Scudo Sports

Kron XC 1000 - 2011 model mtb

Bisiklet çok hoş da o gidonu o kadar yüksek nasıl kullanıyorsun öyle kamyon gibi.:)

Scudo
@HASAN TONBUL

Merhaba bisikleti aldığım günden beri gidon o şekilde, rahatsız olmadığım için de herhangi bir ayar "alçaltma yada yükseltme" yaptırmadım. :)

kazasız bol pedallar

bol pedallamalar :)

kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, güzel bisiklet..

Çok güzel bisikletimiz var hayırlı olsun:).Aynı bisikleti ben aldım 10 gun önce.ikinci el 650 tl ye azda aksesuarı vardı üzerinde.Lastikler 26 2,10 Rubena var orjinalinde.Benide biraz yoruyor tavsiye edermisin lastik inceltmelimiyim?Hızda artış güç sarfiyatında düşüş oldumu hissedilir oranda.Kaça patladı lastikler artı iç çlastik alman gerektimi.

@ergin111

Teşekkürler, bir önceki sayfada lastik konusunda şöyle bir mesajım var. Ekliyorum, umarım faydalı olur.

Lastikleri değiştireli yaklaşık 1 ay kadar oluyor. Önceki lastiklere oranla sürekli asfalt zemin üzerinde kullandığım için ciddi şekilde hızlanma ve yormama konusunda fark ettiğini söyleyebilirim. Yol tutuşu iyi ve özellikle yokuş çıkarken dişli lastiğe oranla daha az yoruluyorum. Jant ve iç lastik değiştirmek gerekmiyor. Lastikleri almadan önce en az 4-5 firmadan fiyat bilgisi alıp araştırdım ve gördüm ki yurt dışı haricinde her yerde fiyat sabit yani tane fiyatı 35 euro. Ben de bana en yakın ve kron servis desteği veren şirin bisiklet'de lastik ücreti dışında herhangi bir ücret ödemeden değişimi gerçekleştirdim.

lastik sorunlarına cevap vermesende olurmus cevaplamışsın.70 euro biraz bütçemi şuan aşar.uygun bişi bakayım ben.iç lastiği değiştirdimmi sorusu güncel hala

İç lastik değiştirmeniz gerekmiyor, bunu da yazmıştım. :)

Bu arada daha uygun fiyatlı slick lastikler piyasada mevcut.

Güzel bisiklet demek yeterli olmaz dehşet veren bir asiliği var renk süper..tebrikler zevkiniz için

Fiyatına göre orta halli bir bisiklet olduğunu düşünüyorum, tabi bir miktar masraf ile bu hale geldi. Daha fazlasına da şu an için gerek görmedim. Değerli yorumlarınız için de teşekkür ederim. :)

Geri