Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kron fd1000 lastik beyaz yanak ve jant boyama uygulaması

Sanat severler Eseri görünce salonda panik havasi esti .millet koşarak salonu boşaltinca ingiliz gizli servisi mekani bastı. Eseri gördüler kendi aralarinda dövüsmeye basladilar . En sonunda kralice elizabet beni huzuruna cagirdi. Havar yu beybi deyince kraliçenin tansiyonu firladi. Ona dedimki " bak hayatim senin adin elizabet benimde hayata bakis felefem elizabeth , istersen artik biz sana kezban diyelim mi ne dersin?." deyince uzun bir sessizlikten sonra "yessss beybi " dedi bana yolluk olarak 250 bin siterlin verdi sagolsun. Canim benim

• Beğen
Tepkiler: Burgony ve SOZUAK
Scudo
Yazık çöp olmuş ...

Bence yapmak istediğiniz şey yani jantları renklendirmek iyi fikir :hhhhhh: Lakin ilk denemeniz olduğunuz için biraz taşmalar olmuş, çok dikkatli çalışmak lazım. Jantlar renkli ve lastiklerin kenarları böyle beyaz olunca bisikletler kesinlikle çok daha hoş bir görünüme kavuşuyor. Benim gibi bir iki renkle yetinmeyen, renkli bisiklet severlerdensiniz sanırım :D Beni gaza getirdiniz, ben de deneyeceğim kenarları beyaza boyamayı :harika: Bu fotoları görmeden önce hiç aklıma gelmemişti lastik boyamak. Yorumlara aldanıp içinizdeki renk sever sanatçı ruhu kaybetmeyin sakın ;)

Ben eleştirilere açık bir insanım ama gelen üç negatif yorum çok abartılı olmuş. Yoruma illa ki küçümseyici kelimeler yazmadan, kötü espriler yapmadan rahat edemiyor insanlar. Anlamadım gitti :kötü:

Sen sevdiysen sorun yok. Üstelik daha ilk çalışmanda bunu yapabilmen bile güzel. Uzaktan bakınca güzel görünüyor sıkıntı değil.

Geri