KEsin bir şey söyleemk istemem ama 6 ay önce bizim arakdaşlar tartmıştı.Yanılmıyorsam ya 13.5 ya da 14 kg agırlıga sahip orjinal parçaları ile birlikte....
Bu pedalların çifti 360 gr. Hafif pedal isteyen Crankbrothers Eggbeater 4Ti alır(186gr çifti). 399 usd ABD fiyatı. Türkiye'ye 500 euro ya filan gelir sanırım, o da gelirse.
eğer 9.3 ise bi kaç bin doları bulmaz hakan abi 9 un altına inmek...Gidon, boğaz, revo teller 717 çemberler, ec70 sele borusu, slr 135 gr sele ile en fazla 500 eu daha masrafla 9 un altına inerki 3000€ gibi bir fiyata çok süper bi alet olmuş olur
bu bisiklet , bir trek yada scott kadar iyidir diyebilir miyiz? üzerindeki donanıma bakınca 10 numara. ama bir takım sorunlar çıkarmasın( ses yapması, arıza yapması).. ne dersiniz?
sonuçta peugeot da lüks araba yapmaya çalışıyor 607 serisinde. ama bir mercedes gibi olmuyor.
Bence onlar kadar iddiali bir bisiklet. Ben de bizzat gördüm Efor Bisiklet'te. Hatta, önceden en üst seviye XC4000'in Shimano olarak XT'ye kadar olacagini saniyordum. Efor'un önünde görünce sasirdim ve aklima bos bir kadroya kendileri toplamislardir diye düsündüm. SID'e de bayildim görünce
Tek kelimeyle gerçekten iddiali bir alet olmus. Bir de SRAM'li XC4000'i gören oldu mu? Onun agirligini bilen falan yok mu?
ilk açıklandığında xc400 x.o duymuştuk ama xtr yanında en azından bi tanede ondan çıksa numunelik te görseydik süper olurdu valla...
Bu arada o bisikleti 2 ay önce çıkarsaydınız ya alıverseydim hemenböle bu kadar uğraşacağıma aynı paraya aldım ben bisikleti 3800 ytl ye mal oldu ve 10.4kg şuan
Çağrı kısmet değilmiş demekki,eminim ki senin bisikletinde (pardon İzzetin)XC4000 XTR kadar havalıdır.Aslında xo lu bir XC4000 çıkmak üzere.Sanırım 10 gün içinde görebiliriz.Turuvativ aynakolda eksikliklet vardı o yüzden gecikti.Şimdi ekipmanlar tamam.iş sadece montaja kaldı.
valla önümüzdeki sene bitane scale10 almayı düşünüyodum sene toplayacağınız sram li model fiyat performans olarak üstüne geçerse (ki alu kadro olursa kesin geçer xc400 xtr la 9300gr oluyosa x.0 lu felan çok daha hafif olur) hemen cayabilirim...
Şöle x.o lu, juicy carbon'lu, stylo carbon aynakollu,Sid team (yada wc li) felan olsa hemen atlarım hiç durmam gözümü kapar alırım İzzet'imin bi kardeşi daha olur...
arkadaşlar bu bisikleti kullanan var mı
nasıldır
yeşil bisiklette gördün bi de kaza yapan arkadaş Acar Burak Dağıstanlı da var sanırım
fikirlerinizi almak isterim https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=3985
28" güzel bir yol bisilkleti. Bence sadece yolda kullancaksan al. Stabilize yola ne kadar dayanıklı bilemem.
Bende bir zamanlar bunu almak istemiştim ama stabilize yolum daha çok olduğu için XC3000'de karar kıldım.
Yol için CT1000 gerçekten harika bisiklet..
slm arkadaslar,
Ben bir hafta önce ct1000 aldım, henüz alışma devresindeyim ama asfalt performansı iyi diyebilirim.Bir defa da stabilize yola girdim,problem yasamadım.
Dengeli bir kadrosu var.Asfaltta hızlı ve keyifli bir sürüş sağlıyor.Zoom marka amortisörlü selesi var,bu hoşuma gitti ama yine zoom marka ön amortisörlerin pek iyi çalışmadığını düşünüyorum.İlerde hiç çalışmayacakmış gibi bir his var içimde
Aslında ben yaklaşık 15 yıldır dağ bisikleti kullanıyorum(yine kullanıcam) ama asfaltta da çok gidiyorum,yani uzun mesafe yapıyorum.Bu bisikleti de bu yüzden aldım.Sanırım ileride daha da memnun kalıcam.