Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KRON XC 250 pedal çatlaması...

Tepki
8
İsim
HASAN
Bisiklet
Kron
Mehaba arkadaşlar... beşgün önce sıfır olarak bir hevesle aldığım bisikletimin bugün normal bir gidiş sırasında pedal dan bir ses geldi(herhangibir düşme darbe almamıştır) ve birde baktımki ne olsun pedal çatlamış, çok sinirlerim bozuldu ,bu garanti kapsamına giriyormu bilen varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
girmiyor sanırım.. benim de aynı model bisikletimde aynakol dişlileri yemişti. değiştirmediler garantiyle..

• Beğen
Tepkiler: hasan akgül
demekki değişeceğiz.. :D güzel zorlamalarda kırılmayacak pedal markası ve model önerisi alabilirim..

eğer ki kitlemeli pedal almayacaksan, plastik olmayan bir pedal işini görür. bende'de xc 250(allahınbelasımodeli) var, pedal kırmadım o kadar kazaya rağmen. deforme oldu yalnızca. biraz zorlarsan belki garantiden değiştirirler. (kaza yapmadım diyorsan. )

Çoğu bisikletin fabrika çıkışında kalitesiz pedallar takılır. Bisiklet alındığında değiştirilecek şeylerin başında gelir . ( Sele , pedal , elcik diye gider :) )
İyi birşey almak istiyorsanız bunu öneririm. (link)

garantiye git sor bir ihtimal belki. alüminyum pedallar ayakkabıya daha iyi tutunuyor dişleri ile

Bianchi çatlamış plastik pedalımı değistirmisti.Bir sor istersen garantiye.

Geri