Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
@yakup05

BURAYA açmanız gerekir Yakup kardeş.

Tabii, ikinci el ilan açmanın da kuralları var. Satacak olduğunuz bisikletin resimlerini koymanız gerekli. Kendi resimlerini ama, bir yerden alıntı olmayacak ;)

Takıldığınız yer olursa, Örnek Satış İlanı Açma konusunu da inceleyebilirsiniz..

Kolay gelsin..
 
Bir süredir bu spora başlama niyeti ile yanıp tutuşuyorum.Alacağım bisikletimi de seçtim Kron xc 1000 21'' fakat ANKARA da(sezenlerdeki bisikletçi hariç:) adam 800 ytl dio :boese157: ) Kron satan bir yer bulamadım.Bildiğiniz bir yer var ise adres yada telefon bekliyorum.Ayrıca 193 cm 86 kg birine bu bisiklet uygun mudur?Cevaplarınız ve yardımlarınız için çok sağolun.
 
@burakcv

Keçiörende FTZ alışveriş merkezinin bodrum katındaki bir bisikletçide var ama 21" yoktur sanırım. Ben sorduğumda 650-700 civarı bir fiyat söylemişti ki o bisiklet için fazla geldi bana. Yenimahalle'de performans bisiklete gidersen istediğin modeli temin eder sanırım. Ya da direk İstanbul'dan Efor bisikletten sipariş verip kargoyla getirtebilirsin.

(link)
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: burakcv
burakcv merhaba, Sirkeci'de efor bisiklet var. Biz 2 hafta once oradan 600 YTL'ye Kron XC 1000 aldik. Dilerseniz telefonla gorusun. Yardimci olacaklarini zannediyorum. (Kargoyla gonderebilirler)
Rutin bakimlar garanti kapsaminda olacagi icin Ankara'da nerede yaptiracaginizi ogrenin. Astari kilifindan pahaliya gelmesin.
 
Evet ftz de ki ve sezenlerdeki aynı bisikletçi ve çok faiş fiyatlar söylüyolar.Şu an araştırma içerisindeyim bakalım...Kron un bana pek dayanmayacağını da söylüyolar.Çok teşekkür ederim ilginize...
 
Dayanmayacagini ne anlamda soylediler? Kron omur boyu kadro garantisi veren (Benim bildigim) 3 markadan bir tanesi ve trekle ayni kalitede oldugunu soyleyen arkadaslar var. Size onerdikleri bisiklet diger 2 bisikletten birisiyse birsey diyemem ama baska marka icinse dusunmenizi oneririm.

Kadro garantisi veren markalar Cannondale,Trek ve Kron'dur.
 
@sessiz_dj

Fiyat'dan dolayı alırken 711-D nin disklerini çıkarttırdım böylece bisikletim siyah'ta olmuş oldu
 
Herkeze Slmlar Arkadaşlar Kayseride Kron Xc1000 model sadece kadro olarak satan bir yer biliyormusunuz ? 3 tane xc 1000 kadro alacagım 2.el olsada alırım fiyatları cüzi olursa tabiki kadro başına (2.el) 100-130 ytl civarında verebilirim satan varsa şimdiden herkeze teşekkürler...

İletişim : he_fight_off@hotmail.com
 
  • Beğen
Tepkiler: erhan erden
bu iş için ne kadar bütçe ayırabilirisn belirtirsen daha iyi yardımcı olunabilir;)
 
300- 350 ytl ayırabilirim ... veyahutda bunu sat üstüne bir 200 ytl daha koy sd 781 mi al dersiniz :D ( 2. el )
 
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi XC 1000 imde artık değişiklik yapmak istiyorum yavaş yavaş :)

Limit 300 ytl :)

Aktarımla başlamak istiyorum ne yapmalıyım ?
 
Geri