chnkrmz
kırdılar beni layer layer.
- Tepki
- 4.839
- İsim
- Cihan KIRMIZI
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Cyclocross
tabi her insan aynı değil. kimi uzaktan görünce irkilip yolunu değiştirir. kimi panik yapar kimi ne yaparsa onu yapar...
@Kudret Kurtcebe abim kadar olmasada bende belli bi köpek sayısına kadar sakinliğimi koruyabiliyorum.
cumartesi günü derneğin turuna giderken maltepe mezarlığındaki köpekler havlamaya başlamıştı bana.
mezarlığın dışındaki 2 tanesi koşarak önüme geldiler durup ne bağrıyon sen diye çıkıştım bunlara.
tabi bunlar şok bunlar şaşkın. büyük olan bana tip tip bakmaya başladı. yavaşça pedalıma basıp gittim.
bu gece gene turdan dönerken aynı yerde gene aynı iki köpek. hemen fırladılar önüme durdum gene.
bunlar gene durup bana bakmaya başladılar. çağırdım büyük olanı gel buraya bakim dedim. geldi kerata hemen dibime kadar.
başını okşamaya başladım sen niye bağrıyon gelen geçene böyle dedim.
tabi buda mahçup şekilde bacağımı yalamaya başladı.
pişman oldu galiba yaptığı şeye. dedim ki tamam kızmıyom ama yapma böyle şeyler dedim.
bidaha oradan geçerken yanıma büsküvi falan alayımda yedireyim.
@Kudret Kurtcebe abi büsküvi yedirsem sevinirler dimi. sen daha tecrübelisin...
@Kudret Kurtcebe abim kadar olmasada bende belli bi köpek sayısına kadar sakinliğimi koruyabiliyorum.
cumartesi günü derneğin turuna giderken maltepe mezarlığındaki köpekler havlamaya başlamıştı bana.
mezarlığın dışındaki 2 tanesi koşarak önüme geldiler durup ne bağrıyon sen diye çıkıştım bunlara.
tabi bunlar şok bunlar şaşkın. büyük olan bana tip tip bakmaya başladı. yavaşça pedalıma basıp gittim.
bu gece gene turdan dönerken aynı yerde gene aynı iki köpek. hemen fırladılar önüme durdum gene.
bunlar gene durup bana bakmaya başladılar. çağırdım büyük olanı gel buraya bakim dedim. geldi kerata hemen dibime kadar.
başını okşamaya başladım sen niye bağrıyon gelen geçene böyle dedim.
tabi buda mahçup şekilde bacağımı yalamaya başladı.
pişman oldu galiba yaptığı şeye. dedim ki tamam kızmıyom ama yapma böyle şeyler dedim.
bidaha oradan geçerken yanıma büsküvi falan alayımda yedireyim.
@Kudret Kurtcebe abi büsküvi yedirsem sevinirler dimi. sen daha tecrübelisin...