Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron xc 1000 2011

Scudo
Forumu uzun bir süredir takip ediyorum.
Ömür boyu kadro garantisi nedeniyle Kron XC 1000 2011 model almaya karar verdim.
İstanbul(Anadolu)'da Kron marka bisiklet satan önerebileceğiniz bir bayii var mı?

Gerçekten 2001 model kadrosu çok güzel. Hayırlı olsun. İyi günlerde pedalla.

hayırlı olsun erol arkadasım kadro secımını nasıl yaptın solermısın boyun kac bende almayı dusunuyorum sımdı ona gore sıparıs verıcem getırcekler.

Güle güle kullanın çok bir bisiklet. Acaba fiyatı ve nereden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

Sağolun,fiyatı peşin 780 tl.eldiven ve matara tutucu ile toplam 790 tl ye aldım.Ancak kask,matara,kilit ve çanta vb. aldım.Onlar da yaklaşık 300 tl.Bisikleti Kdz. Ereğli den satn aldım. İstanbul yol ayrımı,Eser sokak.Orada bir ara caddede bulunan bisikletçiden.

öncelikle bisikletin hayırlı olsun bende 1hafta önce aldım kron xc 1000 2011 leri gerçekten çok güzel şuanda bir pedal alacam wellgo marka üstündeki pedallar iyi denemez :) gerçekten bisiklet hakkını veriyor beyaz banada fazla açık geldi 2mizede kazasız belasız pedallamalar.. :):))

Hayırlı uğurlu olsun.iyi bir marka ömür boyu kadro garantili bir bisiklet tercih etmişsiniz.Allah kaza bela vermez inşallah keyifli sürüşler.

hayırlı olsun. cok guzel. allah kazasız belasız pedallar nasıp etsın...

Geri