2012 kron xc250 540 tl ve xc500 700 tl.xc250 geçen seneye gore 60 tl ucuzlarken xc500 aynı fiyatta kalmış.salcano da fiyatlar fazlasıyla artarken kron un fiyatları geçen seneye gore çok daha uygun.sahibinden.com da performans bisikletın ilanları var oradan bakabılırsınız.salcano fiyatları arttırırken kron nası aynı fiyatta kalabılıyor ve bu seneki xc250 hakkında yorumlarınız nelerdir?tavsiye edilir mi?:rolleyes:
hımmm...benım bu sene almayı düşündüğüm bisiklet salcano astro 240 srv idi fiyatlardan dolayı astro 210 a yönelmiştim ki o da geçen seneye göre 100 tl civarı arttı.benim bu seneki bütçem 500 tl.50-60 tl daha ekleyebılırım.
7005 alüminyum gövde
Zoom kilitlenebilir ön amortisör
Rubena dış lastikler
Shımano altus aynakol
Shımano altus v frenler
Shımano altus arka vites
Shımano tourney ön vites
Shımano altus ön arka teker göbekleri
Shımano 8 li altus kaset dişli
Shımano altus fren vites kolları
Çift katlı jantlar
Alüminyum gidon
Alüminyum boyun
Alüminyum sele borusu
Metal pedallar
Jel takviyeli rahat sele
7005 alüminyum gövde
Zoom ön amortisör
Rubena dış lastikler
Shımano altus aynakol
Shımano altus v frenler
Shımano tourney arka vites
Shımano tourney ön vites
Alüminyum mandallı teker göbekleri
Shımano 7 li dişli
Shımano tourney fren vites kolları
Çift katlı jantlar
Alüminyum gidon
Alüminyum boyun
Alüminyum sele borusu
Metal pedallar
Jel takviyeli rahat sele
bir kron xc250 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki bisikletin en rahatsızlık verici parçası zoom maşası.. süspansiyon özelliği çok zayıf olan kötü bir maşa, ben sonradan suntour xcm v3 lockout maşa taktırdım. üzerinde zoom amortisör olan bir modeli alma derim, selamlar...
bende bi grafik tasarımcısıyım ama kronun tasarımları ve renk seçimleri bir çok bisikletten 10 kat daha güzel ve sade bir tek font olarak heryerde görmeye alısık oldugumuz bir fontu tercih etmişler ve gerçek kurumsal bir logosu yok ama renk ve dizayn olarak bir çok bisikletden çok çok şık bence o kadroları tasarlıyan kişi ile bir daha görüşme imkanınız olursa audi nin jeep logosunun kron bisikletlerinde ne işi oldugunu sormayı unutma
kronun u6 kadrosunun 2012 de çıkartacağı 7005 TRIPLE BUTTED ALU kadrodan farkı nedir? u6 kadro daha iyi olabilir mi? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
Komponent olarak carraro daha üstün gibi duruyor,iki modelide eğer fırsatınız varsa canlı görüp,hangisi hoşunuza gittiyse onu almanızı tavsiye ederim.İki modelde fiyatına göre iyi modeller,ve her iki modelde yeni çıkan modeller.