Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba neredeyse tozlanmaya bıraktığım CT 1000 i harekete geçirme zamanı.

Dosyalar

• DSC_0844.JPG
    DSC_0844.JPG
    136,8 KB · Okunma: 19
Scudo
Selam dostlar. Bebeemle ben de aranızdayım artık
fdfd76440b7e60a13ad534add7d4d0a5.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar adana içinde hiç bir yerde papuc bulamadım sizce kron cr 1000 için uygun mudur ? (link)

arkadaşlar adana içinde hiç bir yerde papuc bulamadım sizce kron cr 1000 için uygun mudur ? (link)

Kron paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.

İşte KRON'UN 5 AY SÜPER UZUN ÖMRE SAHİP ULTRA KALİTELİ O KADROSU:
dce54087-e997-4e53-8c70-369c1e7bca5c.jpg

Bu da tolerans dışında kullandığımı iddia ettikleri o sele borusu.
d5d5edae-d780-4386-8d99-4bd52b251ce1.jpg

Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
tüketici mahkesine gidin. uzun bi süreç olsa da enin sonunda paranızı geri alırsınız.

Kronlar böyle rc serisinde de kronik maşadan kırılıyordu. Yerli markalar hiçbir zaman güven vermiyor ne bisiklet üstündeyken ne de sorunla karşılaştığında müşteri memnuniyeti tarafında. Geçmiş olsun.

Kronlar böyle rc serisinde de kronik maşadan kırılıyordu. Yerli markalar hiçbir zaman güven vermiyor ne bisiklet üstündeyken ne de sorunla karşılaştığında müşteri memnuniyeti tarafında. Geçmiş olsun.
Çok doğru diyorsun vallahi TX 150 var bir de 2016 model. Yolda giderken sele borusu kırılmıştı sele popomdan uçmuştu. Gerçekten adının hakkını veren "kron"ik sorunlu bisikletler üretiyorlar. Kırılan sele borumdan ders almayıp ikinci bisikleti de kron alan kafama edeyim

Arka borunun kaynaklı bölgenin üstündeki kısmı görece uzun olduğundan, seledeki "minimum insertion" çizgisi bu kadro için geçerli değil. Sele borusu kaynaklı bölgeyi 5 cm kadar geçmeli. Kullanırken bunu düşünmeliydin ve riske atmamalıydın.

Bu haliyle baktığınızda haklısınız ve değişim yapmaları lazım.
Fakat açıklamalarında şu minimum insertion olayını daha detaylandırmalılar bence.
Evet minimum sınır bu olmalı ama şu kiloya kadar mesela. Olay sadece o boruyu ne kadar soktuğunla bitmiyor, o uygulanan kuvvet yani kilo da önemli .
Demesi lazım ki, bu bisiklet maksimum şu kiloyu taşır, ve şu kilodaki kişi için minimum boru şuraya kadar girmelidir gibi.
Atıyorum bir çocuk o bisikleti o sele seviyesinde kullansa muhtemelen bir sorun olmayacaktı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri