Sağolun ama. Maalesef çözüm değil. Kırmızı çizgiyi mil olduğunu düşünün. Demir bir parça olacak orda. Yani içten kollarının arasının geniş olması lazım. Bisikletciye sordum, esnetmede aluminyum kırılır yapma dedi. Çelik-demir aynakollar esneyebilir dedi. Çözüm bulmam lazım.Şu şekilde pedal bağlantısı uzatıcılar var, işini görür diye düşünüyorum:
(link)
Sağolun.Bence öyle bir şey yapma!
1. Metal yapısında çatlama ve kaplamalarında atma olur.
2. Esneterek pedalların yere paralel olan pozisyonunu bozarsın.
3. Aynakolun geçme kare göbeğini bozarsın, gevşeme veya çatlak olabilir.
Herhangi bir esnetme tabii ki yaparak deneyebilirsiniz. Kimse tavsiye etmez, 1.5 santim en uçtan az gibi görünür ama ek noktasında ciddi strese sebep olur. Onun yerine milin göbeğe bağlantı yerine pul atabilirsiniz. Yine de yeterli gelmez ama çok zorSağolun ama. Maalesef çözüm değil. Kırmızı çizgiyi mil olduğunu düşünün. Demir bir parça olacak orda. Yani içten kollarının arasının geniş olması lazım. Bisikletciye sordum, esnetmede aluminyum kırılır yapma dedi. Çelik-demir aynakollar esneyebilir dedi. Çözüm bulmam lazım.
321173 dosyayı görüntüle
Sağolun.
2. Bahsettiğiniz sorun için kolun ilk aşağıdan esnetip sonra ustte sadece pedal yerini esnetme yapabilir miyim kafamı kurcalıyor.
3. Milden söküp mengene bağlayarak onleyebilirim miyim?
1. Cok az bir esnetme yapar m? 1.5 cm çok az geliyor kulağa
Keşke olsa. Fat bike kadro kalın olduğu için mil uzun doğru, ama mil üzerindeki kartuş arasıda uzuyor. Benimde dahil, Çoğu biskilette kartuş arası 68mm oluyor.(link)
Böyle birşey işinizi görür mü?
Karemil. Zor olacak piyasada öyle bir ürün yok gibi. Parça Üretme işine girmeliyim gibi.Bu isi aynakolla degilde orta gobegi modifiye ederek cozebilirsiniz gibi duruyor. Orta gobeginiz karemil veya oktalink ise tabi.
Sağolun. Gerçekten bu kadar esnemezligin zor olduğunu bilmek şaşırttı beni. Elime bir done olarak mil alıp sağlam bir tornacıya uğramam gerekiyor galiba.Herhangi bir esnetme tabii ki yaparak deneyebilirsiniz. Kimse tavsiye etmez, 1.5 santim en uçtan az gibi görünür ama ek noktasında ciddi strese sebep olur. Onun yerine milin göbeğe bağlantı yerine pul atabilirsiniz. Yine de yeterli gelmez ama çok zor
Merhaba ;
170 mm krank koluna ihtiyacım var sağ ve sol nerden bulabilirim..aynakolum shimano 105 5800 50/34