Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@a.gul29 3-5 km’yi aşan sürüşler yapıyorsanız ki muhtemelen bu forumda herkes geçiyordur o mesafeleri Avrupa yakasında da durum farklı değil. Ben biraz daha risk çalışması yapıp ona göre yola çıkıyorum artık, nerede saldırı almam değil de nerede daha az saldırı olur şeklinde belirliyorum rotayı :D

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@a.gul29 3-5 km’yi aşan sürüşler yapıyorsanız ki muhtemelen bu forumda herkes geçiyordur o mesafeleri Avrupa yakasında da durum farklı değil. Ben biraz daha risk çalışması yapıp ona göre yola çıkıyorum artık, nerede saldırı almam değil de nerede daha az saldırı olur şeklinde belirliyorum rotayı :D
Ben tek çıkınca ormanda dağ bisikleti sürüyorum, doğada köpek olmadığı için rahat rahat yapıyorum 40-50 km.

Bir keresinde şantiye kangalı kovalamıştı . Durup sevmeye yeltenseydim bi kaç kg eksilebilirdim.😂
Geri dönüp o şantiyenin bekçisini bir güzel döveceksin. (ŞAKA tabiki). Ama abi sahipleri köpekleri öyle bir psikolojiye sokuyorlar ki, garibim köpek, görevini yaptığını sanıyor. Şantiye köpeğisin sen. Orayı koru. Ben oraya girmiyorsam beni niye kovalıyorsun :D. Ula bekçi peki ya sen? Baş edemeyeceksen, belirli sınırların içerisinde tutmayı beceremeyeceksen, bağla o zaman köpeği kendi bacağına :p. Gerçi köpeğin günahı ne diyeceksiniz? Ben de bisiklet üzerindeki canın günahı ne diyeceğim :naslyany:.
Ne kadar çok bisiklet görürlerse o kadar alışacaklar. Öyle ya da böyle birlikte yaşamayı öğreneceğiz. İnadına daha çok görünelim :D. Köpeklerin gözünün içine baka baka sürmeye devam. Ben bisiklet sürmekten vaz geçmeyeceğim. Onlar kovalamaktan vaz geçecekler kardeşim. 🤪

Ben tek çıkınca ormanda dağ bisikleti sürüyorum, doğada köpek olmadığı için rahat rahat yapıyorum 40-50 km.
Bizim buralarda ben köpek demiyorum. Aslan muamelesi yapıyorum. Yaban domuzu avlıyor keratalar. Doğada ki sürüşlerimde çok zorlanıyorum. Her yerden saldırıyorlar. 9 km lik iş yeri rotam Afrika stepleri gibi oldu. Nereden saldırcakları belli değil.:)

Kış boyu yattım, hamladım. Bugün buzlar eridi diye süreyim dedim. Hava +5 ama 3. Km ben nefes nefeseyim. Tam organize çıkışına geleceğim, siyah bir köpek üstüme koşuyor ama ne köpek. Şu zayıf üçgen dik kulaklı.. Doberman sanırım. Kaçacak güç yok, 100 kilo olmuşum o da kovalamaya hazır. İndim aramızda bisiklet var, çevrede insan yok. Karşımda zıplıyor, hopluyor, havlıyor. Bir iş yerinin sahipli köpeği ama tasmasız ne *** işi var. Artık nasıl bir duygu içine girdiysem bende köpeğe bağırdım. Biraz geriye doğru döndü o an pedala kuvvet bastım gittim. Kalsam ne olurdu merak ediyorum. Sanki yanına gitsem sevmeme izin verecek ama bisiklete karşı zaafı vardı.

(link)
BİRGÜN BİZİM BAŞIMIZA GELMEYECEĞİ NE MALUM.KÖPEĞE KARŞI DEĞİLİZ.SAHİPSİZ BAŞIBOŞ SALDIRGAN KÖPEKLERE KARŞIYIZ.

257208 dosyayı görüntüle
Bisiklet çantama sabitledim, kısa şehir içi mesafede dahi yanımda. 2 defa kurtarıcım oldu, birinde salyalarını savura savura gelen bir köpek sürüsünden kurtuldum diğeri de küpesiz başıboş bir köpekten. Pitbull bunun çıkardığı sesi takar mı bilmem tabi..

257208 dosyayı görüntüle
Bisiklet çantama sabitledim, kısa şehir içi mesafede dahi yanımda. 2 defa kurtarıcım oldu, birinde salyalarını savura savura gelen bir köpek sürüsünden kurtuldum diğeri de küpesiz başıboş bir köpekten. Pitbull bunun çıkardığı sesi takar mı bilmem tabi..
Bu nedir ? Hayvanlara zarar vermeye gerek yok eğer öyle bir şeyse.

Hayvanlara zararı yok, satışı serbest. Ultrasonik sesle uzaklaştırıyor, köpek eğitmenleri de kullanıyor diye biliyorum.
Aaa galiba duymuştum ama inanmamıştım işe yarıyorsa iyiymiş.

@recklesstr 2003 veya 2004 senesinde almıştım, hala daha çalışır halde duruyo ama bisiklete binerken hiç yanıma almadım. Genelde işe yarıyo köpeği geri püskürtmede, kimisi kaçmıyo yerinde duruyo. Ben artık bisiklete binerken elektroşok cihazı taşıyorum 2 bacaklı hayvanları da hesaba katarak.

Bu nedir ? Hayvanlara zarar vermeye gerek yok
Ben artık bu düşünceden bıktım. Tabii ki durduk yere hiçbir canlıya hiçbir şekilde zarar vermeyeceğiz ama eğer ya ben ya karşımdaki zarar görecek ise köpek de olsa kedi de olsa herhangi bir canlı da olsa karşımdaki zarar görsün

Ben artık bu düşünceden bıktım. Tabii ki durduk yere hiçbir canlıya hiçbir şekilde zarar vermeyeceğiz ama eğer ya ben ya karşımdaki zarar görecek ise köpek de olsa kedi de olsa herhangi bir canlı da olsa karşımdaki zarar görsün
Eğer sakince kadansı artırırsanız zaten köpek geride kalır, zarar vermeye gerek kalmaz. ;)

Eğer sakince kadansı artırırsanız zaten köpek geride kalır, zarar vermeye gerek kalmaz. ;)
Köpeklerin ortalama hızı 50km/s civarında. Azıcık kadans yapınca bunu geçiyorsanız tebrik ederim ama %99 kimseye uygun bir çözüm değil :snzdglsn:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri