Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım
Uzun zamandır bisiklet kullanmama rağmen market bisikletlerinden öte geçememiştim bir türlü. Malum maddi durum işte. Neyse İkinci el bir kron xc 250 aldım. Market bisikletlerine göre çok çok hoşuma gitti. Özellikle de hafifliği. Fren kolları da buna dahil. İlk defa bir bisikletim de bu kadar güçlü geri tepki veren yani kolu bıraktığınız anda kendini geri çeken bir bisikletim oldu
Fren telleri de bu kadar yıpranmasına rağmen. Arka tekerinde de ufak bir akort bozukluğu yüzünden pabuca sürtme vardı fren bacağının vidasını biraz sıkıştırdım hemen düzeldi yani sürtme yapmıyor artık. Eski bisikletim de olsa birazcık sıkıştırmaya oradaki gergi yayı hemen plastiğin arasına kaçıyordu.
Neyse bazı sorularım olacak.
Artık bende bir bisikletçinin ekipmanlarına yani gözlük,kask,eldiven,çanta,zincir sökme aparatı dahil edilmiş alyan takımı gibi şeyler almak istiyorum.
Bunun yanında da bisiklete sonradan uyduruk takılmış arka aktarıcı ve de ayaklığı ilk etapta değiştirip sonra da yol lastiğine geçesim var.
Sizden beklentim bana ne önerebilir siniz gerçi hemen yapamam bütçem yok şuan ama bütçem el verdikçe yavaş yavaş toplamayı planlıyorum. Özellikle de yaza kadar.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.