Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 250 hakkında

Scudo
imageshack'tan upload edıcektım ama sorun verıyordu...google'a resım upload yazıp sansımı dene butonuna tıklayıp ılk cıkan sıteden hallettım :D

Xc250 son derece şık olmuş.

çizimler yerine ilk resimdeki gibi resimler varsa atsanız :d çok güzele benziolar oysa çizimleri gerçei gibi deil daha güzel :D

Gerçekten çok gğüzeller acaba sedona nasıl olacak

Sedonalar çıktı şimdi kron da.Bence bu sene kron sedonaya göre daha iddialı

xc 250 çok hoş olmuş. 2009 kronları beğenmemiştim ama 2010 lar güzel olacak gibi. özellikle xc2000 çok dikkat çekiyor.

Arkadaşlar xc 250nin kadrosunu parçalarını gördüm çok güzeldi.Resmine bakarak çok farklı ve çok güzel

bu bisikleti nereden temin edebilirim hemde bu fiyata bana yardımcı olursanız sewinirim

Arkadaşlar bisiklet eskişehir muratoğlu bisikletteydi ve satıldı haberiniz olsun diğer bisikletler en yakın zamanda gelecek

XC250'nin XC500'den ne gibi farkları olacak belli mi acaba? F/P oranlarına bakarak konuşursak, XC250 almak mı daha akıllıca olacaktır ikinci el (düşük bir olasılıkla sıfır) XC500 mü?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Şahin
Gel duz 200 yapalım arkadasım burda kadro fılan "satılmıyor"... burada uretıcının paylastıgı resımler mevcut...Kron ıstıyorsanız sırkecı'ye kadar gıdıp kafanıza gore secıp pazarlık yapabılırsınız :D

aradaslar bu biskleti almayı dusunuyorum yardımcı olun veya aynı fiyata daha iyisi varmıdır.. ? gercekten kron omur boyu kadro garantisi veriyomu lutfen yardımcı olunn:)

fiyatı hakkında bilgi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz duyumunuz doğru kron ömür boyu garantili forumda birkaç arkadaş kronları çatladı ve 0 bir kadroyla değişimi gerçekleşti iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Şahin
Geri