Scudo Sports

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... vol.3

@cihat koçaşoğlu
Calistirmak icin aku baglanmali onlarada pil ile olacak is degil :) ayrica agirlikda artacak. Airzound icine hava basiki agirligi 120gram civari ayrica kornaya bastikca hafifliyor :)

Scudo
Bilgi için teşekkürler, aslında full doldurup kornaya 1 sefer basıp elinizi çekmeden ne kadar gittiği ile ilgili bir video yapıp youtube'da ingilizce anahtar kelimeler de girerek yayınlarsanız emininm çok izlenen bir video olur bukonuda :)

@Tahsin Y.

çok ince bi sesle çığlık atabiliyorum tanıdıklarım sesin rahatsız edici olduğunu söylüyor trafikte deneyeyim bi ara :)

@Ömer D.
Youtube icin hic ugrasamam ama ufak bir video cekip burada paylasabiliri. :) en yakin zamanda (gun ici)

@Tahsin Y.
Buyrun buradan izleyebilirsiniz kulaklarim elvermedigi icin basili tutamadim :)

Su kopeklerden cektimiz nedir ya eski n korkmazdim polonez de 60-70 kopek birden havlayinca psikolojik etki sanirim

ayarı varmı az hava verip sesi azaltmak gibi

@Mehmet H.
Evet var ayari ama oyle aman aman ince bir ayar degil cok orta kapali gibi

Geçtiğimiz günlerde aklıma gelmişti bu havalı korna olayı..Ortaokul zamanımda sınıfa bir arkadaş Statlarda ki Seyircilerin kullandığı havalı kornadan getirmişti (gerçi epey büyüktü)bütün okulu inletmişti...Bunu Doğada ki köpeklere bir denemek lazım köpek arkasına bakmadan kaçıyorsa işe yarar.

• Beğen
Tepkiler: Esenlik
sanırım bu kornadan alıcam.

Taze ısırılmış bir binici olarak savunma materyalleri listesine bir alternatif olarak muhakkak ekleyeceğim.

durdunda mı ısırdı kaçmaya çalışırken mi paçadan ısırdı.
pedala asılınca daha çok depsesifleşip kovalıyolar da.

@c. kırmızı
Tokus2 assagi degilse kopegi pedalla gecmek neredeyse imkansiz 50km ye cikabiliyorlar :)

köpek vs saldırınca bisikletten inip kımıldamadan bekleyin köpek çok yaklaşsa bile cesur olun kaçmayın. gerek duyarsanız yere eğilim taş alıyor gibi yapınca durup geri çekilmeyen köpek yoktur.
köpek kovucu indirp kurdum anduruşuma ama henüz bir köpeğe rastlamadım.
bu sabah bi kediye denedim beni hiç umursamadı.
bakalım görcez...

köpek kovucular sokak köpeklerini etkilemiyor arkadaşlar. sokak köpekleri sürekli gürültü içerisinde yaşadıkları için duyma yetenekleri hassasiyetini kaybediyor. şu an piyasada bulunan en iyi markanın 3 yıl boyunca satışını yaptım. aldığım geri dönüşler hep bu yöndeydi.

• Beğen
Tepkiler: refik giresun
Airzound 2 saniye icin kopegi 5 adim uzaklastiriyor, sonrasi hersey biraktiginiz yerden devam ediyor. Pek bir ise yaramiyor kisaca. Tecrube ile sabittir :)

@Nurettin A.
5 adim uzaklastirmasi yetiyor 3 saniye basili tutun :)

Gecici sagirlik yasatiyor insana ama kurtariyor kopekten :)

Tecrube ile sabit ama sirf kulaklarimda aci yasamamak icin yapmiyorum :)

Biz çocukken araba kornasına pompa bağlayıp bedavaya kendimiz yapardık bu sistemi. Bence para vermeye hiç gerek yok

Geri