Bugün Erzincan Ekşisu mevkiinde bisiklet sürüyordum.Bir baktım o da ne 2tane köpek üstüme koşuyor.Elim ayagim birbirine dolaştı.Basıp kaçamazdım çünkü önümden geliyorlardı.Hemen bisikletten indim.Bisikleti önüme aldım.Kalkan olarak kullanayim dedim.Bisikletin arka tarafını kaldırıp köpeklere doğru salliyorum.Böyle yapınca daha fazla havlamaya başladılar.Sonra bir tane daha köpek gelmesin mi?Bir yandan da çantamin yan gözünden biber gazını almaya çalışıyorum.2-3dk bisikleti havaya kaldırdım,sağa sola dönderdim.Yok arkadaş gitmiyorlar.Hele bir tanesi de sürekli arkama geçiyor.Isıracak diye ödüm kopuyor.Beni çembere aldılar.360derece dönüyorum.Döne döne kollarim çürüdü.Neredeyse 5dk bisikleti çevirdim.En son dedim Mert Can baldirlar gitti olum😂Löp Löp götürecekler.En sinirlendiğim nokta olduğum çevrede tahminimce 20-30kişi vardı.Bir Allah'ın kulu yardım etmedi.Arkadaş biriniz yardim edin ya.Bari taş maş atın.Bir de utanmadan kameraya çekmişler.En son dayının biri taşla kopeklerin icine daldi.Yoksa olay hastanede bitiyordu.Neyse sonra 10dk felan geçti.O arada da bisikleti yere kaldır indir vurdugum için zinciri felan atmış.Onları yaptım.Bisiklete bindim.Köpekler bir daha kovalamasin mi ama bu sefer arkadan kovaladilar.Hemen pedala kuvvet.Tum gücümle bastım.Peşimi bıraktılar.Dedim ne oldu lan yetişemediniz mi😂😂Acaip hızlandım.Frenlerimde tam tutmuyor.Arabanın teki tam sağa dönerken tekerine çarpmayayım mı.Yere yapıştım.Benim ön jant pert oldu.Arabaninda jantı yamuldu azıcık.Dedim abi kusura bakma kopekten kaçarken oldu.Neyse ki anlayışlı biri çıktı.Allah var çok pis küfrettim köpeklere.Arkadaş ne istiyorsunuz benden?Bırakın peşimi.Bugun de başıma böyle bir şey geldi.Yok mu bu köpeklerden kurtulmanın çaresi arkadaşlar?