Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC-150hd ve XC-250hd

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz hoşuma gidiyor benziyorlar birbirlerine farkları falan nedir veya o fiyat aralığında önerebileceğiniz bi bisiklet var mı bide bu rockrider 500 çarptı gözüme hoş gibi bunun hakkında da ne düşünyorsunuz ?biraz fazla sordum
ama :D

(link)

Scudo
Şu an sezon sonu fiyatlarda ciddi düşüşler var. Bütçeniz uygunsa xc 1000 dh öneririm sezon fiyatı 1700 tl olan bu bisikleti bu aralar 1300 tl ye almak mümkün. cx 150 - 250 aldıktan sonra sıkılabilirsiniz malzema kalitesi biraz daha farklı. adı kron. minimum xc 500 öneririm.

Kısacası çöp..

maalesef arkadaşlar 800 tl bütçem var o zaman rockrider mi almalıyım

@Eren Can Güldalı
Ben de aynı bütçe ile bisiklet arıyorum. Bence v frenli Carraro CRS 600 veya Kron XC 500 V gibi modellere bakabilirsin. Aşırı yağmurda çamurda binmeyeceksen HD frene gerek yok bence.

(link)

Az daha çıkıp 890 tl derseniz ürün budur dedim. xc 500 hidrolik disk. ilandaki firma aynı zamanda benim sürekli alışveriş yaptığım firma güvenilirdir. seri sonu ürünlerde kadro renk seçenek stok sıkıntısı var. telefon ile irtibata geçmenizde yarar var.

@Can_517

zaten hocam biraz daha biraz daha derken 800 lere cıktık v fren düşünmüyorum hd düşünüyorum zaten şu anda v kullanıyorum şu anki bisikletimi satacağım üst seviye alacağım.

Kadro boyu kac olacak?

@eyupozturk

18 falandir heralde pek bi bilgim yok o konuad

Geri