Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 2000 Yeni Yüzüyle Sizlerle...@KONYA

Bisikletiniz güzel olmuş.Parçalarda üst düzey.İyi bir finansman ayırmışsınız bisiklet için:)Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
Scudo
hayırlı uğurlu olsun. Bisikleti toplaman biraz zaman almış.Gezilere katılmanda bisikleti toplaman kadar uzun olmasın:D

• Beğen
bisikletin üzerinde yaşanmışlık var kirinden belli ama yinede ara sıra temizlemek fena olmaz hani bole güzel bir bisikleti :)

• Beğen
@Yunus YILMAZ

Sağolasın kardeş daha iyileri senin olsun..:)

@Cihan Aydan

İşin aslı çokda pahalı olmadı..:). Bazı parçaları 0 oldu. genede kilosuna göre idare eder..:) Teşekkürler..:)

@Muzaffer Yılmaz

Sağolasın. Herkez inşallah gönlündeki dosta kavuşur..:)

@sadık1964

Bu hafta gelmeye çalışacağım. Vizeler ile finaller arası hocalar ödev vermeye başladı ayarlaya bilirsem geleceğim inşallah..:) Teşekkürler..:)

@kerim türk

Eyw. sağolasın..:) Geldiği gün hemen dışarı attık kendimizi..:) Çocuğun oyuncağını alıp oynaması gibi birşey oldu bizimkisi..:) Temizleme işini sık yaparım. Resimleri çektinsonra birdaha turlayıp sildim..:) şimdi gene batık durumda..:) Cumartesi tekrardan silmem gerekecek..:) Teşekkürler..:)

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
@Muzaffer Yılmaz

Tabikide merakla bekliyorum..:)

kadronun üst borusunda fren ve vites tellerini tutan beyaz plastik kelepçeleri siyah veya grisiyle değiştirirsen daha iyi olur bence beyaz biraz göze batıyor. praktikerde her rengi mevcut. tabi ben kıl biri olduğum için öneriyorum bunu seni rahatsız etmiyorsa sorun yok. onun haricinde herşey dört dörtlük.

• Beğen
@Mehmet Ser
konya pınarelliden aldım kadroyu sene 2008.. fiyatıda iyiydi o zamana göre
sadece furş takımı ve kadro kulağı vardı üzerinde..:D Kronun 2006 2007 yılındaki kadrolarını seviyorum ..şimdikiiler çok caf caflı geliyor.xc bisikletmi street bisikletimi anlayamadım..:D Sadenin çekiciliği var bende fazla karmaşayı sevmiyorum...
sağlamlık konusunda aşırı zorlamadım ama 8-9 basamaklı merdivenleri hafif yükseltilerden atlaya biliyor..
üst borusu biraz kısa buda sizi biraz daha dik tutuyor. kontrol daha bi farklı..:D Olması gereken xc kadro özelliklerine sahip..max 100mm maşaya izinveriyor ama 80 lik maşa sanırım daha çok tercih edilmeli bence bu kadroya... 4000 le arasında aşırı mukavemet farkı yok inan siyah 4000le arasında ufak gramaj farklı var tmmdır... Kişisel olarak tavsiye edebilirim ben mutluyum şimdilik... ama paran varsa yeni giant ve treklere bir göz at derim..;)

çok güzel toplanmış bi bisiklet kazasız belasız inşallah :) kullanıyrsınız

• Beğen
@Murat Uluoğlu
murat hocam aslında yuvaları için özel plastik klips gibi parçası var üst borudan başa ve sona giren yerlere koyabiliriz ama cırt rengide pek sorun yaratmıyo..:D nazarlığı olsun ..:D

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
dağ bisikleti olduğunu belli ediyor,çamurlar filan karizma duruyor :D
Hayırlı olsun,bol pedallar

• Beğen
@ugur T

sağolasın daha iyileri sizlerin olsun..:) temenniler içinde teşekkürler..:)

@İsmet Enes ÇAKAR
Çamur güzellik kattı..:) şimdi temiz ama gene kirlenecek..:D

Mustafa kardeş bisiklet güzel güzel olmasınada birde şöyle cillop gibi temizlesen daha güzel olurdu bence:)

• Beğen
@Murat Uluoğlu
est. hocam..:) aslında benimde gözüme batıyor ama vakit ve nakit buldukca parça değişimi olacak..:) bulursam eş dostta boşta duran ..alırım..:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
@SeLiM ESENER
selim kardeş bir temizliyorum bir batıyor kısır döngü..:) bisiklet max 3 gün temiz duruyor.:) Dağ bisikleti oluncada pek kirine bakmıyorum aslında..:) yol olsa, cila bile sürerim...:)

evet garanti veriyor..hatta garanti dışı ürünlerede bir şans verip üzerine az miktar alarak yeni kadro veriyor(bunu garantisi yok ona verdi nie bize vermedi diyemeyis onların bileceği iş). Ama olası hatalardan dolayı efor bisiklet bu hizmeti desteği sunuyor ve bu çok güzel..

Bisikleti seçerken görün binin hatta sürün belki agresif kadro yerine daha uzun boylu kadro seçeceksiniz.belki cannondale size hoş gelirken scottu beğenip corratece aşık olacaksınız trek başınız çevirirken giant sizi kendine çekecek ..birde başmışsınız aldığınız bisiklet specialized..:D Alacağınız bisikleti iyi inceleyin sonradan sıkıntısını çekmezsisiniz..:D

Geri