gönülden inanıyoruz. Fakat yapılan yardımların banka dekontlarını isimlerini kapatarak paylaşmanızı isterdim.
Bu bağlamda yurt dışından döviz olarak gelen yardımları bozdurmayıp teyze ye verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz. Çünkü miktar ne olursa olsun daha sonra bozduracağı düşünülürse belki de kar yapacaktı! Size iletilen miktar yabancı para kaynaklı olduğu için onuda o şekilde verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz.
Bu sizin yapmış olduğunuz iyiliği kötülemek amaçlı değil de hak geçmemesi adına söylenen bir durumdur.