@uqrcnc
Gorunmuyor... adminlere sorun belki goruyorlardir bir sekilde ve yardimci olabilirler.
Ciddi bir catlaginiz varsa faturanizda varsa Kron ile irtibata gecmeye calisin fotograf ve faturayi e-mail atin.
Bakarsiniz sorun cikarmadan bir islem baslatirlar...
ne zamandır merak ediyordum ben de göremeyince hiçbir yerde kendim tartmaya karar verdim. kron xc 1000 27.5"hd 2014 model biraz önce tartıldı... pedal, park ayak ve matara kafesi dahil 14.6 kg gösterdi. Bana biraz fazla ağır geldi hani 7005 triple butted farkı??? Acaba 27.5 jant diye mi fazla? xc 150 daha mı hafif yani? :confused: hadi bakalım biri bana bunu açıklasın
uzun zamandir nette bisiklet almak icin arastirma yapmaktaydim en sonunda dun Kron TX 1000 karar vermisken Spx 1000 ni gordum inceleyince her ikisinin ayni ozelliklerde oldugunu gordum sirkete mail attim bu sabahta sirketmust hizm hatti 4446810 sabah 10 da aradim bilgi verecek kimse yoktu saat 13.20 halen bilgi verecek kisi yok bu arada ben sirketi 3 defa aradim oradaki bayan yetkili kisiyi bana ulastiracagini soyleyip duruyor.....simdi bu firmanin mali alinirmi diye soruyorum kendime
Turk etiketli bisikletler arasinda benim kafama en cok yatan nedense Sedona oluyor, diger markalara bir turlu isinamadim, hala amatorler gibi geliyor.
Ben olsam Kron almazdim, en sonunda gittim Cube aim sl aldim.
Şirket politikası berbat olan bir satıcıdır. Alınmaz, destek bulamazsınız. Kadro olarak Her firma gibi Tayvan'da üretiliyor diye biliyorum.
Üstelik Fiyatları'da anlamadığım şekilde artmıştır.
yeni xc300 hd aldım ve şu ana kadar memnunum ancak biraz bilinçlendikçe keşke giant cube gibi bir marka alsaydım diyorum bazen, işçilik ve kalite açısından farkını yakından inceledikçe anlıyorsunuz. Tabi aynı donanımı almak için en az yüzde 50 civarı fazladan bütçe gerekiyor. Yine de başlamak için en iyi fp markasıdır. Sedonaya göre daha uygun sanırım
Bende kronxc250 kullaniyorum simdi lastikleri inceltme politikasina gittim uzun bi sure de boyle giderim
Bana gore bu bisiklet idare eder gurkan genc de kron xc4000 le japonya ya gitmisti simdi yine bi kronla dunyayi dolasiyor