2. El bir kron xc1000 bakıyorum.Açıkçası bu bisiklet işini bırakalı 10-15 sene olmuştu.Arçelik hobby 7200 serisi kullanmıştım (vakti zamanında çok hafif olmasıyla hava attığımız bir bisikletti Detaylı araştırma yapmadım ancak bu kron markasının modelleri estetik açıdan beni cezbetti. xc 250 ve xc500 leri maşasından dolayı eledim. Xc1000 lerinde sıfırı 950-1000 tl civarında. Bu nedenle 2. el bakıyorum.Sizce temiz bir xc1000 e maksimum ne kadar verilir? Yada 500 TL yi geçmemek kaydı ile 2.el hangi modelleri önerirsiniz.
-18'' olacak (17.5'' da olur)
-Fiyata bakılınca hidrolik olma pek şansı yok tabii mekanik olmasın V fren olsun
-Kilitli maşa olayına önemli diyorlar forumdan okuduğum kadarıyla.Olursa iyi olur
Bu bisiklet olayında ilk kez bu kadar detay olduğunu gördüm küçükken önemsemiyormuşuz demekki. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
-18'' olacak (17.5'' da olur)
-Fiyata bakılınca hidrolik olma pek şansı yok tabii mekanik olmasın V fren olsun
-Kilitli maşa olayına önemli diyorlar forumdan okuduğum kadarıyla.Olursa iyi olur
Bu bisiklet olayında ilk kez bu kadar detay olduğunu gördüm küçükken önemsemiyormuşuz demekki. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.