Merhabalar. Kron xc 150 modeline o kadar para vermenizi tavsiye etmem. Onun yerine hepsiburada ya da gittigidiyor ikisinden birinde salcano astro 270 var. 27 vıtes gıdondan kılıtlemelı maşa , shımano ön arka göbek bence gayet uygun fıyatıda 670 lıraydı sanırım. Taksitte yaptırabilirsiniz
400 450 liraya sen git umıt marka alırsın. ayrıca salcanonun fanlıgını yaparım yapmam senı ılgılendırmez. terbıyesız terbıyesız konusma. biz fikir veriyoruz degerlendirmesi kişiye kalmış birşey
Merhabalar;
Bizim ekipte 4 adet Kron xc150 kullanan arkadaş var. Bisiklet genel olarak sizin istediğiniz yollara uygun. Bisikletin en sorunlu yeri mekanik disk frenleri. Bence V frenli başka bir model tercih ederseniz daha az sorun yaşarsınız.
1200 diosun bide bisikleti satınca iyice fiyat yükselir sat yenisini al hatta sat 2. el epey üst bişe alabilrisn temiz. Markalara pek takılma günümüzde bisiklet üreten her marka epey yol kat etmiş durumda donanıma bak bi acılara bak al. Hiç parca deiştirmekle ugrasma.
Başlangıç için kendime kron xc 150 almayı düşünüyorum sizin v fren mi yoksa disk fren mi konusunda biraz kararsız kaldım ayrıca başka önerebileceğiniz başlangıç seviye bisiklet modeli varsa tavsiyelerinizi almak isterim. yardımcıııı olursanız sevinirim
Çok çamurlu, ıslak, kaygan yerlere girmediğiniz sürece v-fren gayet yeterlidir, öyle yerlere gireceğiniz zaman hidrolik disk fren gerekir ki o seçenek xc 150 modelinde mevcut değil, o nedenle v-fren tercih edin.
bütçeniz nedir? az bir farkla xc150'den çok daha iyi alternatifler bulunabiliyor...
(link)
worldcard ile 595tl, kargo ve kurulum ücretsiz.
@Berke1903
çok çamurlu, ıslak ve kaygan yerlerde öncelikle iyi bir lastik gerekir.
yeterli güç uygulandığında her koşulda v fren de tekerlekleri kilitleyebilmek için yeterli... ama xtr hidrolik fren bile olsa kayacak lastiğin kaygan zeminde kaymasını engellemez.
sadece daha az bir güçle daha rahat bir frenleme sağlar...
KRON XC150 yerine KRON XC500 tavsiye ederim 600 tl veya 2.el tertemiz bulabilirsiniz mağlum kron xc150 kronun en düşük modelidir ilerleyen zamanlarda memnun olmayacaksınız birçok arkadaşım aldıktan yaklaşık 1 hafta sonra sattı
(link)
astro serisinin 26inch mtb modellerinin en üst modeli bu.
hepsiburada'da 670tl(+75tl puan ile 595tl) fiyatla satılan bisiklet bu.
başka markalarda yaklaşık 1000tl ödemeniz gerekir bunun üzerindeki donanım için.
ayrıca salcano sadece markası, donanımın neredeyse tamamı toplama, kendisi üretmiyor ki salcano diye sorun çıkarsın...
memnun olmasam önermem 4 aydır kullandığım bisikleti.
Bendede kron xc 150v vardı 500tl aldım kuşadasından fakat daha 1 ay sonra (sert koşullarda kullanılmadı sadece çarşı içi) tekerlekte oynama farkettim bayaa ilerledi sorun servise 5 kes falan gittim tekerlek komple değişti fakat inanırmısın aynı sorun yine servis sağolsun bisikleti geri aldılar bende kron xc250 md aldım ben daha önce demire bindiğimi farkettim ve şuan müthiş memnunum md aldığım için hemen olumsuz yorumlar olacaktır sen onları önemseme md nin her zaman bir havası vardır sert kullanım olmadığı sürece v frenden daha uygundur bakım fiyatı olarak senede 1 kere balata değiştir bomba bisiklet