Scudo Sports

Korktum 4 ayda 12 kilo

Yol bisikleti insanda psikolojik olarak basıp da gideyim basıp gideyim psikoloji yaratıyor.Sürekli kendinle yarış içerisindesin.Mtb kullanırken bu kadar yoruldugumu hatırlamıyorum.Neyse konuyu dağıtmayayım

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Daha önceki mesajlarda olduğu gibi bu kilo vermende kas kaybı yoksa gayet iyi. Çünkü önünde vücudunu daha farklı forma sokabileceğin bir alan var. 12 kilo verdin lakin 3-4 kiloyu geri kas olarak alırsan belki de kendini hiç ummadığın kadar diri ve çevik hissedeceksin.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Korkulacak bir durum yok bence[emoji16] ayni durumu bende yasadim.vücut metebolizma hizina göre ilk 3-6 ay arasi yaglari yakar,bu sirada kaslarda etkilenmeye baslar,kılcal lifler olusmaya baslar.Tabi bunlar protein icerikli besleniyorsaniz olacak durum.Eger proteon olmazsa basta yirtilip hasar gormeye naslayan kaslarda erimeye baslar.En kaliteli protein köy yumurtasi,antremanlar sonrası birebir.

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
12 kili vermis isen ciddi kas kaybi yasamissindir. 12 kilo veripte kas kaybi yasamamak mucize bir durumdur. Elbetteki bisiklet surmek kardivaskuler sistemi gelistirir fakat sadece kardio yapmakta dogru degil. Sen ister istemez sadece kardiyo yapmissin. İyi beslenip sıkı bi agirlik calismaya baslamalisin.

@V3DAT
Hocam eminmisin yav bende 165 im ama 68 kiloyum ve fazla geliyor cok garip kaç yaşındasınız :)

@enqinHLC

Interval in ne olduğunu yeni öğrendim. tavsiyenize uyup bu şekilde pedallayacağım. Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Rampage
Yol bisikleti de güzel tabii.. Ama ilk etapta dişsiz 1,5 luk lastik ile yarı şehir bisikleti tadında bir şey yapabilirsin.. Ben dağ bisikletine öyle yaptım gayette biniliyor.. Yol bisikleti için para harcaman gerekmeyebilir..

Güncelleme; an itibariyle 62 Kilo oldum! İçi neşeyle doluyor insanın! :)
Bence bu iyi bundan sonra fit olmak daha iyi!

Geri