Scudo Sports

Kron rc1000 - Btwin Triban3 - Salcano xrs800 hangisi ?

HamzaUrun

Üye
Tepki
67
İsim
Hamza
Bisiklet
b'Twin
Evet arkadaşlar bu 3 bisiklet arasından seçim yapmam gerekiyor. Varsa tecrübe sahibi beyler bayanlar tavsiyelerinizi bekliyorum ve teşekkür ediyorum :)

Scudo
Peki neden diye sorsam size ? Yani salcano ve krona gore avantajlari nelerdir ?

@hamzaurun
Garantisi varsa bakımı falan en azından belli bir magaza tarafından yapılabilmesi açısından triban tabiki çünkü bayilikler yetkili servisler bazen çok kotu oluyor ben bisikletimi aldıgım yerdeki adamları o kadar sevmedimki bakımını bisikletin kendim yaptım neyse garantisi falan varsa sorgusuz sualsiz triban tabi birde kötü kullanılmamışsa.

Peki garanti durumunu degilde donanim ve kalite olarak karsilastirirsak nasil bir tavsiyeniz olur ?

garantiyi gec bence sıfır triban 3 yok garanti olması için sıfır alman lazım bisikleti decathlon eskisi gibi değil bu konuda.kron rc 2000 deseydın onu tercih ederdim ama bu ucu arasında en duzenlı sıkıntısız olanı triban.salcanoda xrs030 dan altını tavsiye etmem bulabılırsen 2. el 030 al tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: HamzaUrun
Tercihimi temiz kullanılmış 1 yıllık Btwin Triban 3 ten yana kullandım ve bu akşam aldım kendisini :) birkaç tur attım hoşuma gitti açıkcası :) Farklı bir hissiyatı var yol bisikletinin.

Triban 500 güzel seçenek bence ilk bisiklet için :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
Açıkçası 2.el baktım birkaç tane var fakat 1200 TL istiyorlar. Sıfırı zaten 1300 TL olduğu için 2.el kısmını eledim. Ekipmanlara da bi 200 lira giderse 1500'e hazır olurum diye düşünüyorum :) Triban 3'ler de çok hoş gözüküyor. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen
Tepkiler: HamzaUrun
Teşekkür ederim. Sizde triban3 alabilirsiniz gayet yeterli bence giriş seviyesi için. Ben baya memnunum :) birde dış görünüşü ince ve şık yaratik gibi durmuyor :)

Geri