Scudo Sports

Kör Talihim!!!

Tepki
7
Arkadaşlar dün sonunda bisikletime kavuştum ama da 2 gün oldu ki önce arka sonra ön lastik patladı.Sürdüğüm yolda bikaç iniş çıkışı olan düz keskin şeylerin(küçük taşlar dışında) olmadığı bi yer.Acaba bisikletin tekerleğinin içi çok mu dandirikki en küçük şeyde patlıyor?N'olur bana yardım edin.:(

Not:Köyde bi Salcano bisiklet var yerde o kadar şey olmasına rağmen tekerlek patlamıyor.:(

Scudo
Ben de geçen sene bisikletimi daha ilk aldığımda bir anlık dalgınlıktan bi arabaya toslamış ve dikiz aynasını kırmıştım. Adama numarayı bıraktıktan sonra moral depolayıp biraz süreyim demiştim, dümdüz yolda teker birden patlamıştı... Hem de hiçbir şey yokken yolda. Daha sonra hep aynı yolda aylarca sürdüm, çok daha sert yerlere girdim. Bana mısın demedi :)

Yani teker her zaman patlayabilir, tamir edip devam et bence. Daha sonra bu tekrarlanırsa o zaman düşünmeye başlayabilirsin. Ama ilk patlamada endişelenmeye gerek yok, sonuçta 10 dakika sonra mı 10 yıl sonra mı patlar bilemezsin...

Yine de tekerin markasını verirsen ayrıntılı birşeyler söylenebilir.

• Beğen
Tepkiler: Vince Carter
bende ilk aldıgın bün bianchi ares vardı ozamanlar kız fırladı önüme ön freni sıktım:D biraz uçtum bana bişey olmadı ama ares maşa resmen yok oldu biri yamuldu biri kırıldı.

vince ,bisikletlke alaksı yok .sanırım lastiklerin sorunlu .. :)

@Vince Carter

Lastiğin dışarıdan değilde içeriden patlıyor olabilir. Jantların iç kısmına izole bant ( elektrik bantı ) çekilmiş mi bir kontrol et. Çekilmemiş ise sen çek. 3/4 tur çevir yeter. Tel başları iç lastiği delebiliyor. ;)

Eğer yine patlamaya devam ederse gel, başka çözüm yolları da sunarız :)

Geri