Scudo Sports

Konya'daki teyzemize yardım toplamaya başlıyoruz

Scudo
Hepinize günaydın, yeni yılın ilk haftasına güzel başlamanızı temenni ederim.

Biletlerimi aldım. Perşembe* sabahı emanetlerinizi teslim edeceğim. Yardım etmek isteyip şu an müsait olmayan üyeler için hesabı Ocak sonuna kadar açık tutacağım. Ocak ayı bitişinde son bir yardım daha ileteceğim.
Furkan, kardeşim güzel temennilerin için teşekkürler. Yeni yılın ilk haftasında ikinci turumu atıp geldim. Sağlam soğuk yedim arkadaş. :mad:
Teyzemizin halını hatrını sorar, selamlarımızı iletirsin. Çok emeğin geçti ve geçecek. Eksik olmayasın. 😍:harika:

@ÆSir böyle bir işe ön ayak olduğunuz için tebrik ve teşekkür ederim. Teyzemizin bir an önce sağlığına kavuşması dileklerim ile kendisine selamlar eder o güzel emekçi ellerinden öperim..

Teyzemin durumunu hayal ettim, bisikletçi çocuklarının ona uzattıkları bu yardım elini alırken gözlerinin dolduğunu hayal ettim. Tabi ki ben de şimdi kendimi tutamadım. Benim de gözlerim doldu. Allah hepinizden razı olsun.

Güncel rakamı ve destekçi isimlerini güncelledim. Bunlardan ayrı olarak bütün banka hareketini excel formatında konuya ekledim. Aynı gün içinde gelen bağış satırlarının yerlerini değiştirdiğimi söylemek isterim ki kimin ne kadar yatırdığı yatıranda kalsın. Çok büyük ve çok küçük rakamlar var. Her birinin değeri maddi değerinden çok çok daha büyük. Dövizi bankadan parayı çekmeye gittiğim zaman bozmayı düşünüyorum.

Damlaya damlaya göl olurmuş, biz deniz yaptık. İnşallah okyanus sunacağız.

Böyle bir durumda birlik olabildiğimizi gördük ve çok mutlu oldum. Hepinizin yolu açık olsun..

Ülkemizdeki sosyal devlet ateşinin altını keşke biraz kısabilsek. Böylece toplumdaki charity kültürünü Amerika'daki gibi daha fazla yaymış olabiliriz.
Umuyorum teyzemiz hak ettiğine fazlasıyla kavuşmuş olur.

İyi akşamlar, her ne kadar perşembe diye söz vermiş olsam da emanetlerinizi bugün teslim ettim. Ses kaydı ve bir kaç fotoğrafı konuya ilave ettim. Yurt dışı gönderiler için yine benim tether adresim açık ama harici bütün TL yardımları direkt Hatice teyzenin hesabına yapabilirsiniz.

Emanet teslimi için çok teşekkür ederiz . Hatice teyze ve kedileri çok tatlı. Sağlıklı bir ömrü olsun.. Elimiz, cebimiz imkan verdiği sürece yardımlarımızı devam ettiririz. Yüreğinize sağlık hepinizin..

@ÆSir Çevrenizde olanlara kayıtsız kalmamak hatta bunun için harekete geçmek çok değerli. Çoğu insan durumu görüp 'Allah yardımcısı olsun' diyip geçebilirdi. Sizi bu örnek davranışınızdan dolayı kutluyorum.

Sayın @ÆSir, yüreğinize ve emeğinize sağlık. 🙏

Böylesi guzel bir işe vesile olup, neticelendirdiginiz için. Hepimizin duygularına tercüman oldunuz.😍 Teşekkürler👏

Teyzemizi tanımak ve kaydı dinlemek de bir o kadar keyifliydi. Bizleri de o güzel dükkana misafir etmiş oldunuz.

Allah hepinizden razı olsun. Bu topluluğun bir parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Herkese sağlıklı ve spor dolu ömürler dilerim.

Merhaba,

yapmış olduğumuz bu yardımların yerine ulaştığına canı gönülden inanıyoruz. Fakat yapılan yardımların banka dekontlarını isimlerini kapatarak paylaşmanızı isterdim.
Bu bağlamda yurt dışından döviz olarak gelen yardımları bozdurmayıp teyze ye verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz. Çünkü miktar ne olursa olsun daha sonra bozduracağı düşünülürse belki de kar yapacaktı! Size iletilen miktar yabancı para kaynaklı olduğu için onuda o şekilde verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz.
Bu sizin yapmış olduğunuz iyiliği kötülemek amaçlı değil de hak geçmemesi adına söylenen bir durumdur.

Merhaba,

yapmış olduğumuz bu yardımların yerine ulaştığına canı gönülden inanıyoruz. Fakat yapılan yardımların banka dekontlarını isimlerini kapatarak paylaşmanızı isterdim.
Bu bağlamda yurt dışından döviz olarak gelen yardımları bozdurmayıp teyze ye verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz. Çünkü miktar ne olursa olsun daha sonra bozduracağı düşünülürse belki de kar yapacaktı! Size iletilen miktar yabancı para kaynaklı olduğu için onuda o şekilde verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz.
Bu sizin yapmış olduğunuz iyiliği kötülemek amaçlı değil de hak geçmemesi adına söylenen bir durumdur.
Murat beye katılıyorum.Size yapmış olduğunuz bu güzel iş için ayrıca teşekkür ederim.Kimsenin aklında bir şey kalmasın bence . Daha şeffaf olunması bu konuda gönderen göndermeyen herkes için daha sağlıklı olur ye düşünüyorum. İlgi alaka gösteren herkese de şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim.Saygılar.

Geri