Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Eşime kron xc 150 2013 aldık geçtiğimiz günlerde ilk gün bisikleti çok zorlamasam da 2 ci gün burhaniye>çengelköy>çengelköy güzeltepe>yavuztürk>çamlıca üzerinde burhaniyeye dönüş yaptım - amaç bisikleti test etmekti - gördüğüm tek bir falsosu vardı - xc 250 de oluyor mu bilmiyorum - sol fren pabuçları frenleri sık kullanmak durumunda kalıyorsanız bir süre sonra sürtmeye başlıyor ve hareketli aksam yerine sabit aksam gibi duruyor. Onun dışında herhangi bir sorun göremedim açıkçası 10 senedir bisiklete binmemiş bir adem evladını da gayet iyi taşıdığını düşünmekteyim.

Açıkçası bisiklet biraz da ustaya bakıyor benim görüşümce zira, yavuztürk e ufak tefek bir kaç ayarını yaptırmaya götürdüm ve dertlerimi anlattım ona göre ayarlayıp verdi elime. Ondan sonra sürüş keyfi cidden arttı. :) 15 gün bakımında fren sistemlerini değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası bu sürtünme olayını bir türlü çözemediğim için onun dışında herhangi bir sorun yok. Gördüğüm kadarı ile.

Scudo
fiyat ve performans açısından bakarsanaız türkiyenin en iyi bisikletidir.

2013 kron cıty tourer 24 aldım geçen hafta uzun süredir bisiklete binmemiş biri olarak beni tatmin etti diebilirim karo olarak oldukca sağlam duruyor henüz uzun yol katetmedim ama aldığım gün 20km yapmışım farkında olmadan :) forumda araştırdım ancak bu bisikletten 2012 veya 2013 alan arkadaşa rastlayamadım henüz tercih eden yok gibi kronun bu modelini

Ben de 2013 Kron XC 150 aldım geçtiğimiz hafta. Henüz tam manasıyla tadını alabildiğimi söyleyemem. Sol fren pabucları lastiğe sürtüyordu servisi düzeltti, henüz bir sorun çıkartmadı. Ama vites ayarını servise yaptırdığım halde sıkıntı var. Bisiklet boştayken vites geçişleri süper ama kullanırken çatır çutur sesler çıkartma, vites geçmeme gibi sorunlar yaptı. Klavuza bakıp ayarına bir de ben bakacağım yarın kısmetse. Bir de ruble sallanıyor ama normal dediler ona.

Ben de 2013 xc 250 var 510 km oldu su an icin fren papuclarinin surtmesi haricinde bi sorun olmadi aldigim yerdende gayet memnunum en ufak bi sorun olurrsa goturuyorum ilgileniyorlar. Genelde masa ile ilgili sikinti soyluyorlar ama ben henuz birsey yasamadim. On masanin ust kismi goruntu itibariyle 2012lerden degisik ama icerrik olarak ayni mi degil mi bilmiyorum.sonucta 550 -600 tl lik bisiklet cok zorlanmaya gelecek bi bisiklet degil. Tabiki iyi bi amirtisor ve fren takimiyla bu sorunda ortadan kalkacaktir.baslangic icin ideal makul fiyat

@erman karabaş

Bende 2011 model olanı var.

@osmantrpn

Carraro, Whistle gibi markalar varken Kron'un F/P olması tartışmalı olur.

Arkadaşlar bugün kron xc 150 bisikletim geldi. Yalnız elimde alyan anahtarı bile olmadığı için birleştiremedim. Yetkili servise götürdüm ki aynı zamanda satış da yapıyor. Adam bisikleti ordan almadığım için bir tavır yaptı anlatamam. (Elinde 16" olmadığı için 18" satmaya çalışmıştı) neyse götürdüm bisikleti yarın 10da alırsın dedi. İçime sinmese de bıraktım. Sizce parça değiştirme gibi birşeyler yapabilir mi? İçim hiç rahat etmedi.

Ben hiç toplattırmadım ama forumda okuduklarıma göre bisikleti toplamak 20-30 dk falan sürüyor diyor herkes. Bi gecelik almasını tam anlayamadım.

Adamın çok işi varmış herhalde. Alet edavat olsaydı en fazla 1 saatini alırdı senin. İnşallah parça alma gibi bir durum olmaz. Parçalarını listeleyip götürsen olurmuş esasen. Bisikleti aldığında parça numaralarını veya markalarını al ardından sitesinden kontrol et.

Ya adamın önünde iş vardı cidden, bir bisikletin montajını yapıyordu ama o kadar dil döktüm sallamadı bile. Dediğiniz gibi parçaları kontrol edeyim alınca.

zannetmiyorum bisiklet satıcılarının sezonu şimdi ha karne hediyesi yada yaz geldiği için herkez bir bisiklet alıyor o da tabiki önce kendi müşterisi diye düşünmüştür

Gitmeden once sıteden malzemelere bak ya da bılıyosan bakmana gerek yok . Gittiginde degısık bıse gorursen solersın . Ama ben olsam bırakmazdım ne zaman boşsun ozaman getırıyım derdım . Bu devırde ailenden baska kımseye guven kalmadı .

Yapacağını sanmam. Yapsa çok büyük bir çıkar sağlaması söz konusu değil çünkü. Siz aldıktan sonra bildiğiniz, güvendiğiniz bir bisikletçiye gidip ayarlarını doğru düzgün yaptırın. Büyük ihtimal ayarlarla uğraşmayacaktır. :)

@Emre Sertkaya

O kadar berbat bir yerde ki elimde bisiklet cadde boyunca yürüdüm. Arabanın duracağı hiçbiryer yoktu, trafik sıkışık. Zaten üst seviye bisiklet de değil dedim bıraktım, sonradan pişman oldum. Neyse artık gidelim görelim yarın.

bende de xc750 v frenli olanı var.. yaklaşık 1 sene oldu ama çok fazla sürmeden maşa bozuldu.. kilitli haldeyken 2 cm falan esneme yapıyor. Ayrıca ses geliyor. Bunun tamiri mümkün mü, yoksa yeni bir maşamı alsam.

Sonra niye Kron tavsiye etmiyorsun, niye Kron'a kötü diyorsun sen çok mu anlıyorsun bisikletten... Neyse.

Geri