Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron xc 2000 hakkında :)

Cem AKINCIOGLU

Daimi Üye
Tepki
37
Merhaba arkadaslar cok yakın bir zamanda kendime bir mtb evlat edinmek istiyorum aklımdaki marka kron xc2000 simdi asıl sorum şu Shimano BRM-445 DISC hidrolikmi mekanikmi bir arkadasım xc 2000 in 2011 modeli mekanik fren kullanıyor diyor hangisi dogru diger bir sorum ise suntour lock out xct maşa iyimidir zaten bisikleti alırsam xcr yada fox yapmayı düsünüyorum sizce kron xc2000 nasıldır donanım olsun görünüm olsun buyrun özellikleri :)

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model XC 2000 - 27 VİTES DISC
Boy / Tip MTB - 16'',18'', 20''
Kadro / Tip U6 Alüminyum
Süspansiyon / Fork Suntour XCR Lock Out
Arka Vites / F Derailleur Shimano ALIVIO
Ön Vites/ R Derailleur Shimano ALIVIO
Aynakol / Crankset Shıimano ALIVIO
Dişli / Casette Shimano ALIVIO
Vites Fren Kolu / Shifter Lever Shimano ALIVIO
Zincir / Chain Shimano HG53
Fren / Brakes Shimano BRM-445 DISC
Ortamil / BB Rulmanlı Monoblok
Tekerlek Göbeği / Hubs Shimano RM65
Jant / Rims Kron/Rigida
Jant Telleri / Spokes Siyah tel
Lastik / Tires Rubena Scylla Sport Kevlar
Gidon / Handlebar Kron
Boğaz / Sitem Kron
Sele Borusu / seatpost Kron
Sele Kilidi / Clamp Kron
Pedal / Pedal VP
Sele / Saddle Kron
Boğaz Yatağı / Headset A - Head CH-819
Elcik / Grip Kron
Renk / Color Siyah/Kırmızı

ivett 2011 siyah kırmızı alıyorum tek sıkıntılı sorum kadro dayanıklılıgı fren sistemi cekis sistemi ve maşası bir elestirin yav :)

Scudo
ben de xc 1000 var

aktarıcılar seni tatmin eder sıkıntı yaşamazsın.
maşayı daha almadan değiştirt. iki maşa parası verme
iyi bir seçim xc 2000
elcikler yayvan olsun
http://www.velespit.com/content_files/prd_images/G%C4%B0DON%20VE%20G%C4%B0DON%20BO%C4%9EAZI/velo%20elcik_B.jpg

kadra 1 metreden atlmazsan iyidir
zaten ömür boyu garantilidir
kaskı da alarak kendine bisikletten daha iyi bir ödül ver
güle güle kullan

tesekkür ediyorum mustafa abi bunun yanında birde whistle miwok 1161 d var fiyatı daha cazip ve deore var arka aktarıcı maşa xcm sanki kron dan daha üstün ve ucuz sen ne dersin

@Cem AKINCIOGLU

Bende Kron XC2000 yerine Whitle Miwok 1161D'yi öneririm ben 3 aydır kullanıyorum, çok memnunum.

Bende 2011 model xc 2000 var. Frenler hidrolik. Zaten xc 1000 ile arasındaki fiyat farkı bu yüzden.

Bisikleti alırken genede elinizdeki listeyle karşılaştırma yapın. Ben maşayı xcr olarak aldim. Bir hafta önce gördüğüm sıfır kron xc2000 de xct maşa vardı.

evet iste benim kronda maşa sıkıntım var gitmis adam giris maşasını koymus ya birde miwok tercih etmemim diger sebebi deora arka attırıcı var ve daha uygun fiyatta :S

Geri