Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

@Alperenyuruk Ayrıca başka önereceğim şey şeffaf oje olur teflon bantı sarmadan önce ve sardıktan sonra şeffaf ojeyi çok değil az olarak vidanın dişlerine sürün daha sağlam duracaktır vidayı sökmek isterseniz biraz sert olablir ama sökülmeyecek kadar sertleşmez.

Scudo
Bisikletçiler istediğim kadar ilgilenmiyor başından savuyor. Hidrolik fren eskisi kadar iyi değil. Değiştirilmesi gerekiyor ama adam normal diyor. Vitesin ayarlarını yaptı, öyle bir yaptıki ön değiştiriciyile ayağımın görevi değişti. Sol ayağımla pedalı değiştirirken sağ ayağımla zinciri iterek vites değiştirdim. Size önerim Çorlu Süral Bisiklete fazla uğramayın. Neyse asıl konuya dönersek bisikletin bakımlarını nasıl yapabilirim arkadaşlar ?

@M.Burak KARADAĞ
Kapayın forumu o zaman kardeşim. 2 sene donanım editörlüğü yapmış adama mı öğreteceksin forumların nasıl kullanılacağını ? Adam gibi bilmiyorsan videoları atsan bu yergim yerine teşekkürümü alacaktın.

@Ali.A Haklısınız arkadaş da yardım etmeye çalışmış hiç yazmamaktan iyidir ön aktarıcının bakımını üzerinde iki vida olur H ve L H aktarıcının büyük dişlideyken en son geleceği konumu ayarlar L ise küçük dişlideki konumu. ha baktınız bayağı bzuk ayarı teli sıkıştıran vida ile teli gevşetip ve ya gererek ayarlarsınız aynıları arka aktarıcı için geçerli.
Frenleriniz için modelini bilmediğim için siz youtubeye yazın modeli yazın yanına da bleed yazın videosu çıkar bir kaç aparatı vardır yağ doldurursunuz yağda sorun yoksa balatalarınızın resminia tın bakalım bittiyse değiştirin deriz.

• Beğen
Tepkiler: Ali.A
@Ali.A Donanım editörlüğü? Sizin yaptığınız işi bizde yaptık. Birçok büyük forumda modluk vs... de yaptık. Online dergilere 30 sayfaya yakın donanım konusunda yazılarda yazdık her ay. Ama bir şeyi öğrenmek istiyorsak kaynak olarak kullandığımız forum neyse, diğer internet kaynaklarına da bakmadan boş yere "KONU KALABALIĞI" yapmadık. Bizi de uyaran yol gösterene tepeden bakıp yergimi aldın gibi kendini büyük gören söylemlerde bulunmadık. İşiniz ne olursa olsun, al yergini de övgünü de, git işini bildiğini iddia ettiğin şeyi az ötede yap.

Adam gibi bilmemekle itham ettiğin adam da büyük ihtimalle sen agu cugu derken "bisiklet konusunda" bisiklet söküp takıyordu. Nasıl öğrendik peki? Yine başa döneyim. Youtube ve forum. Forumsa da soru açarak değil. "ARAŞTIRARAK"

• Beğen
Tepkiler: Ali.A
Arkadaşlar selamlar. Bende xc 150 V fren 26 jant bisiklet var. Maşayı değiştirmek istiyorum. xc 500 zoom maşasından takabilir miyim ? Ya da neler yapabilirim ?

Konu Hort...

evet maalesef bir itirafta ben yapayım Ne yazıkkı kron talihsizlik. 2 ay önce burnumun dikine karar alarak aldığım Kron xc500 hüsran oldu bana...
dh 60 km yapmamışken arka aktarıcım kırıldı.
biraz forumda okuyup bilgi edindikçe kullanılan malzemelerin bir o kadar kaltesiz olduğunu anladım o fiyata daha güzel özelliklerde başka markalardan da seçebilirmişim ama rengine şekline yandım aldım :) ( Kron xc250 ile aynı renk aynı model neden gidip 250 almadım bende bilmiyorum)
Neyse ne diyelim yeter ki kadroya bişey olmasın zamanla o malzemelerin cannnı okuyup yenileriyle değiştirmek gerekecek....

Kron'un politisikası başlangıç bisiklerine vermedikleri değerle belli oluyor. Benzer özellikte başka markalara bakarsanız en fazla 100-200 tl fazlası ile can sıkmayan iş gören bisiklere sahip olunabilir

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
demeyin öyle içim kararıyoo pişman ouyoomm yarama basmayınnn :( :):):)
Aslında bisiklet üstündeyken hiç sıkıntım yok gayt keyfim yerinde ama şu pc karşısına geçip forumda yada siteelerde başka bisikletler gördükçe keşke biraz daha bekleyip alsaydım diyorum kendi kendime :( :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
hiç ısınamadım bende şu markaya nedense sevemiyorum.

demeyin öyle içim kararıyoo pişman ouyoomm yarama basmayınnn :( :):):)
Aslında bisiklet üstündeyken hiç sıkıntım yok gayt keyfim yerinde ama şu pc karşısına geçip forumda yada siteelerde başka bisikletler gördükçe keşke biraz daha bekleyip alsaydım diyorum kendi kendime :( :)

@mhmmddgntkn bende bir ara bisikleti aldığıma pişman olmuştum. ama bisikletimi seviyorum. bazen keşke 1000 lira fazla verip karbon mosso wizard 7.8 alsaydım diyorum.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
ilk defa bisiklet alacaklar kron un kalın tekerlerine aldanarak alıyo. kadrosu da güzel duruyo biraz, ismi de yabancı bir marka hissi uyandırıyo insanda. bende ilk bisiklet alacağım zaman kron almayı düşünüyordum. forumda çok konu okudum, kron mu sedona mı salcano mu diye konular vardı. ne hikmetse çoğu kişi sedona diyordu. bende bi bildeikleri vardır diyerek sedona almıştım. iyiki de sedona almışım

Goruntu ve renkti beni cezbeden bide salcano astro ile kiyasliyordum ekipman olarak fark olmadigi icin kron a kaydim o bana kaydi pardon

Geri