Scudo Sports

Kron Xc 1000 Maksimum ne vermeliyim?

h.ustuner

Üye
Tepki
52
Bisiklet
Cannondale
2. El bir kron xc1000 bakıyorum.Açıkçası bu bisiklet işini bırakalı 10-15 sene olmuştu.Arçelik hobby 7200 serisi kullanmıştım (vakti zamanında çok hafif olmasıyla hava attığımız bir bisikletti:) Detaylı araştırma yapmadım ancak bu kron markasının modelleri estetik açıdan beni cezbetti. xc 250 ve xc500 leri maşasından dolayı eledim. Xc1000 lerinde sıfırı 950-1000 tl civarında. Bu nedenle 2. el bakıyorum.Sizce temiz bir xc1000 e maksimum ne kadar verilir? Yada 500 TL yi geçmemek kaydı ile 2.el hangi modelleri önerirsiniz.

-18'' olacak (17.5'' da olur)
-Fiyata bakılınca hidrolik olma pek şansı yok tabii:) mekanik olmasın V fren olsun
-Kilitli maşa olayına önemli diyorlar forumdan okuduğum kadarıyla.Olursa iyi olur :)

Bu bisiklet olayında ilk kez bu kadar detay olduğunu gördüm küçükken önemsemiyormuşuz demekki. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
eğer ekipmanlarını üst seviyelere çıkarmamışsa % 30 fiyatı düşürüp satarlar. yani 600-700 uygun fiyattır

• Beğen
Tepkiler: h.ustuner
Peki siz bu modeli önerirmisiniz? Yada dediğim fiyatlara farklı bir model?

İyi günler, hala kron xc1000 almayi dusunuyormusunuz. Ben gecen sene aldigim kron xc1000 i satmayi dusunuorum. Eger hala bisiklet ariyorsaniz bisikletimin fotograflarini ve ozelliklerini sizinle paylasabilirim.

• Beğen
Tepkiler: ufuk1905
Geri