Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Koşu Ayakkabısı

Doğancan Çetin

Aktif Üye
Tepki
181
İsim
Doğancan
Bisiklet
Merida
Merhaba arkadaşlar uygun fiyata bir koşu ayakkabısı bakıyorum 100 - 150 lira arasında :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
Geçen sene ben de koşuya merak saldım. Maraton koşmak için ayakkabı ararken iki ayakkabı aldım. Skechers Gorun3 Nite Owl(493km) ve New Balance 690 V3 (360km) modellerini aldım. İki ayakkabıyı da 150 TL civarında fiyatlara MEtro Grossmarketlerden aldım. 4 aylık maraton antrenmanlarımda ve yarışta ziyadesiyle iş gördüler. Skechers daha minimal tarz bir ayakkabı, çok hafif ve topuk burun farkı çok düşük. O yüzden bu ayakkabıyı 15 km'den kısa koşularda kullandım. New Balance daha destekli bir ayakkabı, uzun koşularda çok rahat ettirdi. 42km'lik yarışta da New Balance ile hiç bir problem yaşamadım. Bence yarış koşmayacaksanız pahalı markalara gidip 300-400 TL para bayılmayın yazıktır. Bir de ayakkabıyı ayağınıza giymeden sakın almayın. O yüzden internetten alışverişi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Kalenjinin Eliorun modeli baya indirimli şu anda 110 TL'ye düşmüş, bir deneyin bence. Bunun dışında Metro Grossmarketlerde 150 TL bandında New Balance, Reebok, Skechers modelleri bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
Bu arada İzmit Decathlon'da Kalenji XT5 150 liraya düşmüş 300 küsür liralardan. Ben Kalenji'nin ucuz modellerinden kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor. Kendi açımdan bunca sene neden Nike ya da Adidas almışım diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Fixy aynısını yaşayan kişiyim yıllarca Nike Puma giydim kışın hava kötüyse bot. (kundura tarzı kullanmıyorum) Son 5 6 yıldır Kalenji yi tercih ediyorum. Zaman zaman Quechua modellerinide kullanıyorum.

Eski bir sporcu olarak yazayım :) uzun yıllar 5000 m koşdum. Spor akademisinde öğrenciyken asics, mizuno. adidas gibi bir çok markanın ayakkabılarını giydim. Halen farklı zeminler için farklı marka ayakkabı kullanıyorum.

Şu an daha çok sert zeminler için ADIDAS GALAXY 2.0 ELITE AYAKKABI kullanıyorum. İndirimle sizin fiyat aralığınıza geliyor hemen hemen.
(link)

Geri