Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Koşu ayakkabısı önerisi

disa dogru basiyorsan cushioned(neutral) bir ayakkabi alman gerekir. Ayrintili bilgi icin (link).

Bende de ayni sorun var, ayak yapima uygun bir tabanlik kullaniyorum. Bu kesin bir cozumdur, oneririm.

New Balance 7xx serisi ayakkabilar disa basanlar icin uygundur. ya da Asics GEL serisi..

Scudo
@kerem calik

Valla bu dışa basma olayı bende de var. Kullandığınız taban nasıl bişeydir ne markadır fotoğrafı varmı?

salomon çok iyi ürünler üretiyor. salomon 3d pro ultra mid gtx kullanıyorum. tavsiye ederim.

nike ve adidasın tabanı hava yastıklı olanları var bu ayakkabılar sert zeminlerde yürüyüş ve cross amaclı kulanılabilir ve omur saglıgınız için tavsiye edebilirim...biraz pahalı tabi:)

@mustafa doğan turhan

Herkesin ayak yapisi farkli oldugu icin bu tur tabanliklar kisiye ozel yapiliyor. Ayak yuksekliginiz, disa basma acilariniz olculerek uretiliyor. Spor ayakkabinizin standart tabanligi cikartilarak, yerine sizin icin uretilmis tabanlik konarak kullaniliyor. Ben Fulya Ayak Cerrahi merkezinde yaptirmistim, memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Burak Güner
Eğer ayakkabıyı halen almadıysan saucony bakmanı tavsiye ederim.
(link)

ayakkabı hangi marka olursa olsun topuk kısmının havalı olmasına dikkat etmekte fayda var konforlu ve güvenli bir koşu için havalı taban daha uygun...

Nike ın lunarlite tabanlı herhangi bir ayakkabısı mükemmeldir gerek mesafe gerek sürat için.

(link)

Bu benim de kullandığım lunarfy modeli hem hafif hem konforlu ki bu arada ben kıs mesafeciyim gayet dinamik ayakkabı. Türkiyede farklı modellerini gördüm ama sitede ki fiyattan çok uzağa satılıyor. Ben siteyi kullanarak(sıkça özel indirim günleri oluyor) kargo dahil 60 liraya getirtmistim.

(link)

bunlarda diğer lunar modelleri.

@d.berkay

bütçe önemli ama bir kez alacağım diyorsanız ve aldığım ayakkabılarla futbol oynamam bi kez bile diye garanti veriyorsanız, o zaman salomon alın.

Geri