Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... vol.3

Dediklerimden yazdığınız şeylerini "yapmalıyız"'ı çıkarttıysanız helal olsun.Ben sadece boş boş dönen sevgi de,saygı da,alet lazım olanlar çok komik insanlar diye geyiğe saranları ti ye aldım.Yoksa hayvanlara daha zarar vermişliğim yoktur,hatta bisiklet yolunda yürüyen insan için yaptığım fren,orada bulunan güvercin-karga,kedi vs için yaptığımdan çok daha hafifitir.Buraya anı üstüne anı anlatıp ,sevgi dolu güzel "özlü" sözler yazmayıp,fotoğraflar paylaşmayıp,hayvansever etiketimizle şov yapmadığımızdan cani zannetmesin kimse bizi.Hayvandan kasıtları sadece köpek olanlara da selam olsun :)

Scudo
karıştırılmaması gereken birkaç kendini bilmezin yetiştirdiği ''deli'' köpekle diğerleri yani bildiğimiz çomarlar işte...gibi geliyor bana.

O zaman yazdıklarınızla düşündükleriniz arasında oturmayan bir şeyler var.

Yazdıklarınızdan anladığım şu;
Hayvanlara karşı sevgi/saygı göstermediğiniz ve siz dışındaki diğer insanların hayatlarında sadece süs köpekleri gördüğünü düşündüğünüz..

O kendini bilmezlerin sayısı hiç de az değil.Yani 50 de 1 falan değil.Demem sadece dövüş için yetiştirilmiş pitbullar değil.Ben hemen her gün çıktığım için buradaki çoğu kişiye göre daha fazla rast geliyorum hayvanlara.Normalde en uysal olacak hayvanlar bile sahiplerinin sözünü dinlemiyor.Çünkü sahibinde iş yok.Abuk sabuk önüne gelene koşturarak havlıyor.Kimsenin gerzekçe yetiştirdiği köpeğin üzerime doğru koşup sıçramasını falan çekmek zorunda değilim ben.Hayvanın da suçu yok o sebepten sahibinin yüzüne yüzüne laf sokuyorum yaptığı "müthiş" yetiştirme nedeniyle.

Hatta ben yakınından geçerken gayet normal şekilde davranan hayvan sayısı bile o kadar az ki artık sahiplerine teşekkür etmeye başlayacağım.Demem o ki ne orda burda fotoğraf paylaşarak,ne de hayvan "yetiştirdiğini" sanarak hayvansever olunmuyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: FReeDoMSpY
İşte biraz da şans faktörü,hiçbirimizin karşısına böyle sahipler çıkarmasın dileğiyle.:)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Yani işte ilk mesajımda da yazmıştım , sevgi saygı vs gösterin yeter gibi mesajların yeri burası değil zira burada ben hayvan sahibi kişi değilim,bisiketle rahatlamak icin tura cıkan biriyim.Sevgi saygı gösterilmesi,hayvanı salak yerine konulmaması gibi sözler,hayvan yetiştirmenin sadece maddi külfeti oldugunu sananlara yazılması lazım,evcil hayvan forumlarına yani.Yemini koyayım,suyunu koyayım aşısını yaptırayım tamam!

@M Kerem Demirel

sanırım bu taş da bana... fotoğraf paylaştık ya bi tane :) özellikle de belirtmiştim üstelik "bu tartışmayla" alakası yok diye...
şimdi efenim, öncelikle paylaştığım fotoğraf ve zamanlaması, sizin keyfinize uymadığı için bi kere özür diilerim...
ben ne kendini bilmez bi insanım böyle...

ikinci olarak yine kusuruma bakmayın, sevgi ve saygı anlayışım ve tanımım sizinkinden farklı olduğu için özür dilerim!!
bi daha haşaa... yapar mıyım hiç!!

(neyseki şimdiye kadar köpeklerle aynı duyguyu konuşmayı başardık, beni ilgilendiren kısım da şimdilik bu...
halimden memnunum, umarım hep aynı şekilde devam eder... bu kadar... nokta)

android markette mobil köpek kovma uygulaması varmış bende yeni öğrendim ama işe yaramı orası biraz sakat :D

valla geçen sene, yer marmaris rampası,yük 20 kilo civarı, sıcaklık full, bide gaz yapmısız hızlı cıkalım diye. ama o da ne?? rampanın en üst noktasından 3 tane yaratık kosuyor bize dogru. yav zaten yorulmusuz.... bütün " sevgi kelebeği tarzı" sözler.... ve dön asağı dogru 1 km kadar kac. sonra bekleki gitsinler. bu ne yaa??? sevmem abi uzun yolda köpek görmeyi.
zaten iki şans var: ya kacıp kurtulmaya calısmak, yada devam edip gider yapmak. ....... güvenen borazancıbaşı misali. bence hiç muhattap olamamalı. köpek gördümü baska güzergahlar aranmalı hemen. hiç gerek yok risk almanın.

Köpek insandan korkar mı? EVET KORKAR! Bizim burada bir tane köprü var gidiş-geliş 2 şeritli. Tam köprünün tepesine çıktım. Oradan aşağı doğru saldım. Köprünün inişi de eğimli idi. Tam virajı döndüm araziden köpeğin teki baktım üstüme havlayarak geliyor. O anda gelen adrenalin vasıtası ile köpeğe bağırdım ! Evet belki de saliseler içinde köpeğe bağırdım ve nasıl oldu ise hayvancağız bağırmamdan korkup kaçtı :eek: :D Gerçi iyi oldu bağırmasam daha kötü bacağı falan kaptıracaktık! Böyle işe aklım ermedi nasıl bağırdım hayvana onun şiddetini de bilmiyorum kulaklık takılıydı kulağımda. Köpek kovalaması kimsenin başına gelmez İnşAllah.

Hahahahahaa yaaa paylaşırsan korkunç resimleri bak kuçu,kuçu dalacakdı sana demekki kaç desibel ses çıkardın hayvan tırsdı eminim timsah bile olsa kaçardı senden enes:):):)

Oğuz çok güldüm vallahi. Tüm yorgunluğum gitti :))

@Oğuz kurt

Ben 100 db'i geçen kulaklıktan duydum sesi :eek: Artık hayvan nasıl şaşırdı bilmiyorum. :D

Mustafa bey hepimiz insanız yaa illaki hatalarımız var ee buda yaradılış gerçeği;ister istemez sinirler geriliyor.herkes bir şekilde bir şeyler katma peşinde aslında ama bazen aşırıya kaçabiliyoruz saygılar.

@mustafa tabanlı

Sayın Tabanlı,

Niye gerginiz acaba? Bizden şanslısı varmı? Birçok kişinin yapamadığı yada istesede yapamadığını bizler yapıyoruz.
Bisiklet le haşır neşiriz. Bizden mutlusu var mı ki!

BF de ki herkesin bisiklet binmekten aldığı enerji ve mutluluğu etrafına yansıtması gerekmez mi..

Arkadaşlar, güzel bakalım güzel görelim.
Bisiklet ile gezerken etrafımızı güzel gördüğümüz gibi...

Saygılar :)

yümsek ses ilen bağrışınca, köpek yek başına ise, korkup kaçıyor. ancak bir çetelenme şöz konusu olduğunda, bu sefer kaçan taraf siz olursunuz.

bu olayı bir video ile bağlayalım

(link)

olay yunanistanda geçiyor

bu da altyazılısı;

ya 12000 davar güdüyor bu kadar köpekle ya da çoban, köpek güdüyor

https://www.youtube.com/watch?v=Mrj0vu2tawc

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bugün okuluma doğru giderken 6 tane köpekte beni kovaladı nasıl bağırdığımı bilmiyorumda o korku bana epey yetecek :D

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Mehmet Levent, 2 taneydi ama sadece bir tanesi saldırmaya çalıştı :D

@Tunakan Önen

O da bir şey mi . Bizi 12 tane kovalamıştı bir kere :D

O vidyoyu izleyen olduysa söyleyeyim , adamın bağırdığı benimkinin yanında cücük kalır :D

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Geri