- Tepki
- 5.596
- İsim
- Serhat C
Forumda köpeklerle ilgili birçok konu, talihsiz tecrübe, olumsuz görüş var. Ülkemizde bunca başıboş köpek olduğu için de maalesef gayet normal bir durum.
Bu sitede köpeklere karşı nasıl davranılması gerektiği birçok mesajda yazılı olarak oldukça güzel anlatılmış durumda. Ben de görsel olarak bir katkı yapmak istedim.
Sele üzerinde yaklaşık 5 yılda 54.000 kilometredir Türkiye'nin kırsalında köpeklerle ilgili yaşadığım tecrübeleri aşağıdaki videoda örnekler göstererek anlatmaya çalıştım.
Umarım köpek korkusu olan arkadaşların bu korkularını yenmelerine ve sele üzerinde güvenli ve keyifli hissetmelerine ufak bir katkısı olur.
Vakti olmayanlar için bölümler:
0:00 Giriş
1:39 Koşu ve önceki videolar
3:01 İlk köpek grubu
4:09 İkinci köpek grubu
6:55 Üçüncü köpek grubu
7:31 Koyun sürülü çoban köpekleri
8:25 Genel tavsiyeler - Bisiklet
11:26 Kapanış
Bu sitede köpeklere karşı nasıl davranılması gerektiği birçok mesajda yazılı olarak oldukça güzel anlatılmış durumda. Ben de görsel olarak bir katkı yapmak istedim.
Sele üzerinde yaklaşık 5 yılda 54.000 kilometredir Türkiye'nin kırsalında köpeklerle ilgili yaşadığım tecrübeleri aşağıdaki videoda örnekler göstererek anlatmaya çalıştım.
Umarım köpek korkusu olan arkadaşların bu korkularını yenmelerine ve sele üzerinde güvenli ve keyifli hissetmelerine ufak bir katkısı olur.
Vakti olmayanlar için bölümler:
0:00 Giriş
1:39 Koşu ve önceki videolar
3:01 İlk köpek grubu
4:09 İkinci köpek grubu
6:55 Üçüncü köpek grubu
7:31 Koyun sürülü çoban köpekleri
8:25 Genel tavsiyeler - Bisiklet
11:26 Kapanış