ekin.yegül
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Kron
Eşime kron xc 150 2013 aldık geçtiğimiz günlerde ilk gün bisikleti çok zorlamasam da 2 ci gün burhaniye>çengelköy>çengelköy güzeltepe>yavuztürk>çamlıca üzerinde burhaniyeye dönüş yaptım - amaç bisikleti test etmekti - gördüğüm tek bir falsosu vardı - xc 250 de oluyor mu bilmiyorum - sol fren pabuçları frenleri sık kullanmak durumunda kalıyorsanız bir süre sonra sürtmeye başlıyor ve hareketli aksam yerine sabit aksam gibi duruyor. Onun dışında herhangi bir sorun göremedim açıkçası 10 senedir bisiklete binmemiş bir adem evladını da gayet iyi taşıdığını düşünmekteyim.
Açıkçası bisiklet biraz da ustaya bakıyor benim görüşümce zira, yavuztürk e ufak tefek bir kaç ayarını yaptırmaya götürdüm ve dertlerimi anlattım ona göre ayarlayıp verdi elime. Ondan sonra sürüş keyfi cidden arttı. 15 gün bakımında fren sistemlerini değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası bu sürtünme olayını bir türlü çözemediğim için onun dışında herhangi bir sorun yok. Gördüğüm kadarı ile.
Açıkçası bisiklet biraz da ustaya bakıyor benim görüşümce zira, yavuztürk e ufak tefek bir kaç ayarını yaptırmaya götürdüm ve dertlerimi anlattım ona göre ayarlayıp verdi elime. Ondan sonra sürüş keyfi cidden arttı. 15 gün bakımında fren sistemlerini değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası bu sürtünme olayını bir türlü çözemediğim için onun dışında herhangi bir sorun yok. Gördüğüm kadarı ile.