Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 3000 hakkında

Scudo
Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum, sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

KRON XC 3000 almak istiyorum,yeni kullanıcı için tavsiye edermisiniz, eğer kullanan varsa bu bisikletle ilgili yorumlarınızı almak isterim.
Tşkl

kardsm gobekten nsl bır ses gelıyor egr onu solersn blkı sana yardmcı olabılrm egr bıskletı sahılde kumsalda fln surduysen bıskltın en buyk dusmanı denız kumudur cunku gobegn ıcıne cok cabuk gırer cunku ıncedır ve gobegın performansını dusurur egr arada sırada takır takır edıosa ozmn bılyalar dagılmıstır saygılar sunyorum ıyı gunler

mrb ben efe foruma yeni gelenlerdenim 2.el veya sıfır 900 ytlyi geçmiycek şekilde xc3000 arıyorum

Arkadaşlar kron xc 3000 almayı düşünüyorum aslında krona karşı bir sempatim var ama diğer ürünleride gözden geçirebilirim.
konu hakkında görüşlerinizi büyük merakle bekliyorum

bence güzel bir bisiklet stock haliyle bile yarışlara girebileceğin bir bisiklet
XCR maşa deore vites sistemi maxxis lastikler faln memnun kalırsın... tavsiye ederim.

Eğer gonlun yattıysa al derim.Komponent olarak mükemmel bır bısıklet.Ayrıca Kron bir Türk markası....Ve kalite :):D

• Beğen
Tepkiler: ihsan ünal
bencede kron güzel bir bisiklet.ben xc 4000 i çok düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: ihsan ünal
500 ü bilmiyorum ama
1000-2000-3000 kadrolar aynı kadrolar ve fiyatları 250-300 lira arası değişiyor...

Geri