Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

xc500'ün fiyatını bilmiyorum ama 2 sene önce carraro force 500 aldım(liste fiyatı 666 TL idi), şu an 4300 km'de nazar değmesin hiç bir sıkıntı çıkarmadı memnunum kendisinden.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Scudo
Kron XC 500 HD kullanıyorum. Benim için kadrosunun kalın olması yani "dağ bisikleti dediğin kalın kadrolu olur" diyerek aldım ve hiçte pişman değilim. İyi ki de almışım..

@mhmmddgntkn arka aktarıcısı Shimano Acera. Kırılmasının Kron markasıyla ne alakası var anlayamadım? Shimano hatalı üretim yapmış olamaz mı?

Parca olarak dusunursen elbette bi alakasi yoktur arkadas ama talihsizlik iste benim icin. ve inceleyip arastirdikca ayni ucret karsiligi daha iyi urunler tercih edebilir mis. O da benim hatam malesef ama yazdiklarimin tamamini okuduysaniz bisiklet uzerindeyken bi sikintim yok gayet memnunum. Ama su anki azbucuk bilgim olsaymis o zaman bisiklet alirken kron almazdim

kron bende bi kalitesiz havası yyaratıyor neden bilemiyorum daha önce de binmedim galiba ama sedona ve carraroya bindim ve gayet iyiler hatta salcanoda bence gayet iyi

Kron bisiklet marka değeri olarak henüz güven kazanmış değil, bundaki en buyuk eksiklik pazarlama politikasinda; kron' un başlangıç tipi bisuklet oldugu algisini degistirmek icin yeterli caba yok. bisiklete bilincli yeni baslayanlar hrm bilgi eksikligi hem gorsel albeni ve fiyat uygunlugundan dolayi tercih ediyorlar. oysa sedona, ghost vs markaya gecince + para ile donanim vr geometri de iyilesiyor dolayidi ile kronun kalitesi o zamsn goze batiyor.
Şahsi fikrim, herkesin bildigi gibi hicbir marka %100 kendi uretmiyor dolayisi ile baz ve uygun bir kadro ile toplama bisiklet cogu zaman tercih sebebimdir. kadrosu iyi fakat donanimlari vasat.

• Beğen
2013 kron xc1000 imi severek kullandim. Kadrosu gayet guzel, servisi basarilidir. Tavsiye ederim..

• Beğen
Heryerin servisi ayridir ama Balikesir ili icin Kron servisi demeyin bana lutfen... Servisin agzindan cikan soz
"Ben satmadigim bisikletin garanti islerine de bakmiyorum, O markayla anlasmam boyle isterseniz musteri hizmetleriylede gorusun" boyle bir servis mantigi boyle bur anlasma olamaz...

Kron FD 1000 katlanır bisiklet sahibiyim.Almadan önce çok araştırdım,fiyat performans olarak bu modeli seçtim. İyikide seçmişim diyorum.Üzerindeki donanımlar gayet yeterli.Keyif veren ve sorun çıkarmayan bir bisiklet diyebilirim.

• Beğen
Ben bisikletteki marka algisina guvenmiyorum, bisiklette markaya ait tek şey kadronun uzerindeki marka etiketi. ne kadar pahali bisiklet alirsaniz servisi, ilgi ve alakasi iyi oluyor çunku parasi senden cikiyor :)
Bisikletimin markası merida(siyah-mavi) yazın kadroyu haki yeşile boyatacagim be marka diye bir kavram kalmayacak, neden mrmnun olmayip degistirdigim donsnimlari varken markayi tasiyip reklam yapayim ki.

• Beğen
Eşime aldım kron giriş seviyesi niyetiyle 2012de .. lastikler ve arka vites değişti hala akmıyor yürümüyor.. bu paraya bu dedik tamam ama "racing machine" ne demek olm. Ne çirkin laf... trainerin üzerinde koşu bandı muamelesi görüyor şimdi racing machine...

• Beğen
Tepkiler: Canince
yazdan beri xc300 hd kullanıcısıyım. açıkçası ben çok memnunum. benim beklentilerimi karşıladı. herkesin bütçesi kendine tabi ama gidipte giriş seviyesi diye 400-500TL lik bisiklet alırsanız bukadar şikayet etmeniz çok normal olur. Ben bu güne kadar ne xc300 den ,ne 500 den, nede xc1000 öyle ahım şahım şikayet eden birilerini duymadım. daha önce salcano ve merida gibi markalarıda denedim ve açıkçası kron kadar kaliteli kadrolara sahip degiller.

@smyrnoff
Hadi Salcano tamam da Merida? Kron kötü demeyeyim ama Merida'yla kıyaslayınca pek bilinçli bir yorum olmadı sizinki sanki...

Paran ona yetiyorsa onu al kardeşim

Yaklaşık 6 yıl kron kullandım. Eskiler daha iyi bilir. Kron zoxes , peşinden kırmızı renk xc2000 ve sonra xc5000 karbon bisiklet kullandım. Çok sorun yaşadığımı söyleyemem. Ben firmanın ilgisizliğinden dolayı artık ilgiyi ve alakayı kestim. Başka bisiklet topladım. Başlangıç seviyesi ve orta gelirliler için ideal bir markadır.

Abimin bi heves alip 2-3 kere ancak kullandigi sifirdan farksiz kron xc1000 27.5" S beden kirmizi siyah bisikleti var. Satmak istiyor. Isteyen olursa ozel mesaj gonderebilir.

@mhmmddgntkn

Sn mhmmddgntkn

Bisikletinizi sevin.
Benim Bisan marka Sırano model bisikletim var. Çelik kadro yaklaşık olarak 14 kgr ağırlığında.
Bugün Bisan'ım ile kısa bir tura çıktım. Sizin de belirttiğiniz gibi; Bisan'ımın üstündeyken müthiş keyif alıyorum.

Bisan bisikletimden kat be kat üstün markalar ve modeller var elbette.

Ancak önemli olan herhangi bir markanın popüler olması, yahut çok daha üstün donanımlara sahip olması değil, elinizdeki bisikletin size verdiği dostluk,güven ve keyiftir.
Büyük bir kaza yahut arıza çıkartmadığı müddetçe bisikletimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü markası modeli ağırlığı onu sevmemde ki yegane etken değil.

O benim iki tekerlekli dostum.
Dostunuzu sevin. Çünkü siz onu bırakmadığınız müddetçe o sizi asla bırakmayacaktır.

Esen kalın.

kron alınmaz bence. aynı fiyata daha iyi donanımlı sedona,carraro,salcano var. kron f/p olarak iyi değil bana göre

Geri