Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron-Carraro-Mosso-Sedona arasında

Siz Olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

• Toplam katılım
    115
carraro o kadar sağlam bir marka değil o bisikletler arasında en iyisi sedona

Scudo
@brky1905
merhaba bende carraro sportive 227 almayi dusunuyordum tam sizin mesajinizi gordum.
neden iyi degil carraro

@Ersydn yol bisikletine neden geçiyorum. :) şöyle söyleyim, şehirde yaşıyorum ve bir parça olsun arazi yok. Hep yollarda kullanıyorum dağ bisikletini, anca kaldırımdan merdivenden atlıyoruz o da zararlı bisiklet için. Yolda çok yorucu oluyo. Dün mtb ile 110 km uzun yol yaptık. 12 saatte gittik mesela. Inişli çıkışlı yollar dik rampalar vardı. Yol bisikleti olsa 6 saatlik yoldu.

Sedona 410 kullanıyorum bir aydır sıkıntısı yaşamadım :) sorularınızı sorabilirsiniz, yardımcı olabilirim :)

@oguz169
forumda carraro kullanıcısı çok memnun olduklarını söylüyorlar ama bence parça kalitesi,dayanıklılık açısından yeterli değil diğerlerine göre, ben de carraroya karar vermiştim sonra vazgeçtim...

@kuşlar gibi özgür çok kaliteli bir bisiklet maşa takıntım olmasa direkt mavisini almıştım

hocam bisiklet alırken maşa ve fren sistemine iyi bakın
şuan v fren alıp sonra disk isteyebilirsiniz
amortisörlü maşa alıp sonra benim gibi düze geçebilirsiniz
o yüzden seçeneklerinizi tercihlerinize göre belirleyin derim

Selam abilerim ben buraya kaydolup bir kron marka xc 300 hd almıştım. Şimdi 2 sene geçti. Taş gibi bisiklet sorunum yok ama kardeşlerim gidip mosso 1621 msm h almışlar biraz küçük geldi bisiklet flat gidon yapabilir miyim yani gerçek yarış bisikletlerinde ki gibi? Yapamazsam iki bisikletten hangisi iyidir? Teşekkürler

Ben de carraro sportive 324 // mosso legarada x24 pro msm modelleri arasında kaldım suan haftaiçi bir karar vereceğim. En iyisi gözle görüp almak sanırım..

Ben önce görünüş olarak hoşuma giden bisikletlere bakmıştım.

Sonra şehir içinde kullanacaksam şehir bisikleti olsun dedim , sonra ağırlık dediler , alüminyum olayınıda seçeneklere ekledim , v fren biraz iyi dediler, onuda listeye ekleyip hepsi bir arada bisiklet kovalamıştım.

Marka önemli değildi . Sonra tüm şartları karşılayan kron marka bisikleti almıştım.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Geri